Snelle levering en zoals altijd alles goede kwaliteit

Al heel vaak bestellingen geplaatst en elke keer snel verstuurd en nog geen problemen gehad. Jammer dat de winkel zover weg is maar daar heb je de site en online bestellingen natuurlijk voor.

Verrassend veel extra's, heel attent

Kocht den tweedehands Fujifilm XF23mm f2 voor een verrassend scherpe prijs. In de doos vond ik ook nog een zonnekapje (JJC) en een mooie Fujifilm lensdoek. Dat is een attente verrassing die me nog eens terug doet komen!

Makkelijk te bestellen en een heel snelle levering. Netjes verpakt. Een aanrader om hier te bestellen is ook de garantieperiode.

Super geholpen en snelle levering!

Via de chat ben ik goed geholpen voor het bestellen van de juiste fotorolletjes voor mijn analoge camera.

Geweldig apparaat

Ik vind het een prachtig toestel! En zal er vast heel mooie foto's mee kunnen maken! Jammer is dat er geen handleiding bijzit. Om te downloaden is het een heel werk. ik ben wel heel blij met het feit dat er een workshop gegeven wordt om er nog beter mee om te gaan.

Snel en vakkundig

Een prima service en snelle levering thuis.

2e keer bij Foto Verweij mijn fotorolletjes besteld. Goede prijs en goede verzending. Ook mogelijkheid om op een afhaalpunt te laten afleveren. Persoonlijk vond ik het wel een iets te grote doos waar het in verzonden werd, waardoor je meer vulling nodig hebt om de ruimte op te vullen. Dat is zonde.

Snelle levering product als omschreven roo

Duidelijke site en snelle levering!

Goed contact

Vrijwel direct na mijn bestelling van enkele fotorolletjes kreeg ik een mail dat één van de rolletjes een erg lange levertijd had. Er werd een vervangend rolletje voorgesteld. Ik ging akkoord en het pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Het mail contact verliep soepel en snel, goede service dus!

Super snel en top kwaliteit

Twee kleurenfilm rolletjes opgestuurd en al snel had ik de scans via Wetransfer ontvangen.

Hele goede service

Heel snel en goed geleverd! Niks op aan te merken

Goede website, prima product en laagste prijs

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en correcte verzending. Bovendien de laagste prijs. Deed elke webwinkel het maar op deze manier!

snelle keurige levering

Dit is voor mij de eerste kennismaking. occasion besteld, was zorgvuldig verpakt, en de inhoud was zoals omschreven, z.g.a.n. Dank hiervoor

Snelle levering!!!

De levering zou tussen 1 en 2 weken, maar werd binnen een 3-4 dagen. Prima!!!

Objectief gezien een super diafragma

Tweedehand olympus objectief in perfecte staat, goede prijs en snel geleverd

Epson Perfection V850 Pro: fantastische negatieven/dia scanner!

Ik ben nu een week negatieven en dia's aan het scannen met de Epson Perfection V850 Pro scanner. Ik heb deze via de website bij Foto Verweij gekocht na eerst informatie ingewonnen te hebben via de chatfunctie van hun website: ik kon daar met al mijn vragen terecht en werd zeer goed geïnformeerd. Mijn favoriete scanmethode (tot nu toe) is de Thuismodus op de hoogste resolutie met daarbij DIGITAL ICE Technology aangevinkt. Je kunt dan voorbeeldscans bekijken en in geval van (soms) een zwarte rand langs de opname deze van te voren verwijderen. Op de hoogste resolutie valt er slechts een zeer klein randje van je opname af. De ICE technologie verwijdert stof en krassen op superieure wijze. De kleuren van de scans zijn natuurgetrouw (en veel mooier, "zachter" dan met mijn oude scanner); de hoge-resolutie opnamen laten zich sterk uitvergroten. Foto Verweij biedt een lange garantietijd van 5 jaar: in die tijd hoop ik mijn vele dia's en negatieven uit het pre-digitale foto tijdperk gescand te hebben en (voor een geselecteerd deel) opgenomen te hebben in digitale fotoboeken. Tot nu toe ben ik uitermate tevreden over de door de Epson Perfection V850 Pro geleverde kwaliteit!

Snelle bezorging

Bestelling werd snel bezorgd en was compleet

Super betrokken zaak

Ik werd de dag na mijn bestelling gebeld of ik wel de juiste vatten van de lens had besteld. Door een erg vriendelijke medewerker. Alles is perfect geleverd de dag daarna!

Snel besteld, snel geleverd.

Goed op de hoogte gehouden mbt levertijden. Keurig geregeld.

Klantgericht

Ik heb mijzelf ingeschreven voor een cursus maar de data paste mij niet. Er werd direct een passende oplossing gezocht en mij nog beter geïnformeerd over de cursus.

Snelle en super service!

Mijn analoge filmrolletjes waren supersnel ontwikkeld en weer teruggestuurd. Ook het contact via e-mail was supersnel toen ik wat vragen had. Super service!

Snelle levering tot twee keer toe!

Ik bestel altijd mijn fotorolletjes bij Foto Verweij en heb ook heel goede ervaringen met hun ontwikkelservice. Bij mijn bestelling miste echter in eerste instantie een product. Ik heb meteen gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan, waarna het missende product al de volgende dag alsnog werd geleverd. Top service!

Goede prijs, snelle levering

Mijn nieuwe objectief was goed geprijsd bij FotoVerweij. Twee werkdagen na bestelling was het product binnen, netjes ingepakt en in prima staat.

Fast and pleasant experience!

The photos were both developed and sent back extremely fast, and the team were very friendly in giving their feedback. Thank you!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen