Makkelijk proces, goede kwaliteit

Het vinden van het juiste product en het bestellen ervan ging erg makkelijk. De verzending was snel en het product kwam overeen met de omschrijving en het plaatje. Erg tevreden.

Snelle en correcte levering.

Prima geadviseerd aan de rlefoon en zó de juiste AB besteld en ontvangen voor mijn Canon 6D!

Afstandsbediening heel snel ontvangen

Prima webshop

Alles verliep naar wens.

Positief gevoel over prijs/kwaliteit verhouding. Afhandeling duidelijk en snrl

GOED EN SNEL

B EWSTELD EN SNEL GELEVERD

Snelle service en goed ingepakt! Super blij mee:)

duidelijke communicatie, snelle levering

Er waren 2 producten die ik had besteld niet meer leverbaar en ik ben daardoor netjes gecontacteerd met verschillende opties. Daarna zijn de producten snel opgestuurd en kwamen in super goede staat binnen. zeer tevreden!

Netjes

Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Alles kwam goed verpakt aan! Heb uiteindelijk hier besteld ivm meer keus en voorraad, dus helema goed.

Op de website staat levering de volgende dag en dat is 3 dagen geworden.

Het was onduidelijk wanneer de levering gepland was. Na wisseling van de pakketbezorgdienst kwam er een nog latere bezorgdatum.

Zeer snelle levering

Had een artikel besteld en werd goed op de hoogte gehouden

Snelle levering en milieu vriendelijke verpakking.

Ik had snel een paar filmjes nodig voor mijn vacantie. Eerder had ik de bestelling bij een ander geplaatst. Helaas hielden die mij aan het lijntje omdat een bepaald type film niet leverbaar was. Dus ik ben erg tevreden over de service van fotoverweij.

Lens besteld voor m'n camera, en had deze de volgende dag, netjes en goed verpakt thuis!!

geweldig

keurig geleverd en mooi en goed product zal zeker daar nog eens bestelling plaatsen.

goede drone

de drone was op deze site 30 euro goedkoper dan gemiddeld dus ik was even bang dat het een scam was maar de drone is gewoon originele nieuwe kwaliteit. zeer tevreden

Snelle levering. Camera echt in nieuwstaat!

Ik ben heel tevreden over de werkwijze. Camera ( Nikon D300s )werd relatief snel geleverd en is echt in absolute nieuwstaat. Alleen van de twee meegeleverde accu’s werkt er een niet. Via Chat contact opgenomen maar is er vervolgens nog geen gehoor aan gegeven. Maar voor de rest ben ík uitermate tevreden en is mijn tweede bestelling onderweg.

Fotorolletje zeer snel ontwikkeld

Ik heb een aantal keer een fotorolletje laten ontwikkelen die ik via de post heb opgestuurd. Een paar uur na aankomst van het rolletje bij Foto Verweij had ik de scans al in mijn mailbox en 2 dagen later had ik de afdrukken en de negatieven al weer terug via de post. Ik ben dus erg tevreden.

Zeer positief

Ik had een fotorolletje gestuurd om te laten ontwikkelen. Er was een kans dat er niks op zou staan, omdat ik de camera zou testen of die het nog doet. Dat was helaas niet het geval, want ik kreeg een mailtje terug van Foto Verweij waarin ze zeiden dat er niks was belicht op het fotorolletje. Ook stond in de mail dan ik netjes mijn geld terug zou krijgen incl. verzendkosten. Ik ben hier heel blij mee en vind ze zeer klantvriendelijk en eerlijk.

Uitstekende pre-sales service

Op mijn verzoek iemand te spreken die met kennis van zaken kon ingaan op de vraag welke dia/negatiefscanner het beste bij mijn situatie zou passen is heel goed gereageerd. Op basis van het gesprek heb ik mijn oorspronkelijke shortlist losgelaten en ben ik voor het advies van de medewerker van Foto Verweij gegaan. Ben nu met veel plezier dia's aan het scannen. Het resultaat is uitstekend, het bedieningsgemak heel goed en hoewel het een tijdrovend proces in het algemeen is, gaat het met deze scanner heel gemakkelijk omdat je er 12 in één keer kunt scannen en dus gemakkelijk even wat anders kunt gaan doen.

Prima product en service.

Product was in eerste instantie niet voorradig maar werd prima op de hoogte gehouden. Product voldoet aan de wensen.

Super klantvriendelijk

Verrekijker besteld Snel en goed geleverd Plus goede klantvriendelijkheid

Goed verpakt, goede kwaliteit

Pakketje kwam voor mij ruim op tijd en heb inmiddels veel lol aan mijn produkt gehad.

Heel blij met de producten en de snelle levering

Zo fijn dat jullie zo veel film opties aanbieden. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen. Ik zal zeker blijven bestellen! Zowel snelle levering als goede communicatie en kwaliteit. Bedankt!!

Goed tevrede

Spullen zijn goed. Levering iets minder.

DHL servicepunten worden niet accuraat op afstand weergegeven.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen