Lens adapter besteld doet aan verwachting Klein minpuntje als de lens uitdraait voor dichterbij te halen maar bij weer indraaien van lens draai je hem los van adapter
Steun lokaal, super service, scherpe prijs en snel geleverd. Niets aan toe te voegen.
Het was snel binnen!
Gelijk antwoord op mijn vragen over het product,goede prijs 5 jaar garantie en de volgende dag binnen,meer kan ik niet verzinnen. TOP !!
Blij met de snelle service en de kwaliteit!
Naar aanleiding van een goed advies via de chat de bestelling gedaan.
Ik had wat vragen over de aanschaf van een filmscanner en kreeg daar kundig advies over. Dat gaf me vertrouwen in de aankoop.
Ik bestelde een product dat niet op voorraad was. Vrij snel kreeg ik een mail met dit bericht, maar ook met een aantal oplossingen/vervangende producten. Daarna kon het pakketje alsnog snel mee met de post.
Online film besteld en goed en snel ontvangen
Helaas verkeerd product geleverd, maar snel en netjes opgelost.
Film besteld, erg gemakkelijk, goede prijs
Ik was op zoek naar een lichtsterk zoomobjectief voor dagelijks gebruik en kwam via Google bij Foto Verweij de TOP OCCASION Canon EF-S 17-55mm F/2.8 IS USM inclusief zonnekap en verzendkosten tegen voor een mooie prijs. Na wat reviews gelezen te hebben en enkele vragen gesteld te hebben via chat/email over deze 2e hands lens, heb ik de knoop doorgehakt en de bestelling op eerste Kerstdag geplaatst. De lens werd op dinsdag ochtend al geleverd via PostNL! Precies op de verjaardag van mijn dochter. Ik ben erg blij met mijn "nieuwe" Canon EF-S 17-55mm F/2.8 IS USM. De lens is inderdaad in nieuwstaat, ik heb vrijwel geen gebruik sporen kunnen ontdekken op de lens zelf. Er zaten wel wat minimale krasjes op de zonnekap, maar dat is niet zo vreemd natuurlijk. Hij is wel een stuk groter dan ik had verwacht. Hij is groter en zwaarder dan mijn tot nu standaard gebruikte lens, de Canon 17-85 mm F/4-5.6 IS USM. De lens stelt snel scherp en is lichtsterk, zodat je binnenshuis goed kan fotograferen zonder direct te hoeven flitsen. Al met al een goede vervanger voor mijn Canon 50 mm F2.8 SMT en Canon 17-85 mm F/4-5.6 IS USM.
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, vervolgens bestelling geplaatst online, die de volgende dag al binnen was
Eenvoudig besteld, snel geleverd. Product niet goed, snel en probleemloos omgewisseld. TOP bedrijf!
Mijn vraag via de chat werd snel beantwoord en mijn bestelling werd de volgende al geleverd. Helemaal top! Ben er erg blij mee en zal zeker weer bestellen.
Originele beoordeling
Snel en in goede orde ontvangen, bedankt!
Very pleased with my order. There was a slight issue and it was sorted out over email almost immediately, the package came withing 2 days and I got a free tote bag.
De online help/chat, duurde even voordat ik antwoord kreeg maar daarna duidelijk geholpen en het goede kunnen bestellen. De levering was ondanks de feestdagen snel.
Communicatie goed en vriendelijk.
Hallo Frits, Volgens de track and trace is de Panasonic netjes binnen 24 uur ontvangen op de 28e. Klopt dat of is er toch iets misgegaan? We horen het graag. Foto Verweij
Originele beoordeling
Vergeten om mijn aankoop te versturen. Slordig.
Bestellingen worden altijd zeer snel verzonden via Postnl zodat je het pakket kunt traceren.
Product exact zoals besteld. Levering niet zoals aangegeven. Aangegeven te versturen naar een afhaalpunt, de lens is echter verstuurd direct naar het huisadres. Aangezien we niet thuis waren op het moment van levering heeft de bezorger gedacht de lens in de papier container te stoppen. De lens heeft hier ruim een halve dag in gezeten. Verzenddetails via de site waren niet beschikbaar.
Beste Jacob Jan, We gaan kijken hoe dat mogelijk is, zodat dat niet meer fout kan gaan. Bedankt voor het melden en heel veel plezier met uw mooie objectief gewenst! Foto Verweij
Op dag 1 van mijn bestelling was bekend dat mijn pakket 3 tot 5 werkdagen onderweg kon zijn. Wat vervelend is maar kan gebeuren in de kerstperiode. Helaas kreeg ik van verschillende klantenservice medewerkers verschillende verhalen te horen. Topdrukte in magazijn, problemen leverancier etc etc. De leveringsdatum is daarom meerdere malen opgeschoven zonder dat ik als klant hier over ingelicht werd. Ik zou door deze slechte communicatie en incomplete informatie niemand aanraden hier een aankoop te doen. Uiteindelijk heb ik ook besloten de bestelling te annuleren. Gelukkig werd die terugbetaling wel snel geregeld. wat het bedrijf nog enige ster oplevert.
Beste Fokelien, We kunnen ons voorstellen dat je niet langer wilde wachten, want als de levering een paar keer opgeschoven wordt, verlies je misschien het vertrouwen dat het nog wel goed gaat komen. Echt jammer! Alle informatie die we hebben nagezocht voor je mbt de levering klopte, echter het werd vanuit de importeur en centraal magazijn een paar keer veranderd en opgeschoven. In dit geval konden we niet voorzien dat het langer zou gaan duren. Onze excuses. Team Foto Verweij
Vriendelijke klantenservice, snelle levering
Als hobby fotograferen opgepakt met old skool camera. Fijn dat foto Verweij deze helemaal nagekeken en in orde levert.