Levering was snel en goed. Het opsturen van de camera voor het ontwikkelen van de foto's is alleen wel een beetje duur aangezien je zelf een label moet kopen voor het pakketje.

Voelt als de fotozaak om de hoek

Een zaak waar analoog en digitaal in dezelfde mate nog naast elkaar bestaan. Zonder beperkingen. Welke kant je ook op wilt- of terug wilt - het kan bij Fotoverweij. Hoewel remote voelt het als “om de hoek”.

Compleet assortiment en geweldige service bij Verweij

Samen met de persoonlijke benadering en advies zorgt ervoor dat ik mijn analoge materialen steeds weer bij Foto Verweij aanschaf!

Top bedrijf! Zowel aan de telefoon voor advies en overleg als bij verzending van bestellingen!

Zie bovenstaande regel! Er is maar één bezwaar, en dat is dat Nijmegen te ver van Alkmaar ligt. Daar moet nog wat aan gedaan worden!!

Altijd super snel geleverd en een TOP verpakking.

Altijd supersnel geleverd en een TOP verpakking.

Helemaal top!

Ik had snel fotorolletjes nodig, voor niet al te duur. Door online te zoeken kwam ik bij foto Verweij terecht. De volgende dag had ik de rolletjes al ontvangen en kon ik die avond alweer foto’s maken, super fijn !!

Mooie prijs, snelle service

Titel zegt eigenlijk genoeg. Bestelling was heel snel verzonden. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering. Ruime keuze analoge films, met goede beschrijving.

Zeer tevreden, verzending was bijzonder snel en de prijs naar verhouding zeer goed. Wat online film kopen betreft kom ik hier het liefst. Aankoop: Agfa apx 400 Flic Film

Altijd goede service

Ik heb drie keer mijn foto’s hier laten ontwikkelen en elke keer waren ze al heel snel klaar en mooi ingescand.

Top service!

Goede kwaliteit en snelle service!

Absolutely fantastic service!

Bought some film from Fotoverweij a couple of times. Living in Amsterdam and knowing their store is in Neijmegen, and them being able to get the shipping done in 1-2 days is absolutely amazing! Really recommend ordering from them! Packaging is absolutely lovely!

Fuji 16 mm lens binnen 1 dag in huis

Heb voor het eerst bij foto Verweij besteld. Mijn 16 mm fuji-x lens was binnen een dag in huis. Prijs is concurrend.

Zeer Goed

Product werd snel en in goede staat geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en is precies zoals omschreven werd.

Jammer

Bij levering verwacht je alles in orde. Helaas,…….was de draagband voor de camera niet in orde. Uitgedroogd, naam sony beschadigd. Jammer,……. Een paar dagen geduld, en naar volle tevredenheid opgelost. Dank jullie wel !!, en bedankt voor alle extra’s !!

Top service, speed and good quality

The order was sent and after 2 days I got my scan back. Amazing and speed service, thanks!

Voor het eerst bij Verweij mijn analoge rolletjes laten ontwikkelen en scannen. Super snelle service en fantastisch resultaat. Als je top kwaliteit wilt, moet je hier wezen!

Dit is de 2e keer dat ik gebruik kan maken van deze service. Heel goed

Snelle service en mooie kwaliteit!

Ik was erg verrast toen ik een dag na het opsturen van mijn fotorolletjes de digitale afdrukken al opgestuurd kreeg (en dat in het Paas weekend!). De geprinte foto’s volgden ook snel daarop. Heel tevreden over de snelle service en de afdrukken/het papier zijn van mooie kwaliteit! Een adres om aan vast te houden.

Heel erg blij met mijn aankoop

Aankoop was gemakkelijk en snel en ook zeer snel geleverd. Bedankt

Snel en netjes afgeleverd

Bestelling is snel en netjes afgeleverd.

Snelle service, duidelijke website

Heel tevreden met mijn aankoop.

Snel en vakkundig

Mijn anologe films laat ik bij Verweij ontwikkelen/scannen/negatieven verzenden. Snelle afhandeling en altijd vriendelijk advies bij telefonisch contact. Klantvriendelijkheid zoals het hoort.

Blij met kwaliteit en prijsverhouding en goed product.

Wilde oude dia's van mijn ouders digitaliseren. En kwam bij een door mij vergelijkingsonderzoek, bij Foto Verweij terecht en ben zeer blij van de vlotte levering.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen