Uitstekende service

We hebben in deze drukke tijd alleen maar goede ervaring meegemaakt. Goede uitleg en prima service. Binnen de afgesproken tijd geleverd en geïnstalleerd en ook het oude scherm netjes afgevoerd zoals we gevraagd hadden. Ook heel aardige mensen zodat ik ze graag wil aanraden.

Perfect!

Snelle service, 6 weken geleden onze hordeuren aangevraagd en na 4 weken werden ze al geplaatst. Professionele service en goede bereikbaarheid! Zeker een aanrader

Goed verzorgd

Alle beloftes en afspraken na gekomen

Alles prima geregeld vanaf de verkoop tot en met de montage

Goede service en montage

Alles is volgens afspraak verlopen bij de bestelling en plaatsing van ons zonnescherm.

Een hele fijne monteur en zij maatje

Ook een fijn overleg met Sander

snelle en vakkundige service

Afspraken worden nagekomen Vriendelijke mensen Zeer tevreden

Snelle service, prima kwaliteit

Binnen vier weken alles geregeld, van opmeten tot monteren

Uitstekende producten en professionele installatie

Wederom een snelle levering van uitstekende producten. De professionele installatie wordt uitgevoerd door een team van goede vakmensen die op een hele prettige manier met de klant omgaan. Indien er eens wat zaken moeten worden aangepast of gecorrigeerd, wordt dit snel en zonder gedoe opgelost. We zijn inmiddels vaste klant en kunnen Hennie's Zonwering van harte aanbevelen.

Keurig binnen de tijdslimiet. De boel is netjes opgeruimd. Alles werkt, dus wij zijn dik tevreden.

Vakkundig en snel geïnstalleerd.

Leuke mannen, vlot gedaan en vakkundig.

Vlot geregeld

De reparatie is snel verholpen.

Goed, zorgvuldig en behulpzaam geholpen!

voor het plaatsen van de zonwering alleen maar positief

Wat de zonwering betreft is hij volgens mij vakkundig geplaats. Wat de vriendelijkheid betreft ook heel aangenaam. De bediening van de screen is makkelijk. En wat ook belangrijk is, is dat wij merken dat het koeler in huis is.

geweldig

Binnen twee dagen al geholpen en nog een extra motor vernieuwd zonder afspraak,uit de kunst.

Fijne nette mensen die met je meedenken en erg kundig zijn met het installeren. Bij ons een zonnescherm en rolluiken top gedaan en zeer mooi

Goed bedrijf

Top, netjes gewerkt, leuke, vriendelijke mensen. Zonnescherm ziet er prachtig uit.

Formidable

Onverwachte lekkere vroege aflevering, waardoor er een fantastische vroege montage kon plaats vinden. Waarvoor onze oprechte dank. Wij zijn uitermate tevreden over het hele traject vanaf de bestelling tot en met het afscheid nemen van de monteurs na de montage. Cor en Diny Kuijer.

Zoals altijd perfecte service

Vaker producten besteld. Zeer tevreden over levering en producten. Kan er ook goed terecht voor advies.

Helemaal prima - snel geregeld

Ik wacht nog wel op de dopjes - verders helemaal prima

Zeer vakkundig, erg vriendelijk en erg secuur. Echte vakmensen

Super goede service met een perfect resultaat!

Hele mooie markiezen geplaatst door Hennies zonwering.

Geweldig bedrijf een echt aanrader ... Topper !!!

Snelle levering Vriendelijk personeel Personeel met vakkennis Goede service Transparant doet wat het beloofd En.... goede prijs t.o.v. de kwaliteit Vakwerk

Betrouwbaar bedrijf,prachtige markiezen

Snelle offerte, opgemaakt na vrijblijvend huisbezoek. Na vergelijking niet duurder dan anderen. Leveringstermijn en montage geheel volgens afspraak met prachtige markiezen als eindresultaat.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede