Snelle levering, fijne service

Mijn rolletje is snel ontwikkeld en de foto-afdrukken ontving op de afgesproken dag. Toen ik belde om dat ik de scans nog miste, werd hier direct actie op ondernomen en had ik binnen 30 minuten ook die binnen :).

Vriendelijk en heel behulpzaam

Belofte werd nagekomen

Goede omschrijving van het product. (gebruikte Omd em 5 mk ii).

Telefonisch correct en technisch juist geïnformeerd voor de aankoop. Correct verpakt en voorzien van track and trace. Laatse software aanwezig op de body. Product zoals omschreven.

Uitstekende samenwerking/levering

Na veel vergelijkingen te hebben gemaakt, uitgekomen bij fotoverweij. Als je het vraagt aan mij, dan zeg ik foto Verweij.

Snelle levering en een goeie prijs!

M'n gewenste product was snel geleverd en de vraagprijs was ook meer dan scherp. En geen overbodig grote verpakking, da's toch ook altijd wel lekker. Enige vreemde vond ik dat m'n pakketje niet, zoals aangegeven, in de pakkettenautomaat werd geleverd. Al ligt dat misschien meer aan PostNL.

prima geholpen en snelle levering

levering kwam keurig op tijd en was prima verpakt.

Een aankoop na sluitingstijd

Voor mijzelf en voor mijn dochter een Nikon Z5 aangeschaft via een online afspraak op zaterdag avond. Omdat veel camera’s uitverkocht zijn op dit moment was ik blij met de voorraad en dus gelijk tot actie overgegaan. Na een prettige onderhandeling tot de koop overgegaan. Toch had ik hier later enige stress over, omdat de gemaakte afspraken voor de koper later niet meer te achterhalen zijn. Nu zijn de reviews over foto Verweij bijna perfect, dus dit durfde ik wel aan. Het gaat tenslotte over veel geld. Dus mijn tip voor foto Verweij zou zijn, om dit gesprek online ook voor de koper inzichtelijk te houden om enig houvast te geven.

Goede service en snelle verzending

Ik heb de nikon d5600 kit gekocht. Alles fijn in orde. En super snelle verzending. En gelukkig netjes met Nederlandse handleiding. Ik zelf ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt verzonden. Lens die ik gekocht heb een Viltrox 56mm f1.4 ziet er zeer solide uit en kwaliteit staat ver boven de prijs die er voor gevraagd wordt. Kwaliteit veel beter dan verwacht. Voor mij een goede reden om binnenkort ook de 13mm Viltrox voor Fuji X te bestellen zodra die in Nederland beschikbaar is.

Snel en correct

1 x iets gehad met verzending meteen opgelost , fijne correcte en snelle service.

Geweldig!

Ik heb bij Foto Verweij Nijmegen een 3-pak Kodak Gold besteld. De dag erna meteen gebruik van kunnen maken, super! Ook was ik positief verrast dat men een reclamefoldertje erbij had geplaatst. En dan vooral om de prijzen om foto's te laten ontwikkelen. Ik beveel dit zeker aan voor iedereen die opzoek is naar spullen voor de camera!

Duidelijk en snel

Bestelling was meteen verwerkt en kreeg het snel binnen. Geen miscommunicatie of getreuzel. Voldoet aan alles wat er is beloofd!

Snelle levering en een goede klantenservice!

Mijn pakketje was binnen no time verstuurde en ze communiceren duidelijk en snel via de mail. Super!

Makkelijk besteld, en snel geleverd.

Prima site met duidelijke beschrijving van de artikelen. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Voor het eerst besteld, snel geleverd!

Ik heb hier voor het eerst besteld. Fijn dat er nog best veel keuze is in filmrolletjes! Ik ben net begonnen met analoge fotografie. Had een Diana F+ met 35mm back gekocht en nog een Diana F+ om 120 film te kunnen schieten en een Diana mini. Toen kwam ik erachter dat het best een speurtocht is naar filmrolletjes haha. Dus blij dat ik die hier kon bestellen en de bestelling was snel binnen. Ik ga hier zeker vaker bestellen, bedankt. Groet Barbara

Snelle toezending van gekochte waar, goed verpakt, top!!

Uitstekende adviezen, prettige en professioneler klantencontacten.

Ik bel de eigenaar van Foto Verweij met de mededeling dat ik met vakantie ben en dat ik de oplader van mijn accu thuis heb laten liggen. Wat denk je? Hij stuurt mij een oplader gratis op met het verzoek deze na mijn vakantie op de zaak terug te willen brengen… ik vind dat hij voor zijn service een 10 met een griffel verdient. Dezelfde persoon die mij uitstekend heeft geholpen en geadviseerd welke systeemcamera het beste bij mij past. Ik ben hem daar nog steeds heel dankbaar voor en natuurlijk uiterst tevreden met mijn aankopen (Olympus OM-D 1 Mark 2 met diverse lenzen)

Voordelige prijs; goede service

Voordelige prijs voor instax instant film gevonden bij Foto Verweij. Eerste zending verkeerde formaat geleverd maar keurig en snel opgelost.

Zeer tevreden.

Zeer goede service.

Ondanks tegenslag leveringstijd, meedenkend naar oplossingen.

Ondanks de levertijden van Kodak Porta 400’s, keurig meegedacht naar oplossingen. Zo kreeg ik de mogelijkheid de bestelling te annuleren, te wachten op een volgende levering, of te kiezen uit een alternatief product. Ik koos voor de tweede optie, en ik werd keurig op de hoogte gehouden bij de status van mijn bestelling. Keurig gedaan.

Dank voor de zeer snelle levering

Op zoek naar een lenskap voor mijn Sony 70-200 lens kwam ik uit op de website van Foto Verweij Nijmegen. De lenskap werd binnen enkele dagen netjes geleverd. Goed verpakt. Blij met deze uitstekende service.

Je wordt zorgvuldig behandeld als klant

Zorgvuldige behandeling gehad. Afspraak is afspraak. Artikelen netjes verzonden. Weer een gelukkige klant.

Vriendelijk, snel en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kom hier vooral voor de analoge fotografie. De ontwikkel en scan service is erg goed en snel. Binnen zo'n drie uur je scans op je computer.

Super Service!!

In December een Agfa analoge camera gekocht via de website met 4 rolletjes Kodak Gold 200. Deze waren super snel bezorgd. Daarna de volle rolletjes via de post verzonden en op de website de ontwikkeling opties gekozen en besteld. Volgende dag al direct de scans binnen. Ga de afdruk foto’s fysiek in de winkel ophalen omdat ik ze persoonlijk wil bedanken voor hun super service. Snelle service en ruime keuze op hun website. Super bedankt! Rose-Ann Flora Gonzaga

goede service

Goede service, helaas kun je niet filteren op beschikbaarheid van het product, veel analoge fotorolletjes hebben een onbekende levertijd.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen