heel fijn

Er was een probleem met een bestelt product en er is gelijk contact met mij opgenomen om een oplossing te bedenken.

Great

Fast and easy!

Film

Very quick deliver, will use again

Prima en snelle levering van fotorolletjes

Dit keer ook weer snelle levering van fotorolletjes. Foto Verweij een prima zaak voor de analoge fotograaf.

Perfect!

Mijn bestelling kwam erg snel aan en alles was netjes ingepakt. Super tevreden

Prettige deal

Of het nu in de winkel is of on-line via de chat functie: Foto Verweij is een fijne winkel met vakkennis en goede inruilmogelijkheden. De Canon lens voldoet helemaal aan de verwachtingen. Bedankt!

leuk!!

Ik heb een fotocursus bij foto verweij gedaan. Leuke leerzame en begrijpelijke lessen,Rutger geeft fijn les! Ga door voor deel 3 van deze cursus

Uitstekende service

Al een paar keer besteld, snelle verzending en super vriendelijke klantenservice die je ook daadwerkelijk goed helpt. een aanrader!

Goede spullen en snelle verzending

Hier waren batterijtjes te vinden die bijna nergens te koop zijn. Blij mee dus!

Snel en goede levering

Binnen 2 werkdagen afgeleverd en goede verpakking

Bedankt voor de service!

Ik had wat vragen per mail gesteld, en superaardig antwoord gekregen! Bedankt ervoor. Ik ben erg blij met mijn flitser.

Kleurenfilm bestelling

Ik zou iedereen foto Verweij aanraden voor het kopen van rolfilm en kleinbeeld. Goede keuze en service! Als er meer keuze zou zijn in 4x5 inch film zou dat nog beter zijn.

Na gebeld te hebben voor een vraag een supervriendelijk geholpen s'middags product besteld en keurig verpakt snel geleverd. Zijn super tevreden en raden iedereen aan om hier te bestellen.

Super snelle service en een goede prijs!

Foto Verweij Nijmegen biedt een groot assortiment tegen een goede prijs en is in staat tot een zeer snelle levering. Super fijn!

snel ontvangen

hadden een moeilijk te krijgen batterijtje. nu doet de camera het weer

De levering was vlot en goed. Goede communicatie

Fijne webshop, goede service

Was blij verrast door het ruime assortiment aan 35mm en 120mm filmrolletjes en de scherpe prijzen. Heb precies gevonden wat ik zocht en mijn bestelling werd snel geleverd. Erg tevreden dus.

Goed en snel

Snelle levering, goeie voorraad en hoogwaardige producten voor de analoge liefhebber.

Supersnel digitaal geleverd, top kwaliteit

Heb mijn negatieven laten ontwikkelen en ervoor gekozen om deze in te laten scannen en afgedrukt te laten bezorgen. De scans stonden binnen 24 uur na afleveren pakketje op het postkantoor in mijn mail, wow. Door de drukte van de feestdagen duurde het bezorgen van de foto's wat langer maar dit mocht de pret niet drukken. De foto's waren op mooi papier gedrukt en zagen er top uit.

Goede aanbiedingen en vlotte verzending

Foto Verweij had een aantal mooie aanbiedingen, waar andere webwinkels niet aan konden tippen. Eenmaal besteld waren mij producten ook snel verzonden. Zoals het hoort!

goede service

Telefonisch vriendelijk geholpen alvorens tot aankoop over te gaan Vlot geleverd

Prima fotozaak

Via internet ze gevonden. Als er iets misgaat leer je een winkel goed kennen. Had een verkeerde lens besteld. Binnen een paar dagen geregeld Nieuwe lens binnen, geld van verkeerde lens weer op mijn rekening. Ze houden van fotografie.

Goede prijs en goede service

Foto Verwij Nijmegen heeft me meermalen, zeer correct en vriendelijke geholpen.

Keurig verzorgd werk.

120 film laten ontwikkelen. Moest afgedrukt worden is niet gebeurt maar kreeg in plaats daarvan scansnelheid. De scans waren wel zeer netjes uitgevoerd en goed bruikbaar. Zeker aan te raden voor een volgende keer.

VOLDOET AAN MIJN VERWACHTINGEN SUPER!!

super super niks mis mee goed geholpen

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen