Snelle levering en fijne rolletjes

Drie fotootje rolletjes besteld. Deze waren erg snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Een fotorolletje besteld. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Al jaren goede analoog ontwikkel service!

Tijdens en na mijn studie heb ik vaak analoge filmrolletjes opgestuurd om te laten ontwikkelen. Deze zijn altijd goed ontvangen, ontwikkeld, gescand en terug gestuurd via mail en post. De kwaliteit is netjes en de service goed.

Good service with great prices

This is my second time making a purchase at Foto Verweij and certainly won’t be my last. I am a film photographer so I constantly stock up on film. I find the prices of film on the this website to be far more cost effective than buying overpriced film in camera stores. Therefore, I highly recommend you stock up on your film here versus purchasing it in the store. I’ve already recommended this website to another film photographer that I know. You won’t be disappointed! :)

snelle bezorging

Bestelde lens kwam na 1 werkdag keurig afgeleverd aan.

Goed ontwikkeld en snel geleverd!

Mijn 120mm films zijn goed ontwikkeld en snel geleverd, zowel digitaal als fysiek.

soepel

snelle service en goede foto's meer heb ik niet nodig

Excellent

Easy to order, received a few days later. I didn’t encounter any issue. Love it

geweldig product!

Hele mooie stevige camera riem die aan al mijn verwachtingen voldoet! Ben er superblij mee en werd erg snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs!

Ik heb een camera van de Hema voor vakantie foto's. Met de bedoeling om lekker steeds rolletjes te kopen en ontwikkelen. Maar wat blijkt, nergens rolletjes te krijgen!? Maar gegoogeld en bij FotoVerweij besteld voor een mooie prijs! Helemaal top en van de camera word eindelijk gebruik gemaakt.

Uitstekend. Mooi ontwikkeld en goede service!

Ik heb recent een Minolta x-500 gekocht van een collega, de camera was meer dan 10 jaar niet gebruikt dus even spannend of deze goed werkt... Op de gok de camera meegenomen op vakantie en de resultaten zijn verbluffend. Dit is mijn eerste ervaring met een SLR en ben er zeer content mee. De kwaliteit van het ontwikkelen is zoveel beter dan de point en shoot foto's die ik bij Hema of Kruidvat heb laten ontwikkelen, wil niet meer anders. Ik was helaas vergeten mijn ordernummer te vermelden bij het fotorolletje, maar toen ik na een paar bel pogingen een medewerker te pakken kreeg hadden ze met het trackingnummer mijn rolletje snel gevonden. Dezelfde dag de scans ontvangen en 2 dagen later de afdrukken. Topservice. Ook handig dat Foto Verweij een goede selectie van film heeft voor redelijk schappelijke prijzen in deze tijd.

Zoals je mag verwachten

Bestelling Vlot afgehandeld en bezorgd

snelle en eerlijke reactie

Online bestelling gedaan wat op de site op voorraad zou zijn. Binnen 1 uur mail ontvangen dat er een fout in het systeem zit en spullen niet op voorraad zijn. waarop de vraag gesteld werd of ik op een nieuwe levering wilde wachten of wilde annuleren en per direct mijn geld terug zou krijgen. Dit vind ik nog eens service zoals het altijd zou moeten gaan.

Uitstekende service, verkeerde product

Had per ongeluk (zelf) een verkeerde maat zonnekap besteld, maar vind het de moeite niet waard deze te retourneren. Ga er een andere fotograaf blij mee maken.

Snelle levering en product zoals verwacht.

Snelle levering en product zoals verwacht. Concurrerende prijzen!

Tevreden!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering!

Levering was snel en goed. Het opsturen van de camera voor het ontwikkelen van de foto's is alleen wel een beetje duur aangezien je zelf een label moet kopen voor het pakketje.

Voelt als de fotozaak om de hoek

Een zaak waar analoog en digitaal in dezelfde mate nog naast elkaar bestaan. Zonder beperkingen. Welke kant je ook op wilt- of terug wilt - het kan bij Fotoverweij. Hoewel remote voelt het als “om de hoek”.

Compleet assortiment en geweldige service bij Verweij

Samen met de persoonlijke benadering en advies zorgt ervoor dat ik mijn analoge materialen steeds weer bij Foto Verweij aanschaf!

Top bedrijf! Zowel aan de telefoon voor advies en overleg als bij verzending van bestellingen!

Zie bovenstaande regel! Er is maar één bezwaar, en dat is dat Nijmegen te ver van Alkmaar ligt. Daar moet nog wat aan gedaan worden!!

Altijd super snel geleverd en een TOP verpakking.

Altijd supersnel geleverd en een TOP verpakking.

Helemaal top!

Ik had snel fotorolletjes nodig, voor niet al te duur. Door online te zoeken kwam ik bij foto Verweij terecht. De volgende dag had ik de rolletjes al ontvangen en kon ik die avond alweer foto’s maken, super fijn !!

Mooie prijs, snelle service

Titel zegt eigenlijk genoeg. Bestelling was heel snel verzonden. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering. Ruime keuze analoge films, met goede beschrijving.

Zeer tevreden, verzending was bijzonder snel en de prijs naar verhouding zeer goed. Wat online film kopen betreft kom ik hier het liefst. Aankoop: Agfa apx 400 Flic Film

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen