Goede afspraak en goed werk afgeleverd .

Snelle en nette service!

De service was keurig en lekker snel. De prijs, kwaliteit verhouding is goed.

Goed bereikbaar en fijne communicatie. Er kwam iemand van het bedrijf bij ons thuis langs voor de offerte en advies, en dit zonder kosten te berekenen. Een snelle levering en 2 vriendelijke en professionele monteurs. Een absolute aanrader.

Top sevicr gehad van dit bedrijf. Reageren snel via de telefoon en konden snel langs komen.

Helemaal super

Het eerste gesprek was al gelijk goed. Voelde heel vertrouwd en dat was het uiteindelijk ook. Snelle levering plus montage. Alles super netjes. Wij zijn er heel blij mee. Dank jullie wel.

Prima werk, goede kwaliteit, nette prijs

Installatie verliep uiteindelijk in 2 stappen, mede door het weer, en een arm die niet correct geplaatst was. Netjes opgelost. Bij de hevige stormen, schoot 1 van de lamellenschermen uit de geleiding. Ook dit werd netjes opgelost, en aanvullend werd er een extra rail geplaatst.

Super en snel geregeld!

Sander en de monteurs dachten mee voor een niet standaard oplossing.

Hier werken vakmensen

Professioneel bedrijf dat antwoord weet op vragen, advies geeft en duidelijk is over de mogelijkheden wat wel en niet kan en een prijsopgaaf geeft waarbij je niet voor verrassingen komt te staan.

Super service

Gisteren weer een rolluik en hor laten plaatsen door jullie. Inmiddels is de gehele achterkant van het huis voorzien van jullie zonweringen en horren. Wij zijn super tevreden.

Kwaliteit

Goede service en goed personeel

Geweldig!!

Doek van onze zonwering zat niet goed… Een telefoontje en dezelfde week opgelost. Dat noem ik pas echte service!!

Goed werk geleverd

Zeer mooi zonnescherm geplaatst, door vakbekwaam en aardige mensen. Voor een mooie prijs Zeer tevreden

prima goed werk geleverd

verder niets aan toe te voegen er werd mee gedacht. Prima

Goede service en kwaliteit

Zeer goede ervaring met Hennie's Zonwering. Mijn zonwering moest worden aangepast en Sander heeft dit goed opgepakt en uitgevoerd. Goede communicatie en alles netjes gemonteerd. Monteurs dachten mee, waren zorgvuldig en vriendelijk. Geen gedoe, gewoon goed werk geleverd. Bedankt!

Super service. Vriendelijke mensen. We zijn erg tevreden.

Super tevreden

Een tijdje geleden hebben jullie bij ons een zonwering en hordeur geplaatst. Hierover zijn wij zeer tevreden. Ook het contact met Sander verliep super snel, en adviseerde ons erg goed. Wij waren zo tevreden, dat wij vandaag ook een rolluik en een rolhor bij jullie hebben besteld. Ook dit contact verliep weer naar wens. Ik kan niet wachten op het eind resultaat. Jullie zijn kundig, denken mee, en hebben goede en aardige vakmensen in dienst!

Slecht

Ik heb er geen woorden voor hele mooie woorden hernieuwde belooft van alles en komt vrijwel niets na

Uiteindelijk gewoon goed!!!

Misschien door de drukte van de laatste tijd maar het ging niet helemaal vanzelf zoals het zou moeten! Maar uiteindelijk toch goed gekomen en wij zijn zeer tevreden mat het resultaat!!!

zeer slecht

Nog nooit zo'n slechte behandeling service gehad. deze firma geeft maar een jaar garantie op hun producten. plissegordijn duette top down zijn bij deze firma gekocht door hennie zonwering en door hun bij ons geplaatst. Verkeerd ingemeten dus al in maart 2019 weer terug naar de fabriek. terwijl wij deze op 24 fabruari 2019 hadden gekocht. Nu zit er aan de buitenkant waar niemand bij een schuurtje hoe zou dat nou komen he. zowel deze firma als hennie zonwering doen niets voor ons ze schuiven de problemen van elkaar af. dik 700 euro naar de knoppen. Ja het aanbod was voor 300 euro nieuwe gordijnen erop zetten. Terwijl er andere firma's zijn die geven 3 tot 8 jaar garantie. Mensen kijk uit bij welke fabriek jou product word besteld. in ieder geval niet bij deze fabriek. tis wel duidelijk dat zowel deze firma en hennie zonwering maar een jaar garantie geven zo'n vertrouwen hebben ze in dir product. Mensen koop niets bij beide firma's

Snelle levering met prima plaatsing

In goed overleg bestelling geplaatst en daarna snelle levering van de rolluiken. Passen perfect en zijn vakkundig geplaatst. Met monteur controle uitgevoerd. Heel tevreden.

Vakmensen

Vandaag een glazen schuifwand aan onze Warande laten aanbrengen. Vakwerk en meedenken in oplossingen..

Super snelle service en zeer beleefde monteurs

Ons nieuwe rolluik met kantel lamellen is zeer snel geleverd. Tevens hoefde wij geen aanbetaling te doen, maar dat is enkel als het bedrag niet zo groot is uiteraard want anders neemt het bedrijf een te groot risico. Maar fijn is het wel. Tevens konden wij na montage met de pin betalen, ook fijn dat je niet het gehele bedrag vooraf moet betalen, of contant in huis moet hebben De monteurs hebben de oude zonwering ook nog verwijderd, en dit samen met het verpakkingsmateriaal mee genomen. Tevens goed de tijd genomen voor uitleg van de werking van dit relatief nieuw product. Ook zeer vriendelijk en als er wat zou zijn met het product moeten wij gelijk even bellen, het eventuele probleem wordt dan kosteloos, dus ook zonder voorrij kosten opgelost. Dat noemen wij nou eens een goede service. Top gedaan mannen, en nog bedankt.

Heel klantgericht

Persoonlijk, oplossingsgericht, vakkundig, vriendelijk

Snelle levering en netjes gemonteerd

Snelle levering en netjes gemonteerd Zoals eerder omschreven

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede