Bijzonder goed

Al meerdere keren bij Foto Verwey foto app / lenzen aangeschaft . Altijd vriendelijk te woord gestaan bij vragen , en correcte afhandeling van bestellingen en goede communicatie ! Ik raad deze winkel aan !

Snel geleverd, artikel zoals aangeboden

Artikel netjes verpakt en snel geleverd.

Good

Beste Nadiia Batiuk, Bedankt voor je aankoop bij Foto Verweij Nijmegen. Wil je ons beoordelen met een online review? Aan de hand van die feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Ook help je andere klanten om een beter beeld van ons te krijgen. Maak kans op €50,- shoptegoed Wij verloten maandelijks een cadeaubon t.w.v. €50,- onder alle klanten die ons online beoordeeld hebben. Door een review te plaatsen, maak je automatisch kans!

Kundig én klantvriendelijk

Zowel in de winkel als aan de telefoon ben ik geweldig geholpen. Er was sprake was lastig leverbare items en er werd meegedacht in prettige oplossingen. De werknemers zijn echt op de hoogte en sluiten goed aan bij wat ik als klant aangaf. Heel fijn om zo geholpen te kunnen worden.

Snelle en goede service!

Bestellingen worden telkens weer snel geleverd en personeel is ook via online zeer behulpzaam.

Goede service, snel geregeld

Prachtige 2e hands lens gekocht. Helemaal in top staat

Ik krijg het apparaat niet in werking.

De scanner werk heel goed. Op 1 dag ruim 700 dias en fotos gescand. Absoluud geen miskoop;

Een zeer snelle service

Een goede en snelle service en de kwaliteit van de bestelde tussen Ring past en werkt perfect , komt overeen met de gegevens van Marktplaats , daar koop je weer vertrouwd adres.

Simpelweg: gewoon goed en dat is tegenwoordig niet vanzelfsprekend.

Vlotte site waar snel te navigeren valt richting gewenst artikel. Heb de EPSON V600 besteld, omdat ik aan een nieuwe scanner toe was, en nog een berg negatieven heb liggen waar ik altijd nog mee aan de slag wilde. bestelling vlot bezorgd, met duidelijke berichtgeving. Uitgepakt en meteen aan de slag. Liefst had ik een gedrukte handleiding omdat dat voor mijn gevoel sneller zoekt en leest, maar de digitale versie voldoet prima. Ook de 1ste scan resultaten vallen niet tegen. Software is best uitgebreid, waarmee ik nog meer uit de scan resultaten kan halen, maar dat zal iets mmerstudie en tijd kosten. Over de hele lij dik tevredenen zal er vele uurtjes zoet mee zijn.

Bijna week moeten wachten

Bij het product stond; op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Na 3 dagen nog niks gehoord. Telefonisch contact gezocht… Uiteindelijk pas na een week binnen.

SUPER

Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Product perfect geleverd - veilig verpakt. Volledig te traceren - afgeleverd op de voorziene datum. Prijs zoals vermeld in de aanbieding. Direct en duidelijk antwoord op mailtje Top zeer tevreden Marc

Fast delivery, nice discount

The customer service answered very fast. The shipping and delivery was fast. I receive my order next day. And there is very nice discount for black friday deal.

Niets op aan te merken

Fijne, duidelijke site. Bovendien was de verzending (ondanks de decembermaand) ontzettend snel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Universele foto/negatie/diascanner voor scherpe prijs

Al jaren van plan de oude foto's, waarvan we nog vrijwel alle negatieven hebben te gaan inscannen en zo 30 jaar fotohistorie te digitaliseren. Met de foto scan functie kan ik de vele foto's die mijn moeder heeft gemaakt ook toevoegen. Lang gezocht en door de goede omschrijving gevonden voor een zeer scherpe prijs. De dag na de bestelling geleverd, prima toch.

Goede Prijzen en snel geleverd, dure verzendkosten maar is het helemaal waard.

Ik heb een aantal fotorolletjes gekocht om te beginnen met analoge fotografie, en foto Verweij had de beste prijzen hiervoor. Ik keek op tegen de ietwat hoge verzendkosten, maar toen ik de doos opendeed zag ik een extra rolletje zitten! Ik weet niet of dit opzettelijk zo was, maar vond het heel schappelijk. Alles wordt ook goed ingepakt zodat er 0 schade ontstaat.

Overzichtelijke website en snelle levering

Op de website duidelijke informatie ter voorbereiding van onze keuze. Via de chat functie snel iemand beschikbaar, maar betreffende specialist was druk in de winkel met andere klanten bezig. Ondanks uitblijvend advies kon ik op basis van beschikbare informatie mijn keuze goed maken. Na bestelling is het pakketje de dag erna correct geleverd. Inmiddels geïnstalleerd en alles lijkt zover te werken. Bedankt!

Keurig netjes op tijd geleverd

Mijn product werd netjes op tijd afgeleverd. En was ook netjes verpakt,geen beschadigingen aan verpakking. Zeer tevreden

Geweldig!

Goede service snelle bezorging en top product.

Harstikke tevreden

Vrij snel ontvangen ondanks het Black Friday was. Kreeg e-mail dat ze het product via hun magazijn verzenden (ipv hun winkel) en dat het daarom later zou aankomen. Toch relatief snel ontvangen! En fijn dat ze hun klanten op de hoogte houden.

De Epson V600 Photo scanner was niet meer op voorraad bij de importeur. Foto Verweij had er nog 2 in de winkel op voorraad en de volgende dag had ik er 1 in huis. Dat is het voordeel van een webshop met een fysieke winkel! Goede service!

Erg vriendelijk en behulpzaam

Verkoper(s) denken mee met de klant. Goede prijs en goede service. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer flexibel met inruilen.

Professioneel, duidelijk en snelle levering!

Ik heb hier wat besteld wat diende als sinterklaascadeau. De levering was precies zoals gezegd werd en het product is goed verpakt aangekomen. Aanrander!

Fijne service en snelle levering!

Fijne service en snelle levering!

Alles netjes afgehandeld, prima bedrijf

Verder geen opmerkingen

Deskundig