uitstekende service

ik moest dringend een flitsbuis hebben en zij hebben er alles aan gedaan om die mij zo spoedig mogelijk toe te sturen

een fijn bedrijf zeer netjes afgewerkt

bestelling was niet geheel op voorraad maar is met spoed compleet gemaakt.

No complaints

I bought a Lowepro backpack and Foto Verweij had the best price in the Netherlands. Aside from that, there was good communication by the seller and quick delivery! Absolutely no complaints and would highly recommend Foto Verweij!

Goeie club

Ik heb mijn analoge fotografie deze maand weer sinds 2016 opgestart door met mijn Yashica SLR te gaan werken. Daar hoort een filmstock bij. Waar bestel je die filmstock? Bij onder andere Verweij foto! Er zullen nog vele bestellingen in de nabije toekomst gaan komen! Een blije klant.

Mijn eerste ervaring met Verweij, prima!!

Een Sony RX100 besteld. Binnen twee dagen veilig verpakt in huis. Van Verweij word je blij!!

Ik wist wat ik wilde hebben Verweij kwam er als goedkoopste uit.

Nadat ik had gezocht op een fotocamera van Canon kwam ik uit op de Power Shot G9X Mark II. Toen ik ging kijken op internet kwam Foto Verweij er als goedkoopste uit. Besteld en de tweede dag reeds in huis. Netjes op de opgegeven tijd.

Top service voor analoge fotografie!

Ik heb al diverse rolletjes naar Foto Verweij verzonden om te laten ontwikkelen en scannen. De service is super; op maandag verzonden, is dinsdag de scans binnen en woensdag de negatieven in de bus! De kwaliteit van de scans is super! Ik heb verschillende labs geprobeerd maar Foto Verweij is een blijver.

Prima service en levering

Negatieven goed ontvangen en via WeTransfer foto's van goede kwaliteit.

super good, super fast

I sent a film to develop and digitalize. The next day I had the pictures in my inbox :D

prima klantenservice

Vorig jaar de workshop roofvogels geboekt. Goede communicatie m.b.t. de annulering en snelle restitutie van het betaalde bedrag. Zoals beloofd de uitnodiging voor de start van de nieuwe workshop.

Snelle klantvriendelijke service!

Bij vragen krijg je via chat snel en professioneel antwoord. Ik laat sinds kort mijn filmrolletje ontwikkelen bij Foto Verweij en dat gaat prima. Ik ontvang de digitale bestanden altijd snel en als ik ook de negatieven wil ontvangen dan ontvang ik deze negatieven een dag later dan de scans. Helemaal top!!

Tevreden

Vooraf telefonisch contact gehad met de winkel, prettig en snel geholpen. Camera werd snel geleverd, tevreden met het product. Ook blij met de 5jaar garantie en de mogelijkheid evt naar een fysieke winkel te kunnen als dat nodig is.

Hurtig leverance af den bestilte vare

Hurtig leverance af den bestilte vare

Zeer tevreden ,voor de snelle behandeling

Breed assortiment en snelle levering

Fijne (web)winkel met een uitstekend assortiment. De levering was vliegensvlug en een foutje in de bestelling werd keurig en snel opgelost.

Erg vriendelijk personeel

Personeel was erg behulpzaam

Fast shipping!

Great service with fast shipping and good products! just bought some films for my analog cameras and was very pleased, recommended!

Zeer fijne webshop!

Het vinden van het juiste product is makkelijk, de service is goed en het aanbod is ruim!

Prompt en probleemloos geleverd

De bestelde artikelen zijn snel en goed verpackt geleverd.

perfect.

perfect.

Er waren problemen met de verzending.

Snelle klantenservice

Voor mijn vakantie wilde ik filmrolletjes zsm binnen hebben. Om er zeker van te zijn belde ik eerst naar de winkel om te vragen of de rolletjes nog echt beschikbaar zijn (zijn overal uitverkocht) en hoelang het zou duren voordat ze verzonden zouden worden (ik belde op zaterdag). Er werd aangegeven dat deze dezelfde dag nog op de post zouden worden gedaan en ik ze dinsdag kon verwachten als ik meteen bestelde. Ik kreeg na de online bestelling vrij snel een bericht dat de bestelling gereed was gemaakt voor verzending en deze is maandag al bezorgd. Erg blij met de snelle service!

Altijd goed

Altijd goede service, niks op aan te merken. Daarom blijf ik ook terugkomen.

Eerste keer film laten scannen was een groot succes!

Voor het eerst had ik een film rolletje laten scannen. Ik had nog aan een kennis die een fotograaf is gevraagd of het goed uit is gekomen en hij zei dat het er erg goed uitzag. Als je ook voor het eerst een filmrol wil laten scannen, raad ik het aan om het bij Foto Verweij te doen ;)

Scherp geprijsd en doen wat ze beloven

Scanner besteld omdat de prijs goed was en de service te zien aan de reviews dik in orde zou moeten zijn. Scanner was niet direct te leveren maar dat stond ook al vermeld. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en van tevoren contact opgenomen of ze het mochten versturen. Goed verpakt ontvangen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen