Niet alle goederen op voorraad. Direct contact gehad en geld retour. Directe goeie communicatie en oplossing geregeld. Hartelijk ontvangen

prima zoals gewoonlijk

Redelijke prijzen en snelle levering, prima dus

Doet wat het belooft

Goedkoper dan andere, levertijd iets langer maar weegt ruimschoots op tegen prijsverschil

Snelle bezorging en de producten op voorraad.

Goed verpakt en snel geleverd

Zoals omschreven op de website, goed verpakt en snel geleverd. Kortom: niets op aan te merken!

Prima .

besteld en de dag daarna keurig bezorgt. Top.

Heel positief

Snelle en fijne levering. Chat snel opgestart en meteen een antwoord op mijn vraag waardoor ik snel een keuze kon maken qua lens. In de toekomst zal ik nog meer lenzen nodig hebben. Deze lens is prima voor de start.

Correcte terugkoppeling over bestelling en hele snelle levering.

Geen antwoord ontvangen op mijn vraag over het product. Occasion besteld o.b.v. antwoord derden en de interessante prijs. Correcte levering.

Goede uitleg op de website over het product en bestelling snel verzonden en ontvangen.

Snel geleverd, prima service

Het (occasion) objectief werd snel geleverd en verkeerde in uitstekende staat, precies zoals aangegeven door Foto Verweij. Het Fuji 15-56 objectief is superscherp en levert prachtige beelden op.

Voldoende

Verzending niet heel snel, verder prima!

Goede prijs en snel geleverd

Filmrolletjes tegen een goede prijs kunnen bestellen en binnen no-time thuisbezorgd. Aanrader

Betrouwbare winkel met veel keuze.

Goede website. Veel op gebied van lomography. Snelle afhandeling en verzending. Top.

perfect

snelle levering, goede prijzen, niets op aan te merken :)

Top .. snelle verzending

Het voordeligste ..

Uitstekend!!

Ik zocht en ik heb het gevonden, goedkopere foto rolletjes kon ik nergens anders vinden.

Toppers!

Foto Verweij denk met je mee en levert een top service!

Fijn geholpen en goede service

Ik ben fijn geholpen met mijn camera en de foto’s werden snel ontwikkeld waardoor ik ze snel kon gebruiken, heel fijn!

Ik had maandag 2 film rolletjes op de post gedaan. De volgende dag ontving ik de scans al online!! De ik ga zeker vaker gebruik maken van hun ontwikkel en scan service. Het was ontzettend snel binnen en van hoge kwaliteit

Nette levertijd en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

Satisfied

I enjoy your service. I like the variety of products, especially film stocks. Delivery is a bit expensive.

Super levering en kwaliteit

Een give away gewonnen, 2 dagen later was de camera binnen, echt super fijn. De kwaliteit van de camera is ook top!!

Alles op voorraad en lekker snel....helemaal top.

Prima,ik heb een mooie camdra gekocht,en maakt mooie foto's

Geinig verhaal. Ik had een Lubitel camera gekocht. Later heb ik online de gebruiksaanwijzing gelezen,en kwam er achter dat je een klepje los kon halen,waar filters achter zaten. Tot mijn verbazing kwam er een briefje tevoorschijn met contactgegevens van de vorige eigenaar. En google vertelde mij dat het hier de vriendin van Marvin Gaye betrof.

super tevreden!

had drie rolletjes besteld en had ze echt de volgende dag al, supersnelle levering! heel blij mee :)

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen