Efficient, niets om op aan te merken

Bestelling kwam snel, goed ingepakt en echt niet om op aan te merken

Goede prijs, eenvoudig besteld, snel geleverd

Goede prijs, eenvoudig besteld, snel geleverd

Altijd betrouwbaar

Nu meerdere bestellingen gedaan, Altijd snelle levering, duidelijke website en goede service.

Leuk team en goed geholpen!

Topservice en kwaliteit.

Ik ben sinds kort begonnen met analoge camera en foto verweij Nijmegen bied toch wel echt alle service en producten aan die ik nodig heb. Ik had de volgende dag ook mijn scans binnen van mijn fotorolletjes! In de toekomst ga ik hier zeker nog meer gebruik van maken. TOP!

Top en altijd snelle service

Wanneer ik mijn analoge film kom inleveren om te ontwikkelen ontvang ik deze altijd al snel via WeTransfer! Top kwaliteit en super snel.

Super fijne service

Wij kopen al onze apparatuur bij Verweij. Service is goed, kan altijd bellen voor advies en wordt snel bezorgd (of je kan het dezelfde dag nog ophalen!)

Goede voorlichting en goede service

Per telefoon besproken wat ik wil dat m'n fototoestel kan en zo op de keuze van mijn nieuw toestel gekomen.

Teleurstellend

Ik bestel een onderdeel dat volgens de website op voorraad is en moet daar dan méér dan een week op wachten.

goed product met snelle levertijd

Ik bestelde 3 fotorolletjes 35 mm kleinbeeld. Per direct werd ik goed geinformeerd over deze bestemming en het werd ondanks de huidige chaos bij de post snel geleverd.

Erg betrokken personeel!

Mijn eerste stappen in filmfotografie werd door de mensen van Foto Verweij goed ondersteund. Na enkele eerste slechte resultaten gaven ze tips waar ik mee verder kon. Dank!

Goede kwaliteit en top service

Ik heb mijn analoge foto rolletjes bij foto Verweij gekocht en een aantal keer laten ontwikkelen; erg snelle service en top kwaliteit. Specialisten die weten wat ze doen. Je betaald er wel wat voor maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Ik raad foto verweij erg aan.

Top en lekker snel

Mijn kleurenfilm hier gekocht en laten ontwikkelen. De afbeeldingen had ik na 1 dag al in mijn mail zitten! Lekker snel!

Ik heb een aantal Fujifilm Square foto's besteld. Deze waren niet naar wens. Even gebeld en alles is prima afgehandeld!

Fijne ervaring

Snelle levering van mijn product, goed verpakt en netjes gekregen. Zou zeker nog eens bestellen

Enorm goede service

Hele fijne service, ook als er iets niet op voorraad is word je goed geholpen met een andere optie.

Foto Verweij is betrouwbaar en levert kwaliteit.

De 6x6 negatieven zijn door Foto Verweij vakkundig ontwikkeld en ingescand. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering ook van de bestelde fotorolletjes en chemicaliën. Van harte aanbevolen.

Mijn bestelling zeer snel en in goede staat bezorgd

Vanwege goede service al meer dan 40 jaar klant bij Verweij

SUPER SNEL EN NETTE LEVERING!

Very pleased

Fast delivery, very good prices and the product itself is 100% consistent with the description. I can confidently recommend shopping in this store :)

Weleens wat slordigheids foutjes. Verkeerde foto’s toegestuurd na scannen. Verder altijd wel goed.

Super klantvriendelijk!

Mark en zijn team zijn altijd vriendelijk en hebben goede kennis van de producten die ze verkopen. Ook nu reageren ze snel op de vragen die je per mail kunt stellen. Ze denken met je mee.

Zalige webwinkel!!!

Een snelle levering (wat in deze covid-tijden geen sinecure is) van de scherp geprijsde producten. Heerlijk!!! Dit is wat iedere fotograaf nodig heeft, snelle service en scherpe prijzen!!! Een echte aanrader.

klantgericht en komen de belofte na

Voor mijn fototoestel zocht ik een extra batterij. Deze online besteld (Want ze hadden een scherpe prijs), maar helaas bleek hij niet op voorraad. Ik kon mijn geld terugkrijgen, of nog even wachten tot het weer op voorraad was. Ze gaven wel aan dat dit best lang kon duren (andere sites waren ook door hun voorraad heen zag ik). Ik gaf aan best te willen wachten. Duurde een paar weken en toen kreeg ik keurig de verzendbevestiging. De communicatie was dus duidelijk, eerlijk en redenerend vanuit mijn belang. Jammergenoeg woon ik niet in de buurt, anders was ik vast vaker langsgegaan (gelukkig hebben we het internet nog).

very nice experience!

I bought the very nice film rolls with satisfying prices. The shop owners are very nice. He provided me two nice rolls for replacing the sold-out items without additional payment.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen