Fantastische service. Veel know how

Duidelijke internet site. Vriendelijk geholpen. Veel kennis en bereidheid om mee te denken.

Goede camera en snel binnen!

Ik bestelde de camera op een vrijdagavond, de zaterdagochtend werd het al verzonden en had de camera dan ook maandag binnen. Tot nu toe tevreden, ik heb nog geen rolletje volgeschoten maar de camera lijkt goed te werken.

The used Fujifilm X100 arrived promptly and in mint condition, as advertised

Nothing to add.

Prima communicatie en advisering.

Vakkundige adviezen.

Great service!!

Super quick delivery and great selection of film. I have also been made aware of the developing service and will be using it in the future. Amazing prices for amazing quality!!

Snelle bezorging

Altijd super snelle bezorging bij Foto Verweij Nijmegen. Altijd heel erg tevreden. Blijf hier zeker mijn rolletjes bestellen.

Zeer deskundige en meedenkende service

zie hierboven.

Goed!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij jullie en de rolletjes waren er erg snel en goed verpakt! Ben ook van plan om mijn volgende rol bij jullie te laten ontwikkelen door de goede ervaringen die ik hoor van vrienden :)

Uitstekend geholpen

Ik was begin maart 2021 op zoek naar een Samyang 85mm 1.4 EF voor mijn Canon EOS R . Terwijl ik het internet afstruinde kom ik bij Foto Verweij in Nijmegen een prachtige aanbieding tegen van genoemde lens. Eerlijk gezegd kon ik mijn ogen niet geloven, het moest bijna een vergissing zijn of er was iets loos. Na een telefoongesprek met de klantenservice was het me duidelijk: Foto Verweij is een betrouwbare en goede fotozaak. Een dag later had ik de Samyang keurig verpakt in huis. Fijne lens, prima geholpen en dan ook nog een superscherpe prijs!

Snelle levering en uitstekende service

We hadden een Nikon A900 besteld bij foto verweij inclusief accessoires pack met tasje en accu. Ook hadden we nog een extra accu besteld omdat we dachten dat er geen accu bij de camera zat (verkeerd gelezen). We werden vervolgens gebeld door foto verweij dat we een extra accu hadden besteld maar dat er ook al een accu bij de camera zit en nog 1 in het accessories pack. Of dit wel klopte want over het algemeen heb je voldoende aan 2 accu's bij normaal gebruik. Ze hadden gelijk we wilde maar 2 accu's en niet 3. De extra accu is netjes geannuleerd en gecrediteerd. Bedankt voor het mee denken en de uitstekende service. De camera was na het telefoontje de volgende dag in huis dus binnen 2 dagen na bestellen. Wij zeggen helemaal top.

Geweldige plaats voor goedkope filmrolletjes.

Ik fotografeer ondertussen bijna een jaar met analoge camera's. Er zijn een paar webshops waar filmrolletjes verkocht worden, maar voor zover ik weet is Foto Verweij de goedkoopste in Nederland.

Perfect, hele snelle levering!

Snel en netjes

Als ik iets online bestel wil ik dat het liefst een uur later hebben, uiteraard kan dat niet. Wat wel kan is een dag en dat is precies wat foto verweij voor elkaar kreeg. Nog geen 24 uur nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg een een goed verpakt pakketje aangeleverd. Goed verpakt, snel en alles zat erbij. Kan niet beter!

Heel goed!

Fijne service, het product stond goed beschreven net zoals de leveringstijden etc. Het product werd dezelfde dag nog verzonden, dus de volgende dag al in huis! Heel top. Ook het verzendformulier was duidelijk en je werd goed op de hoogte gehouden. Bedankt.

Goede en snelle service!

Op maandag een fotorolletje opgestuurd om te laten ontwikkelen en scannen, de volgende middag kreeg ik al de scans binnen, heel handig via We Transfer. De kwaliteit van de scans was goed, en de negatieven kreeg ik ook snel weer teruggestuurd.

Goed product en snelle levering

Op internet het product vergeleken met diverse aanbieders. Het blijkt dat een gerenommeerd bedrijf als Foto Verweij ook nog eens prijstechnisch zeer aantrekkelijk is. Dus bij hen besteld. De levering was uitermate snel. Prima.

Vriendelijke en kundige mensen. Altijd goed.

Ik ga graag naar Foto Verweij omdat ze super kundig zijn, ze kunnen je dus altijd goed helpen en het zijn gewoon fijne en vriendelijke mensen.

Super fijne service en snelle verzending!

Ik zou Foto Verweij Nijmegen zeker aanraden en ga hier voortaan ook zeker mijn fotorolletjes bestellen voor mijn analoge camera. Echt top!

De Canon mount adapter was snel gevonden en niet te duur. Gisteren besteld en vandaag in degelijke verpakking bezorgd.

Snelle verzending en duidelijke communicatie voor mijn 120 rol en de ontwikkelservice.

Ontwikkeling van 120 rolfilm. Maandag verstuurd en donderdag in de mail. Goede service en duidelijke communicatie via de mail.

Goede service!

Een lens die op veel plaatsen was uitverkocht werd hier vlot geleverd, en is van goede kwaliteit.

Online lens gekocht Super geregeld

Erg tevreden!

Snelle levering en mooie fotorolletjes!

Goede communicatie

Via hun goede website kwam ik voor de keuze van een foto/negatiefscanner bij Verwey, mijn oude fotozaak van toen ik nog in Nijmegen woonde. Vragen werden goed beantwoord. Dus dán ook maar bij Verwey mijn bestelling plaatsen. Voor wat hoort wat. Voor de gekozen scanner waren er wat leveringsproblemen, maar ook dat werd via de mail goed gecommuniceerd. Ik ben tevreden.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen