Zeer scherp geprijsd en snel geleverd

Zeer scherp geprijsd en snel geleverd

Heel positief

Ze waren goed bereikbaar, zodat ik mijn vragen kon stellen over het product. Het product werd daarna zeer snel , de volgende dag al, bezorgd.

keurig nette zaak alles correct op tijd bezorgt en bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen

Mijn camera was snel geleverd en netjes verpakt. Bij vragen via de mail krijg je vrijwel direct antwoord. Vriendelijke personeel

Snelle en goede service

Batterijen met oplader voor canon r6 besteld. Volgende geleverd. Goedkoper dan elders! Snelle service.

Scherpe prijs en prompte levering

Scherpe prijs en prompte levering

Top service en levering

Service is altijd beschikbaar en je wordt goed geholpen. Levering is snel en het product goed verpakt.

Zeer goede en snelle levering.

Duidelijke website, met goede informatie. Bestellen gaat makkelijk. levering zonder problemen.

Op dinsdag mijn filmrolletjes op de post gedaan en de volgende dag rond 12:00 al de scans binnen! Zoals altijd super snelle service en altijd mooie scans. Ik laat mijn foto’s altijd ontwikkelen door Verweij. En tot nu toe altijd super tevreden.

Alles goed op tijd binnen en in orde

Bestelling was er op tijd. Goed verpakt en in orde.

Goed aanbod analoog

Een groot aanbod aan fotorolletjes. Zowel zwart wit als kleur. Daarnaast wordt er op de website aangegeven wat de kenmerken van de bekende fotorolletjes zijn waardoor je nog beter een goede keuze kan maken. Het pakketje zelf was vrij snel geleverd.

Zoals altijd een snelle levering

Snelle levering en een bedrijf wat ook veel film fotografie benodigdheden heeft voor nette prijzen.

snel en goed verzonden

Drone aangeschaft. Goede ervaring.

Eenvoudig bestellen , snel geleverd!

Onlineshop zoals het hoort. Geen gedoe, eenvoudig bestellen en binnen 24 uur in huis.

Een prachtige en zeer scherpe Nikon 70-300mm occasion gekocht bij foto Verweij. En, de eerste ervaring. Het hele bestelproces liep soepel, snel en op tijd. Keurig verpakt en een mooie aanwinst. Met garantie! Aanbevolen!

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Heel fijne ervaring met Foto Verweij uit Nijmegen. De prijs was lager dan de grote webshops en daarnaast is het ook nog eens een echte fotozaak in Nijmegen. Geeft ook een gerust gevoel. Levering en communicatie van de lens was uitstekend. Ik bestel graag tzt weer bij jullie!

Blij!

Blij dat ik een adresje heb gevonden wasr ze een mooi assortiment zwart wit rolletjes aanbieden! Snel gelevert ook, ik kan aan de slag :-)

vriendelijk en snel

Fijne vriendelijke klantenservice en snelle levering, een aanrader met een mooi aanbod voor fotografie liefhebbers.

Snelle levering, keurig verpakt.

Gewoon goed.

Super service!

Zeer snelle levering van 10 fotofilms voor een gunstige prijs. Top ervaring. Kom zeker online terug om te bestellen.

Fantastisch verzorgd/verstuurd/verpakt en mooie lens!! Top! Dik tevreden!

Fantastisch!!

Ik heb in de periode 1970 tot 1980 vaker wat gekocht bij jullie, ik was toen al tevreden. Dus nog steeds

Altijd goede service en vriendelijk contact

Mijn passie is filmfotografie en laat mijn foto's ontwikkelen en scannen bij Foto Verweij. Dit is altijd met grote tevredenheid gebeurt. Als er een keer een probleempje was werd dit direct opgelost en heb ik vriendelijk, duidelijk mailcontact gehad.

Fotorolletjes worden steeds moeilijker te verkrijgen. Fijn dat deze winkel ze nog heeft. Vlotte levering.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen