Heel positief

Correcte levering, eerder duurdere leveringskosten maar artikel mooi geprijst.

Snelle levering en fijne website

De rolletjes werden snel geleverd en ik vond de website erg duidelijk die handvatten bood voor het kiezen van het rolletje dat voor jou het beste is.

Goed advies en makkelijk online aankopen

Mooie prijs en snelle afhandeling

Hier was het echt black friday

Excellent service

Everything in the online ordering was fine

Het personeel weet waarover ze praten.

Op mijn speurtocht naar een macrolens op het internet werd ik niet veel wijzer. In de winkel heb ik goede adviezen gekregen. Mazzeltje met de black friday week dus metern besteld en 2 dagen later keurig verpakt thuis gekregen. Top!

Snel en goede prijzen!

Keurige prijzen, duidelijke communicatie, snelle levering. Makkelijk online te regelen allemaal. Daarbij een van de weinige webshops die Kodak Ultramax op voorraad had.

Deskundig en klantgericht

Bij het zoeken naar een systeemcamera werd goed geluisterd en daarmee de opties binnen mijn budget op een rijtje gezet. Heb daardoor een goede keuze kunnen maken. Erg tevreden met mijn aankoop. Verwey NIjmegen is een echte aanrader!

GOED GADAAN

jullie hebben snel geleverd het product ziet er goed ui bedankt

Overzichtelijk website; makkelijk winkelen

Fijne overzichtelijke website zodat je makkelijk het juiste product kan kiezen. Snelle levering.

Goede en eerlijke service. Zelfs met analoge fotografie

Bij het opruimen van een zolder, werd er een oude analoge 6x6 film gevonden. Nieuwsgierig of de film nog foto's bevatte gingen we opzoek naar een fotolab die hem nog kon ontwikkelen. Veel bedrijven hebben analoge fotografie nog op hun website staan, maar niemand bleek het nog te doen/kunnen. Tot ik foto Verweij vond die middels een alternatief proces de film nog kon ontwikkelen. Er stonden helaas geen foto's (meer) op de film, wat op zich te verwachten was gezien de leeftijd van de film. Niet erg maar dankzij Foto Verweij en een klein bedrag weten we dat in ieder geval nu zeker.

Product was niet op voorraad, maar snel gereageerd en aangepast

Prima geregeld

Correcte info

gewoon de betere winkel .

Goede en snelle service

Duidelijke site, ruime keuze en voorraad, snelle levering en scherpe prijzen.

Helemaal goed

2e hands lens voor mijn camera besteld. Netjes binnen een dag verstuurd. Lens is, zoals ook beloofd, niet van nieuw te onderscheiden. En ook de prijs was absoluut OK.

Snelle en goede service

Snelle ontwikkeling van negatieven en goede kwaliteit. Snel opgestuurd en goed verpakt.

goed!

snelle en goede service! ik had zelf 1 klein onderdeel van mijn bestelling verkeerd ontvangen, maar nadat ik hier een mail over stuurde hebben ze direct aangeboden om het probleem op te lossen. Kortom: snelle service, goede prijzen, aardige mensen.

top

snel geleverd, goede kwaliteit

Mijn ervaring was prima

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Foto Verweij. Mijn vraag werd snel en juist beantwoord. De andere dag had ik de bestelling binnen.

Ben erg te vreden over de levering van verweij. Ook kreeg snel het klantencontact te pakken toen ik nog wat vragen had.

Duidelijk, snel, probleemloos

Ik heb een camera gekocht die de volgende dag geleverd werd. Website is overzichtelijk, bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Camera is perfect. Ik ben zeer tevreden.

wordt goed geholpen en veel keuze

Ik werd goed geholpen

Een goede prijs en correcte levering, ga zo door!

Mijn bestelling is netjes verpakt geleverd, voor een goede prijs!

Helemaal alles goed!

Super snelle bezorging, product zoals beschreven, hele duidelijke en gedetailleerde product beschrijving op website, keurig ingepakt en hele goede prijzen. Kortom alles goed , ik ga hier vaker camera's kopen!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen