Goed geinformeerd, tijdige levering, perfecte camera.

Analoog specialist

Vaak persoonlijk bezocht maar ivm quarantaine nu een keer online ontwikkelaar besteld. Een mens moet toch een bezigheid zoeken bij verplicht thuis zitten. Afijn. Gratis verzending boven 50,-, snel verzonden en goed verpakt. Dus ook online doen ze het net zo prettig als persoonlijk in de winkel. Toppers.

Prettige ervaring voor het kopen van filmrolletje

Ik heb een goede ervaring bij deze winkel, de bestelling was op de datum binnen als beloofd en ze houden hun voorraad goed in de gaten waardoor ik fotorolletjes kon kopen en zeker wist dat ze binnenkwamen.

Mooie lens in uitstekende staat aan een mooie prijs! Heel tevreden.

Leveren snel en in lijn met bestelling

Leveren snel en in lijn met bestelling

Bestelprocedure en levering verliepen snel en vlekkeloos

Ik heb hier 3 fotorolletjes besteld die de volgende dag al geleverd werden. Er miste helaas een van de rolletjes, maar de mail die ik hierover had gestuurd werd binnen een paar uur beantwoord en een dag later was mijn andere rolletje ook binnen :) Rolletjes worden daarnaast goed verpakt.

Snelle levering, goeie prijs

Ik had hetzelfde product bij een andere foto webshop besteld en zij bleven naar mailen dat het nog niet op voorraad was en dat ze het niet konden versturen. Bij Foto Verweij had ik m’n bestelling met een dag binnen en het was nog vijf euro goedkoper dan op die andere plek ook.

Snel en efficient

Snelle actie na de bestelling en het bestelde kwam goed verpakt aan.

Via chat fujn geholpen, prima service en vlotte verzending

Prima service, vlotte verzending

Prima voor herhaling vatbaar

Heb 2e hands lens besteld Ze hebben eerst gecheckt of deze lens wel geschikt is voor mijn camera Ben super blij mee

Na contact via mail een tweedehandse dsrl gekocht, de volgende dag mooi thuis geleverd, ben heel tevreden over de service

Super service

Super service, ook na onderkoop hele goede ondersteuning

Super service

Super snel geleverd en goed verpakt. En de prijzen zijn ook goed. Ga er zeker nog vaker bestellen na deze 2de keer.

prima ervaring, wel zonde dat een product eerst niet beschikbaar is en vervolgens 10 euro duurder terug in het assortiment komt

Even een twijfel over betrouwbaarheid, maar die was 100% ongegrond!

Vanwege onbekendheid bij mij, was ik in het begin wantrouwend. Er is volop oplichting en bedrog tegenwoordig op internet met webshops. Maar mijn terughoudendheid bleek totaal niet nodig. Dit bedrijf is solide. Gewoon een gezond en goede fotowinkel op het web. Ook kreeg ik snel een antwoord op een vraagstelling. Dat was een keurige en persoonlijke reactie, wat extra vertrouwen gaf.

Zeker een aanrader!!!

Makkelijk te bestellen. Concurerende prijzen. Zeer snelle levering. Product zoals aangegeven in webshop. Top!

Heel tevreden over Foto Verweij.

Heel positief over " Foto Verweij" . Correcte afhandeling en aflevering.

Product is goed!

Snelle levering!

Bestelling was snel geleverd en netjes verpakt

Altijd goed en goede service

De kwaliteit van fotoscans en onwikkelen is eigenlijk altijd goed. Mocht er een keer iets fout gaan of niet helemaal naar wens dan word dit snel opgelost.

Snelle en goede service

Ik heb meerdere film rollen gekocht. Ben vriendelijke geholpen door personeel na bleek dat Kodak niet voldoende voorraad had. Deel van wat wel nog leverbaar was was er keurig op tijd. Overige bedrag is keurig teruggestort. Aanrader.

Snel, goede prijs, niets op aan te merken.

Snel, goede prijs, niets op aan te merken. Product was overal uitverkocht , niet te leveren, maar Foto Verweij had het wel. Perfect!

Snelle levering en een goed product

Occasion gekocht. Zag er nog piekfijn uit.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen