Super snel verzonden, netjes verpakt

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis! Ook goeie prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben helemaal happy.

Snelle en kwalitatieve service

Mijn rolletjes opgestuurd naar FotoVerweij om te laten ontwikkelen. Er was iets fout gegaan met het pakket waardoor mijn naam en servicenummer niet op stond. Netjes een belletje gehad om te controleren of die van mij was, wanneer de man mij meteen vertelde wanneer het klaar was en ik het kon verwachten. Rolletjes allemaal netjes zonder stof en vingerafdrukken. Erg tevreden dus tot de volgende keer!

Goede verkoper, matige bezorging

Het prijs en de staat van de gekochte Viltrox adapter was goed, echter deze werd geleverd door DHL. Tussen het versturen en ontvangen van het pakketje zat 3 dagen (28 juli gekocht, 31 juli bezorgd).

Bought a second hand Olympus OM-1

I bought a second hand camera and I am extremely satisfied. Every mechanism is working seamlessly and the sign of time is minimal. I couldn't expect better! Shipment was fast.

Zeer prettige winkel

Gewoon een goede degelijke vriendelijke fotozaak

Beste prijs in NL voor supergroothoeklens

Na enig zoeken op internet vond ik bij Verweij de Sigma 14mm 1.4 groothoeklens voor mijn Sony A7r3 camera voor de beste prijs in NL. Betaling en levering gingen rimpelloos dus ik ben nu een gelukkig man

levering na twee dagen, lekker onbelangrijk

Hoge kwaliteit en duidelijke instructies

Zwart wit film laten ontwikkelen en scannen. Mooi resultaat met hoge kwaliteit.

betrouwbaar & goed

Goede communicatie en snelle verzending door Foto Verweij! echt top. alleen vertraging door de vervoerder.

Alles verliep goed, en overzichtelijk

Een van de artikelen die ik besteld had was niet meer binnen bereik voor snelle verzending, hier kreeg ik een mail over. Of ik dat wilde annuleren of iets anders in de plaats. Snelle reactie en dezelfde dag nog op de post. Ook de klantenservice was uitstekend.

Ruim aanbod en snelle verzending!

Heel erg blij met het ruime aanbod aan filmrolletjes, de levering is altijd supersnel. Zeer tevreden! :)

Behulpzaam en uitstekende service!

Telefonisch zeer behulpzaam bij onze vragen over een camera en levertijd. Prima service na het bestellen, kortom een aanbeveling waard!

Goed advies en snelle levering!

Wederom een goede ervaring met de online aankoop van een objectief.

Alles in 1 keer goed

Op mijn vragen kreeg ik een kundig en volledig antwoordt voor aanschaf schouder -riem bij foto Verweij

Duidelijke website en product in goede orde ontvangen.

De lens die ik wilde bestellen was op voorraad. Bestel- en betaalproces verliep soepel en heb de lens op tijd ontvangen. Zou er zeker weer bestellen.

Goede service en snelle levering!

Goed aanbod, ook 2e hands. Betrouwbaar bij bestelling op afstand!

Prima site en correcte levering

Goede informatie op de site en nette levering

Snel en transparant

De titel zegt het al. Binnen een dag een bericht dat m’n bestelling verzonden werd en de volgende dag een track and trace. Analoge filmrolletjes had ik besteld.

Heel snel en goede kwaliteit

Product snel en netjes geleverd. Alles goed verpakt zodat het niet zou beschadigen

Netjes en altijd optijd!

Analoge foto’s worden netjes ingescanned en uitgesneden, en dat allemaal binnen de afgesproken tijd en eerlijke prijs!

Hele fijne ervaring, vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben zowel super tevreden over de producten als de service.

Gaan tot uiterste om te helpen

Toen mijn gekochte analoge toestel thuis aankwam maar niet bleek te werken ben ik de volgende dag naar de winkel gegaan. Personeel heeft me vriendelijk te woord gestaan en meteen gezocht naar een oplossing waardoor ik later met een perfect werkend toestel naar buiten liep. Top!

Goede initiele service, trage afhandeling

Initieel heb ik uitstekende ervaring gehad met de service met een hoge bereidheid om te helpen en uit te leggen. Helaas is in de uiteindelijke afhandeling wat vertraging gekomen maar als je niet enorm haast heb raad ik het zeker aan

Prima verwerking van analoge 120 zwartwit film

Wederom prima ervaring met de ontwikkeling en scan van mijn Kodak Tmax 120film. Van harte aanbevolen.

Snelle verzending, goede communicatie, top!

Bestelling ging snel, echt op voorraad. Goede communicatie en supersnelle verzending! Aanbevolen en volgende keer bestel ikzelf hier weer!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen