Vriendelijk, scherpe prijs, snel in leveren, gewoon een uitstekende fotozaak.

Het is een fotozaak met ervaring en bij de koop van mijn camera heb ik na telefonisch contact en advies, niet lang moeten nadenken het bij Verweij te kopen.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Het ontwikkelen en scannen van mijn foto's ging zeer snel en de kwaliteit van de scans is uitstekend.

prima en sympathiek

levering fotorolletjes voor mijn kunst project "de duivenman" dat geïnspireerd is op de dichter fotograaf kunstenaar Gerard Fieret.

Fantastich

Een foutje van mijn kant in de bestelling werd handig opgelost en de order kwam goed aan.

Uitstekende service en snelle reactie op vragen

Ik heb mijn Fujifilm X-T4 bij foto Verweij besteld. De 16-55mm lens was niet op voorraad maar zou binnen een week leverbaar zijn. De dag erna kreeg ik echter al een mailtje dat mijn bestelling compleet was en ik deze kon ophalen! Ik zou ze zeker aanraden. Mooie winkel, webshop en een groot aanbod.

Snel reactie

Correcte snelle reacties. En prima verpakte levering. En zeer concurrerende prijzen.

Goede hulp en snelle bezorging!

Heel fijn geholpen met een alternatief toen bleek dat een product niet op voorraad was. Ik kreeg het pakketje de volgende dag direct binnen. Ik ga hier zeker de volgende keer weer mijn film bestellen.

Goede en duidelijke communicatie.

Prima product geleverd.

Een zeer snelle levering...de volgende dag al netjes verpakt in huis.

De lens was uiterst zorgvuldig verpakt.

Snelle service en zeer klantvriendelijk

Mijn foto’s zijn altijd super snel ontwikkeld en digitaal doorgestuurd. Ook word ik altijd goed en klantvriendelijk geholpen. Vragen worden altijd duidelijk en uitgebreid beantwoord.

Snel en goede prijs

Mijn bestelling was er super snel! Goed werkende website en scherpe prijzen :)

Erg goede klantenservice en snelle levering

Prijs kwaliteit is super, goede klantenservice. Reageert snel. Snelle verzending. In het kort; top.

Foto Verweij heeft echt moeite gedaan om mijn product af te leveren.

Zeer vriendelijk, hebben moeite gedaan om product te leveren toen het eigenlijk uitverkocht/heel moeilijk was om nog te krijgen en gaven mij de optie om iets langer te wachten op het product of geld terugzet krijgen.

I recommend.

Fast delivery. I recommend.

Snel geleverd. Erg blij met mijn fotorolletjes

Wij hebben Vriendelijke heel vakkundige service ervaren

Mijn vrouw en ik wilde beide eenzelfde camera om onze natuurreizen met o.a. veel vogels, wild en landschap vast te leggen. Na eerst langdurig telefonisch contact besloten we voor de Sony A7rMark 4 te gaan met een o.a. voor beide een zoom telelens fe200-600. Met de adviezen en service hebben we een prima keuze kunnen maken en hebben intussen 4 maanden kunnen genieten van onze hobby. Prachtige winterse plaatjes van vogels, landschappen en Anton Pieck achtig Dokkum! Ook konden wij onze “oude” camera’s voor redelijke prijzen inruilen. De aankoop sessie was een plezier, wij komen er graag terug voor advies of additionele aankopen. top

Klasse

Hele snelle levering alles keurig netjes verzorgd geweldig.

Goede klantenservice

Elke winkelervaring die ik heb gehad bij Verweij was heel erg prettig en leuk. Ik word er goed geholpen.

Product snel in huis

Goed verpakt en leuk extra’tje bij de gekochte lens.

Foto Verweij : Een oplossingsgericht team

Ik bestelde aan de hand van een telefonische navraag een Canon mount. Die leek in voorraad, maar bleek uiteindelijk toch niet meer 'los' beschikbaar. Aangezien ik vóór de bestelling geïnformeerd had naar de beschikbaarheid, hebben ze het alsnog opgelost door een complete kit te splitsen om de bestelde mount alsnog te kunnen leveren. Zeer oplossingsgericht; dikke pluim!

Super service!

Een zaak met veel kennis, ook op het gebied van analoge fotografie. Ze deken altijd goed met je mee en waar klantenservice nog hoog in het vaandel staat! Heel fijne zaak.

Perfect geregeld

Juiste spullen, en geleverd volgens afspraak

Uitstekende en snelle service, ik kom zeker terug

Nergens anders was er Cinestill 800t te verkrijgen en super blij dat ik het hier, gewoon in Nederland heb kunnen vinden en ook nog eens snel bezorgd. Helemaal top. Ik kom zeker terug voor meer!

Dik tevreden

Snel en goed geleverd.