Na gebeld te hebben voor een vraag een supervriendelijk geholpen s'middags product besteld en keurig verpakt snel geleverd. Zijn super tevreden en raden iedereen aan om hier te bestellen.

Super snelle service en een goede prijs!

Foto Verweij Nijmegen biedt een groot assortiment tegen een goede prijs en is in staat tot een zeer snelle levering. Super fijn!

snel ontvangen

hadden een moeilijk te krijgen batterijtje. nu doet de camera het weer

De levering was vlot en goed. Goede communicatie

Fijne webshop, goede service

Was blij verrast door het ruime assortiment aan 35mm en 120mm filmrolletjes en de scherpe prijzen. Heb precies gevonden wat ik zocht en mijn bestelling werd snel geleverd. Erg tevreden dus.

Goed en snel

Snelle levering, goeie voorraad en hoogwaardige producten voor de analoge liefhebber.

Supersnel digitaal geleverd, top kwaliteit

Heb mijn negatieven laten ontwikkelen en ervoor gekozen om deze in te laten scannen en afgedrukt te laten bezorgen. De scans stonden binnen 24 uur na afleveren pakketje op het postkantoor in mijn mail, wow. Door de drukte van de feestdagen duurde het bezorgen van de foto's wat langer maar dit mocht de pret niet drukken. De foto's waren op mooi papier gedrukt en zagen er top uit.

Goede aanbiedingen en vlotte verzending

Foto Verweij had een aantal mooie aanbiedingen, waar andere webwinkels niet aan konden tippen. Eenmaal besteld waren mij producten ook snel verzonden. Zoals het hoort!

goede service

Telefonisch vriendelijk geholpen alvorens tot aankoop over te gaan Vlot geleverd

Prima fotozaak

Via internet ze gevonden. Als er iets misgaat leer je een winkel goed kennen. Had een verkeerde lens besteld. Binnen een paar dagen geregeld Nieuwe lens binnen, geld van verkeerde lens weer op mijn rekening. Ze houden van fotografie.

Goede prijs en goede service

Foto Verwij Nijmegen heeft me meermalen, zeer correct en vriendelijke geholpen.

Keurig verzorgd werk.

120 film laten ontwikkelen. Moest afgedrukt worden is niet gebeurt maar kreeg in plaats daarvan scansnelheid. De scans waren wel zeer netjes uitgevoerd en goed bruikbaar. Zeker aan te raden voor een volgende keer.

VOLDOET AAN MIJN VERWACHTINGEN SUPER!!

super super niks mis mee goed geholpen

Bijzonder goed

Al meerdere keren bij Foto Verwey foto app / lenzen aangeschaft . Altijd vriendelijk te woord gestaan bij vragen , en correcte afhandeling van bestellingen en goede communicatie ! Ik raad deze winkel aan !

Snel geleverd, artikel zoals aangeboden

Artikel netjes verpakt en snel geleverd.

Good

Beste Nadiia Batiuk, Bedankt voor je aankoop bij Foto Verweij Nijmegen. Wil je ons beoordelen met een online review? Aan de hand van die feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Ook help je andere klanten om een beter beeld van ons te krijgen. Maak kans op €50,- shoptegoed Wij verloten maandelijks een cadeaubon t.w.v. €50,- onder alle klanten die ons online beoordeeld hebben. Door een review te plaatsen, maak je automatisch kans!

Kundig én klantvriendelijk

Zowel in de winkel als aan de telefoon ben ik geweldig geholpen. Er was sprake was lastig leverbare items en er werd meegedacht in prettige oplossingen. De werknemers zijn echt op de hoogte en sluiten goed aan bij wat ik als klant aangaf. Heel fijn om zo geholpen te kunnen worden.

Snelle en goede service!

Bestellingen worden telkens weer snel geleverd en personeel is ook via online zeer behulpzaam.

Goede service, snel geregeld

Prachtige 2e hands lens gekocht. Helemaal in top staat

Ik krijg het apparaat niet in werking.

De scanner werk heel goed. Op 1 dag ruim 700 dias en fotos gescand. Absoluud geen miskoop;

Een zeer snelle service

Een goede en snelle service en de kwaliteit van de bestelde tussen Ring past en werkt perfect , komt overeen met de gegevens van Marktplaats , daar koop je weer vertrouwd adres.

Simpelweg: gewoon goed en dat is tegenwoordig niet vanzelfsprekend.

Vlotte site waar snel te navigeren valt richting gewenst artikel. Heb de EPSON V600 besteld, omdat ik aan een nieuwe scanner toe was, en nog een berg negatieven heb liggen waar ik altijd nog mee aan de slag wilde. bestelling vlot bezorgd, met duidelijke berichtgeving. Uitgepakt en meteen aan de slag. Liefst had ik een gedrukte handleiding omdat dat voor mijn gevoel sneller zoekt en leest, maar de digitale versie voldoet prima. Ook de 1ste scan resultaten vallen niet tegen. Software is best uitgebreid, waarmee ik nog meer uit de scan resultaten kan halen, maar dat zal iets mmerstudie en tijd kosten. Over de hele lij dik tevredenen zal er vele uurtjes zoet mee zijn.

Bijna week moeten wachten

Bij het product stond; op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Na 3 dagen nog niks gehoord. Telefonisch contact gezocht… Uiteindelijk pas na een week binnen.

SUPER

Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Product perfect geleverd - veilig verpakt. Volledig te traceren - afgeleverd op de voorziene datum. Prijs zoals vermeld in de aanbieding. Direct en duidelijk antwoord op mailtje Top zeer tevreden Marc

Fast delivery, nice discount

The customer service answered very fast. The shipping and delivery was fast. I receive my order next day. And there is very nice discount for black friday deal.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen