Pluspunten

Snelle levering en mooie producten voor een goede prijs.

Ik hoefde niet te tekenen voor de bezorging en werd zelfs in de centrale hal van een bedrijvenpand neergezet. Niet zo’n fijne gedachte als er een dure camera in het pakketje zit. Misschien toch eerder aangetekend verzenden, de rest kan foto Verweij natuurlijk weinig aan doen.

Pluspunten

Everything at a reasonable price and all the film rolls I ordered arrived the next day, on time in great condition!

Pluspunten

Zeer, zeer goede service

hoeden zo!

Pluspunten

Op Google gezocht naar de prijs van een Fuji X100F camera. Foto Verweij komt niet boven aan de lijst maar op de 2de pagina. Wel met een prijs die €100 goedkoper is dan alle andere bekende winkelketens. Ook met 5 jaar garantie en niet te vergeten, direct leverbaar. Hoewel alles telefonisch besproken kreeg ik een heel fijn gevoel van service en betrokkenheid. Bij de bestelling plaatste ik ook een UV filter. De volgende dag werd ik gebeld met de vraag of ik wist dat deze niet direct op de lens past maar een losse ring nodig was. Gewoon supper!

Geen! Ik zou zeggen: "ga zo door".

Pluspunten

Bijzonder goede service, snelle levering en goede verpakking. Bovendien zijn ze zeer gespecialiseerd en wordt er deskundig advies gegeven op een leuke en gezellige manier. Daarnaast is de prijs ook niet geheel onbelangrijk en die is (voor wat ik zocht) zeer scherp. Petje af voor de manier waarop Foto Verweij zich profileert in deze niche!

Ga zo door!

Pluspunten

- duidelijke website - snelle bezorging - goed product

Pluspunten

Snelle levering en een goed product.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Levering was sneller dan vermeld op site. Product was netjes en goed ingepakt, geen beschadigingen.

Communicatie via mail mag soms sneller.

Pluspunten

Altijd vakkundige hulp. Nemen alle tijd voor je, of je nu voor de laaste top notch spullen komt, of voor een budget oplossing die toch aan je wensen voldoet.

Pluspunten

Deskundig personeel. Interesse voor de behoefte van de klant, waarbij niet het duurste wordt aanbevolen, maar wel wat de klant nodig heeft. Zelfs voor oudere apparatuur is er een oplossing bij problemen.

Pluspunten

We gingen pasfoto’s maken voor onze 15 maanden oude zoon. Hij kon in een bumbostoeltje zitten en er werden meerdere foto’s zodat we leukste (en officieel goedkeurde) foto konden kiezen. Er was leuk contact met mijn zoontje, hij vond het prachtig.

Pluspunten

Klantvriendelijk, deskundig en eerlijk.

Pluspunten

vlotte bediening en een erg goed technisch advies.

Pluspunten

De bezorging was erg snel en het pakketje was netjes ingepakt.

Momenteel geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, netjes op de hoogte gehouden per email.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Meteen na een levering en review schrijven vind ik niet zo nuttig. Service zie je pas echt als er iets mis is. De levering was wel snel en zonder problemen.

Ik moet het zelf nog uitzoeken maar er was iets met reviews en garantie. Als dit nu niet alleen ergens op de website staat, maar ook bij de levering wordt meegestuurd dan weet iedereen die besteld wat ze moeten doen.

Pluspunten

Prettig personeel: deskundig advies over diverse camera's en fijne hulp bij het opstarten van de camera na de aankoop. De camera was inclusief tas, 5 jaar garantie, met 30 euro cashback!

Pluspunten

Vandaag pasfoto’s laten maken van onze dochter van 8 weken oud. Geen makkelijke klus gezien onze dochter wat moe was en weinig zin had. Het personeel was heel vriendelijk en geduldig. Ze namen uitgebreid de tijd om de pasfoto te laten slagen! We zijn dik tevreden! Zeker een aanrader. Temeer omdat je naast de goede service ook garantie krijgt op de foto wanneer de gemeente hem niet accepteert.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Pluspunten

Snel geleverd, niet duur en vooral belangrijk Foto Verweij was het enige verkooppunt voor een - precies passende - divider voor gebruik in mijn Vaude Fietstas (stuurtas).

Pluspunten

Goed advies en zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen