Super service, snelle verzending

Ik heb twee analoog camera's gekocht via Foto Verweij. De klantenservice was super en erg snel. De camera's waren beide de volgende dag binnen en in hele goede staat.

prima service en adviezen

Wederom weer mijn 120 zwartwit film laten ontwikkelen en scannen. Altijd keurig op tijd de scans en dag later de negatieven. Scans kan ik prima verwerken in Lightroom. Ook vorig jaar goed advies gehad voor aankoop van Sony camera. Mijn zoon is er nog steeds zeer tevreden mee. Top advies geweest. Ga vooral zo door en in deze corona tijd heel belangrijk om betrouwbaar adres te hebben, zeker ook voor de analoge fotograaf.

GE-WEL-DIG

Super snel mijn pakketje ontvangen. Vooraf nog even gebeld om wat zaken mbt de levering te checken. Vriendelijk en eerlijk geholpen door een jongeman (ik ben zijn naam vergeten). Ik ben helemaal tevreden!

Gewoon goed

Snel verstuurd, netjes verpakt.

Gewoon prima!

Duidelijke communicatie, en product volgens afspraak geleverd.

Allround Perfect

Een hele goede service en levering met scherpe prijzen

Prima gedaan

Netjes gelevert en op tijd.

Snel en goed

De bestelling was snel verzonden, en netjes ingepakt.

Ik ben bij deze winkel uitgekomen vanwege de prijs en de goede reviews. Die waren beide goed. Mijn ervaringen zijn overeenkomstig. Goede service, snelle levering.

Goede service en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website. Ik wist welke filmrolletjes ik wou, en die had ik hier met een goede deal gevonden. Ik kreeg netjes updates over de bestelling, en wanneer ik hem zou kunnen verwachten. Het pakketje was snel binnen! Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Helemaal tevreden!

Supersnelle service!!

Kodak rolletjes besteld en waren super snel thuis waardoor ik weer aan de slag kon!

Super snel en goede service

Dank je wel voor de snelle verzending van de adapter micro 4/3 naar 4/3 Het werkt super!

Prima geadviseerd. Snel en goed geholpen.

Duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. De volgende dag de bestellingen in huis.

Uitstekende service

De ervaring met het ontwikkelen van zwart/wit kleinbeeldfilms inclusief scannen is tot nu uitstekend. Ook het toezenden en de aankondiging hiervan per post en WeTransfer is top. Beslist een aanrader dus!

Via de webshop Olympus lens gekocht met een inruil. Zeer goede communicatie met Mark via email over de inruil, waarvoor dank. Al met al is alles zeer goed verlopen. Zeer aan te bevelen!

Geweldige service!

Ik had van een aantal mensen goede dingen gehoord over deze foto zaak, dus ik dacht ik kijken even wat ze voor mij kunnen betekenen dmv oude lenzen inruilen voor een nieuwe. Ze hebben mij tweemaal geholpen en beide keren een goede prijs gegeven en een hele goede service met een glimlach!

Quick service, great products

I purchase analog film from Photo Verweij. They send their products very quickly and the products are always what I expect them to be. Appreciated.

helpful, efficient and great :)

I got my camera when i was out of the country and asked the shop to mail it to me on a specific date, they did that (even though the date was at least 20 days later than when i purchased the camera) exactly on the day we had agreed on, they sent a free tote bag and a beautiful camera that was not damaged or hurt in any way. great communication, even when i was asking questions about the camera they sent me informative videos and responded to all of my questions.

Super ervaring

Ik kwam voor mijn man een sigma lens ophalen. We moesten buiten wachten jullie kwamen keurig om 10 uur naar buiten en gaven de lens af. Deze was keurig verpakt. Het personeels lid die mij hielp was vriendelijk. We komen zeker weer terug

Snel geholpen, snel afgehandeld, zelfs in deze lockdown.

Snel geholpen, snel afgehandeld ondanks dat de winkel gesloten is door de maatregelen.

snel en goed!

Service is goed als altijd en de Click en Collect methode werkt ook goed.

Super tevreden!

Heel blij met mijn Nikon!! Kreeg er ook een leuk tasje en accessoire bij! :)

Blij bij een bekende winkel te kunnen bestellen

Scans in een dag gestuurd en negatieven op de post

Kodak Gold 36 x 3 is goed geprijsd. Fotorolletjes ter plekke ingeleverd en binnen een dag ontwikkeld en gescand. Verder op verzoek zijn ze op de post gegaan. Kortom, goede, snelle service

Fijne, snelle service.

Filmrolletje binnen 1 dag opsturen scans in mail. Bedankt voor de snelle service.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen