Hele mooie markiezen.

Erg tevreden met mijn markiezen, het advies, en de mensen die de markiezen plaatsten. Klein min puntje, het slijpsel van het boren in de stenen is blijven liggen op de vensterbanken, in de raamkozijnen en op de alkoof van de benedenwoning. Had fijn geweest als dat ook opgeruimd was.

Ik heb het als goed ervaren!

Vriendelijk en prettig geholpen

ZEER POSITIEF

ZEER HARDWERKENDE MEDEWERKERS ZELFS OP ZATERDAG EN HEEL VRIENDELIJK ALLES KEURIG OPGERUIMD ZELFS MET DE STOFZUIGER. VOLOP TEVREDEN. BETALING LUKTE NIET IN EEN KEER ANTWOORD DOEN MAAR RUSTIG AAN HET ZIT WEL GOED

Prima bedrijf met top service

Staan altijd klaar met advies en vlotte service. Ook al is je aankoop wat ouder! Zeer tevreden.

Uitstekende levering en montage

Zeer goede en prettige adviezen Alles is volgens afspraak verlopen

Zij waren keurig op tijd en netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

De heren hebben zeer netjes gewerkt. Het oude scherm keurig verwijderd. Nadat het zonnescherm geplaatst was hebben ze ook nog de tuin opgeruimd. De service wat top en de medewerkers waren zeer vriendelijk en hebben een goede vakkennis.

Snel een afspraak en levering

Nadat Henny was komen inmeten kon de screen al snel geplaatst worden. Goed overleg, netjes afgewerkt.

Opmeten geweldig, plaatsen minder

De man die bij ons alles heeft opgemeten was een vakkundige en zeer klantvriendelijk. Mannen die plaatsten stug en geen advies

Ruime keuze, accurate en vriendelijke mensen. Prettig om zaken mee te doen

Als je ze belt om een storing komen ze gelijk. De medewerkers geven een goed advies leveren op tijd en houden zich aan de afspraken. In de showroom is een ruime keuze van mooie zonwering.

Slagvaardig en nauwkeurig

Goede service voor een goede prijs

Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De mensen zijn verder vriendelijk en deskundig en denken met je mee.

Goede service, netjes afgewerkt, goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben de voorkant en achterkant van ons huis voorzien van mooie nieuwe zonweringen. Het is mooi geïnstalleerd en we zijn er erg blij mee.

Tot op heden ben ik tevreden. Vriendelijk personeel en goede voorlichting. Het scherm hangt mooi recht , ben er blij mee

Zeer te vrede

Snel correct werk geleverd zeer te vrede.

Goede vaklui en erg aardig!

Goede service, vriendelijk personeel en vakkundig

Vakkundig en goede service! Blij met het resultaat!

Zeer goede service

Goede service. Zonnescherm snel en vakkundig gemonteerd

nette mensen die hun afspraken nakomen

mensen die hun afspraken nakomen. werden netjes geholpen.

Snelle levering en goede montage

Goede en snelle levering Plaatsen ging ook perfect Zeer tevreden

Heldere communicatie, vlotte levering en vakkundige montage.

Via hun site aan Hennies Zonwering prijsindicatie gevraagd voor het vervangen van doek van onze knikschermen aan de achterkant van de woning. Zelfde dag offerte ontvangen en de geoffreerde prijs was alleszins redelijk en derhalve verzocht opdracht uit te voeren. Een van de medewerkers heeft een paar dagen later alles precies opgemeten en wij hebben een keuze (veel keus) gemaakt welk doek te gebruiken. Geschatte levertijd zou 6 tot 8 weken zijn, wellicht wat korter. Uiteindelijk heeft het precies 4 weken geduurd, kregen telefoontje om de volgende dag het doek te komen vervangen. Montage medewerkers (met humor) hebben het doek keurig netjes vervangen, de elektrisch bedienbare zonwering afgesteld en na ruim een uur was het werk afgerond en werd afval etc. keurig door de mannen mee genomen. Kortom, wij kunnen Hennies Zonwering van harte aan bevelen.

Vriendelijk en leveren goed werk en ook tijd voor een dolletje.

Prima,

Aardige mensen, overleggen aangenaam, en men kwam op afgesproken tijd.

Super goede en snelle service!

Een berichtje gestuurd via de website binnen 1 dag al geholpen! Erg blij mee!

Goede service van A tot Z

In het verleden hebben wij eerder naar tevredenheid rolluiken besteld en laten plaatsen door Hennie, dus toen we een rolluik voor ons dakkapel nodig hadden kwamen we weer bij Hennie uit. Vanaf het eerste contact zijn wij goed geholpen door zowel Hennie, als zijn collega's bij de inmeting én de plaatsing van de rolluiken.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede