Zeer goede service!

Ik heb de Nikon D4s en een 85mm-objectief gekocht bij Foto Verweij en daarop een andere camera ingeruild. Na telefonisch overleg met verkoper Mark, die mij een mooi aanbod deed qua totaalprijs, ging ik tot de koop over. In verband met de afstand had ik besloten de camera en objectief te laten verzenden en heb ik zelf ook mijn inruilcamera via de post aan hen verstuurd. Dat deze fotozaak al 85 jaar bestaat, gaf mij een vertrouwd gevoel! Dat zegt genoeg. Ik kreeg mijn pakket snel en alles keurig verpakt. Helaas gaf de camera een kaartfout nadat ik mijn geheugenkaarten had geïnstalleerd. Na contact op te hebben genomen met Mark, kwam hij tot de conclusie dat het nog wel eens kon liggen aan de leeftijd van de geheugenkaarten. Ik kreeg 2 nieuwe kaartjes opgestuurd en inderdaad, het probleem was opgelost. De camera werkt perfect en het objectief is ook fantastisch. Dus een dikke 10 voor de service van Foto Verweij!

Prima adres voor onwikkelen zwartwit films

Voor de analoge fotograaf is foto verweij prima adres voor ouderwetse kwaliteit om zwartwit films te laten ontwikkelen en scannen. Vandaag mij ilford fp4 120 film weer prima via wetransfer ontvangen. Hopelijk blijft deze service nog lang bestaan

Top winkel

Vandaag weer eens bij Verweij in Nijmegen geweest: wat een topwinkel is dat toch. Keep up the good work boys ( and girl ;-) HG Wim

Zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel, werd direct geholpen. Kreeg goede service en uitleg en kon zo weer door met mijn dag. Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel met verstand en liefde voor het vak.

Afgelopen dinsdag 4 augustus 3x Kodak Portra 400 rolfilm 120 spoel opgestuurd naar foto Verweij en 3 dagen later had ik de ontwikkelde films weer thuis. Keurig en stevig verpakt en de ontwikkelde negatieven in negatief bladen. Het bestellen om te laten ontwikkelen gaat gemakkelijk en al met een zeer positieve ervaring...ga zo door foto Verweij!

Alles netjes en snel geleverd. Een goede en duidelijke uitleg over de artikelen. Je kunt goed zien dat er zorg aan wordt besteed. Dit is de reden dat jullie een goed cijfer krijgen. Ga zo door.

Prima advies voor aankoop camera

Nav onze vraag aan Rutger om advies voor de aankoop van een goede camera om video opnames te maken, hebben mijn zoon en ik prima en duidelijk advies gekregen over de mogelijkheden. Dit resulteerde in de aankoop van een Sony ZV-1. Wederom weer prima geholpen door Verweij.

Goede en snelle communicatie en afhandeling

Zag een lens die ik wilde kopen, wilde daarop een ander lensje inruilen. Het hele proces duurde 2,5 dag toen zat mijn aankoop in de post naar Zeeland. Prima Bedankt

Snelle correcte service

De bestelling snel en keurig verpakt ontvangen. En tegen de laatste prijs van Nederland.

Ouderwets goede "Real Life" winkelervaring en service

Ik was op zoek naar een systeemcamera en dat is veel geld. Dan wil je wel wat varianten in je handen hebben voordat je een beslissing neemt. Uitstekend geholpen, diverse camera's in handen gehad met goede uitleg over de diverse modellen. Van te voren via de site vragen formulier ingevuld daar werd al vlot en helder op gereageerd. Inruil van oude camera ook netjes geregeld.

Ook voor ontwikkelen van 120 film een prima adres

Nadat ik eerst 35mm zwartwit bij Verweij heb laten ontwikkelen, nu ook 120 film . Ook deze zwartwit Ilford FP4 film is weer prima verwerkt en de scans waren snel via Wetransfer verstuurd. Uitstekende service van Verweij, zodat ook analoge fotografen hun films nog kunnen laten ontwikkelen.

Scherpe prijs en snelle aanlevering

Snelle reactie gehad per mail op mijn vragen. Een Olympus 45mm f1.8 objectief gekocht tegen een prijs waarvoor niemand anders deze kan aanbieden. Daarnaast werd het objectief geleverd inclusief gratis Hoya filter. Objectief is snel geleverd. Al met al zeer tevreden!

Telefonisch een goed contact.

Na lang speuren op het internet naar de Metz mecablitz 64 AF-1 voor Nikon kwam ik terecht bij Foto Verweij te Nijmegen. Deze zaak had de flitser wel op voorraad, na de flitser besteld te hebben werd deze 2 dagen later inclusief gratis kabeltje keurig verpakt afgeleverd. kortom een prima service.

Gewoon keurig

Ik heb vrijdag 24-04-2020 een 5 pak Kodak Portra 400 135-36 bij foto Verweij gekocht omdat ze het goedkoopste zijn met de snelste levering. Ik had de film maandag of dinsdag verwacht maar ik had het de 25ste al in huis, de volgende dag! En dat in deze Corona tijd, gewoon perfect. De verpakking was netjes en er zat een ouderwetse factuur bij, wat ik heel erg waardeer omdat je bij de meeste je factuur zelf moet uitdraaien. Kort gezegt een geweldig goede service! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij foto Verweij besteld heb. Dennis Schenning

Netjes en behulpzaam!

Mijn “oude” lens ingeruild voor een nieuwe, voor mij een hele stap! Loslaten wat je bevalt en het nieuwe maar gaan ontdekken! Ik had mijn body meegenomen en mocht de nieuwe lens ook even ervaren en foto’s mee maken. Vond dit erg fijn! Inmiddels de Lens met zonsondergang al uitgeprobeerd en oh wat ben ik er blij mee! Weegt wat, maar dan heb je ook wat! Arm/hand fitness in Corona tijd! Super service! Dankjewel!

Ongelofelijk en gewoon een Dikke 10

Beste mensen, Aaron, Mark bedankt dat jullie mij zo goed geholpen hebben en Peter voor het opmaken van de factuur.😁 Ik ben sinds donderdag 16 april de trotse eigenaar van de Fujinon XF80mm F2.8 R LM OIS WR Marco en samen met mijn Fujifilm X-T3 is dat een geweldige combinatie. Ik houdt van kleine dingen, portretten van dieren fotograferen en ben helemaal flabbergastet over wat er nu nog meer te zien is in de kleine wereld. Wat een ongelofelijke foto’s en zo scherp dat ikzelf dacht bij het fotograferen van een Gerbia er zit stof in de lens. Echt niet dat waren stuifmeelkorrels en die had ik nog niet zo groot op mijn foto’s gezien. Ik heb eerst macro- en close-up foto’s gemaakt met mijn X-T3 en de fuijinon XF 18-55 mm F2,8-4.0 LM OIS. Daarbij gebruikte ik van Hoya de close-up lens set II (+1, +2, en +4) en was daar ook tevreden mee. De nieuwe lens is echt snel en je kunt ondanks zijn gewicht zo uit de hand werken. Het kost een paar centen, dat vergeet je tijdens en nadat je de 1ste foto’s gemaakt hebt. Dat voelde bij mij helemaal WOW. Volgens mijn vrouw ben ik sinds donderdag constant aan het glimlachen en zeg tijdens het fotograferen/bekijken regelmatig ongelofelijk. Hartstikke bedankt voor jullie goede Service en blijf gezond, Karl Essers

Fijne vertrouwde service

120 mm rolfilm laten ontwikkelen, scannen en prints maken, bij welk bedrijf kun je dat nog. Bij Verwey in Nijmegen natuurlijk. Kreeg vandaag de negatieven en prints thuis, keurig per NLPost bezorgd, inclusief een kleine attentie, super leuk en belangrijk professioneel. Ik heb dit bedrijf ook pas onlangs ontdekt, maar het stelt geenszins teleur.

geweldige, snelle en zeer goede ontwikkel en scan service

Op 6 april mijn Ilford XP2 kb film opgestuurd en een dag later al de scans ontvangen. Super snel en goed. Kan ik gelijk bewerking gaan doen nu we zoveel mogelijk aan huis gebonden zijn. Ik ga zo nu en dan met de auto naar rustige plekken om te fotograferen. Zo kan ik mijn hobby toch blijven doen, dit mede dankzij de prima service van Verweij.

Zeer goede ervaring

Canon 50mm lens met gratis filter besteld. Zou de volgende dag geleverd worden maar hij was er nog niet. Moest hem echter uiterlijk de dag daarna wel hebben. Ik heb vervolgens contact opgenomen en de lens inclusief gratis filter werd de dag daarna netjes geleverd. Er zat een foutje in het voorraadsysteem. Kan gebeuren.

geweldig goede service

In de doos van de Weebill zat 1 kabeltje er niet bij die best wel belangrijk was! Geen moeite was ze teveel, telkens kwamen ze met weer een nieuwe oplossing net zolang het goede kabeltje gevonden was! En dan ook nog eens kosteloos toegestuurd!

Geweldige service!

Na gezoek op internet en virtueel kijken in verschillende winkels, bij foto Verweij uitgekomen. Vandaag kwam de lens al binnen mét een gratis UV filter bijgeleverd. De vriendelijke mails, de snelle service! Toppers!

Zeer tevreden, foutje wordt prima opgelost!

Na oriënteren op internet bij Foto Verweij uitgekomen, voor de aanschaf van een Sigma lens. Hoge klantwaardering en goede prijzen. Het bleek dat er zelfs een gratis filter bij de lens werd geleverd. De lens kwam snel en goed verpakt binnen, echter zonder het filter. Mailtje gestuurd en een dag later was het filter er ook, met excuses. Voor mij maken ze de hoge waardering waar!

Snelle bezorging en klantvriendelijk

Telefonisch netjes te woord gestaan en zeer hulpvaardig! De bestelling was de volgende dag al in huis.

Prima geregeld

Zwartfilm kleinbeeld laten ontwikkelen. Negatieven laten scannen en retour gezonden. Alles keurig op tijd zoals op de site aangegeven. Uitstekende service en prima kwaliteit.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen