Goed en snel

Product prima, levering nog sneller dan beloofd

Uitstekend!

Uitstekende service, goede producten. Fijne prijs kwaliteits verhouding. Wij komen hier zeker terug.

Snelle levering, goed assortiment en fijne klantenservice

Ze hadden alles wat ik zocht en het was snel in huis

Voor analoge fotografie ben ik altijd op zoek naar rolletjes. Bij Foto Verweij vind ik ze voor een zeer aantrekkelijke prijs en zijn ze snel in huis. Ik denk dat dit een van de goedkoopste winkels in NL is voor rolletjes.

Niks mis mee

Na uitgebreid rondkijken en de nodige reviews gelezen te hebben, heb ik besloten om de Nikon Z 28-400 f/4-8 bij foto Verweij te bestellen. Het bestelproces verliep vlotjes en 3 dagen na het plaatsen van de bestelling (vertraging bij Postnl) was het objectief binnen. Het objectief voldoet aan de verwachtingen, het is een scherp en snel objectief. Hier gaan we veel plezier mee beleven tijdens de vakantie.

Prima, dat wat je van een leverancier mag verwachten.

Ik bestelde een harddisk met een kleur. Die kleur bleek niet voorradig. Keurig een email ontvangen of het een andere leur mocht zijn. Prima, het gaat mij om de technische specs en niet zozeer om de kleur. Kuerige service en op tijd geleverd.

Bestelling geleverd zonder problemen.

Bestelling geleverd zonder problemen. Zeer tevreden.

Top service!

Ik bestel eigenlijk altijd al mijn foto spullen bij Verweij. Ik verbaas me elke keer weer hoe snel en goed alles binnen komt. Ik heb eigenlijk geen slecht woord te zeggen over dit bedrijf en ik ga zeker blijven bestellen bij ze!

Weer 100% tevreden!

Al jaren bestel ik bij Foto Verwey en steeds is mijn product in no time daar. Met duidelijke berichten via de mail word ik op de hoogte gehouden. Na 24 uur kan ik mijn films al in mijn camera laden. En dan praten we nog niet over de betaalbaarheid! Lof, team van Foto Verwey!

Snel geleverd en goed verpakt

Product had ik zo gevonden. Bestellen is dluitje van een cent en volgende dag geleverd.mooi verpakt

Goede ervaring ontwikkelen en scannen

Online betaald, filmrolletje opgestuurd. Op dezelfde dag van aankomst de scans online kunnen downloaden. Goede kwaliteit. Negatieven en prints ook goed verpakt ontvangen. Ook werd er binnen een dag duidelijk op mijn vraag gereageerd.

Uitstekend!

Donderdag avond rolletje op de post gedaan. Vrijdagmiddag mijn scans al op de mail gekregen! En van enorm goede kwaliteit!

Super super snel

Direct na mijn vakantie 2 wegwerpcamera’s richting Nijmegen verstuurd. Op het moment dat mijn track en trace aangaf dat het pakketje aangekomen was (op een zaterdag) had ik de foto’s nog geen tien minuten later al digitaal in de mailbox liggen. De analoge foto’s kwamen er met de post ook snel achteraan. Echt heel leuk om meteen na te kunnen genieten van de foto’s en nu plakken geblazen om het boek te maken! Veel dank!

Netjes en snel geleverd

Ik heb een refurbished lens gekocht bij Foto Verweij, naar grote tevredenheid. Is van goede, nette kwaliteit en ook snel geleverd. Top!

Gisteren een oud fotorolletje opgestuurd (wat jaren bij mijn ouders op zolder heeft gelegen). Had geen idee wat erop zou staan. Vandaag al de foto’s binnen, verkleurd (uiteraard) maar nog zichtbaar! Heel blij mee!! Dankjewel!

Een super fijne service

Na mijn aankoop werd mijn bestelling direct verzonden!

Snel en netjes..

Makkelijk besteld, snel geleverd.

leuk om zaken mee te doen

nette en goede afhandeling ook met retour zending geen probleem

a parcel worth over 1,000 euros simply left on the doorstep

I finally ordered a camera after investing my savings in it. I was told that I was going to receive the order on a Tuesday and when I got home it said "parcel delivered". The delivery service therefore left my order on the doorstep, even though it contained a camera and lens worth over 1,000 euros. I fully understand that this is a problem with the delivery person. However, I find it quite disappointing that Foto Verweij, when buying a camera at this price, is unable to provide a secure delivery service that requires proof of delivery. I do not and will not recommend this site. What if it had been stolen?

Super snel geleverd!

Wegwerpcamera’s super snel geregeld aan de andere kant van Nederland!!

Bliksemsnelle en uitstekende analoge ontwikkel/scan service!

PostNL: "uw pakket is 13.01 afgeleverd" Foto Verweij stuurt om 13.03 de scans per WeTransfer. Is dat snel of niet? En, de scans zijn van topkwaliteit.Beter kan gewoon niet!

Een van de producten die ik had besteld was tijdelijk niet leverbaar. Ik ben daarna ontzettend goed geholpen door de mensen van Foto Verweij. Top!

Supersnel en uitstekende service

Bestelling geplaatst voor de analoge ontwikkelservice inclusief afdrukken. Rolletje opgestuurd en de volgende dag al de resultaten op de mail ontvangen. Helaas waren ze de afdrukken vergeten mee te sturen maar na even gebeld te hebben werden deze binnen no time alsnog verzonden. Netjes en supersnel opgelost. Uiteindelijk erg tevreden met mijn bestelling en zal volgende keer weer gebruik maken van de ontwikkelservice.

Geweldige service

Ik heb gebruik gemaakt van de analoge filmrolletje ontwikkeling. Binnen een dag na ontvangst van mijn negatieven werden ze ontwikkeld en via WeTransfer verzonden. Hun service is een uitstekende manier om (weer) te beginnen met analoge fotografie.

Uitstekende service!

Snelle levering & goede selectie van producten

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen