Super service!

foto/diascanner goed en snel geleverd. Nu nog bekijken hoe het werkt ik heb er vertrouwen in .

Snel, transparant en volgens afspraak

Mijn eerste bestelling, een Godox AD400 Pro, kwam geheel volgens afspraak vanuit het centrale magazijn en goed verpakt binnen. Via e-mail werd ik uitstekend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden en zeker niet mijn laatste bestelling bij Foto Verweij.

Alles volgens beschrevene

snelle verzending, uitstekend beschermd verpakt. Goede prijs-kwaliteit.

Scherpe prijs en prima levering

Het door mij bestelde objectief was scherp geprijsd en is verstuurd in een nette, niet te opvallende, doos; klasse !

Snelle en correcte levering

Informatie op de site was goed leesbaar. Het bestellen was erg makkelijk en over de levering werden duidelijke e-mails verzonden. Levering was snel.

Zeer correct

Ik vond het best een stap om online een camera te bestellen ver weg in een andere provincie maar ik kan alleen maar zeer tevreden zijn. .Direct na bestelling kreeg een bevestigingsmail. werd ik uitermate zorgvuldig op de hoogte gehouden en werd de volgende dag de camera bezorgd die er als nieuw uitziet en naar behoren lijkt te werken. Ik ben er blij mee

Goeie service

Had een verkeerd filmrolletje besteld via de website. Ongeopend terug gebracht naar de winkel en zonder problemen omgeruild voor een batterij. Vervolgens heb ik de hele dag lekker foto's kunnen schieten. Bedankt!

Snel en goed

Had een aantal rolletjes film bestelt, die waren er heel snel (een dag eerder dan de track en trace zei) en was erg blij dat de rolletjes die ik zocht voor een redelijke prijs bij Verweij verkocht worden. Zeker aan te raden. Zal ook binnenkort de ontwikkelservice uit gaan proberen zodra ik door m'n rolletjes ben

Topservice

Topservice, ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Foto's ontwikkelen ging erg snel en fijn dat het via WeTransfer opgestuurd kan worden. Tot nu toe is dit mijn lievelings "Go-To" fotozaak, ondanks dat ik ver weg woon.

Snelle levering voor een goeie prijs

Mijn bestelling is de volgende dag geleverd en was nergens goedkoper. Ja, misschien op Amazon maar daar moet je niks bestellen, die knijpen hun werknemers uit.

Goede service.

Er is contact met mij opgenomen over hoe ik iets geleverd wilde hebben. Na een kort overleg kwamen we er uit.

Goed geinformeerd, tijdige levering, perfecte camera.

Analoog specialist

Vaak persoonlijk bezocht maar ivm quarantaine nu een keer online ontwikkelaar besteld. Een mens moet toch een bezigheid zoeken bij verplicht thuis zitten. Afijn. Gratis verzending boven 50,-, snel verzonden en goed verpakt. Dus ook online doen ze het net zo prettig als persoonlijk in de winkel. Toppers.

Prettige ervaring voor het kopen van filmrolletje

Ik heb een goede ervaring bij deze winkel, de bestelling was op de datum binnen als beloofd en ze houden hun voorraad goed in de gaten waardoor ik fotorolletjes kon kopen en zeker wist dat ze binnenkwamen.

Mooie lens in uitstekende staat aan een mooie prijs! Heel tevreden.

Leveren snel en in lijn met bestelling

Leveren snel en in lijn met bestelling

Bestelprocedure en levering verliepen snel en vlekkeloos

Ik heb hier 3 fotorolletjes besteld die de volgende dag al geleverd werden. Er miste helaas een van de rolletjes, maar de mail die ik hierover had gestuurd werd binnen een paar uur beantwoord en een dag later was mijn andere rolletje ook binnen :) Rolletjes worden daarnaast goed verpakt.

Snelle levering, goeie prijs

Ik had hetzelfde product bij een andere foto webshop besteld en zij bleven naar mailen dat het nog niet op voorraad was en dat ze het niet konden versturen. Bij Foto Verweij had ik m’n bestelling met een dag binnen en het was nog vijf euro goedkoper dan op die andere plek ook.

Snel en efficient

Snelle actie na de bestelling en het bestelde kwam goed verpakt aan.

Via chat fujn geholpen, prima service en vlotte verzending

Prima service, vlotte verzending

Prima voor herhaling vatbaar

Heb 2e hands lens besteld Ze hebben eerst gecheckt of deze lens wel geschikt is voor mijn camera Ben super blij mee

Na contact via mail een tweedehandse dsrl gekocht, de volgende dag mooi thuis geleverd, ben heel tevreden over de service

Super service

Super service, ook na onderkoop hele goede ondersteuning

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen