Prettig.

Vriendelijk en kundig!

Vriendelijk en kundig!

Helemaal tevreden met plaatsing zonwering

Kleur en afmetingen kloppen helemaal. Netjes geplaatst

Werken alles netjes weg

Zorgeloos geregeld!!!

Zonnescherm besteld en laten plaatsen. Erg fijne mensen van zowel de inmeting als de plaatsing en ook nog eens een fatsoenlijke prijs.

Perfecte installatie.

Nieuw doek voor in ons zonnescherm (8 meter) laten plaatsen. vakkundig geplaatst en ziet er weer perfect en als nieuw uit.

Snel en duidelijk

Snelle installatie en met duidelijke uitleg over werking en onderhoud.

Fantastisch vakwerk

Aardige en kundige monteurs die de zonwering (screen) netjes en mooi hebben opgehangen het werkt perfect!

Geweldig!!!

Wegens opname in het ziekenhuis, had ik gevraagd de bestelling even uit te stellen/ vast te houden. Is gebeurd. Na ontslag uit het ziekenhuis heb ik me gemeld en een paar dagen later is het scherm geplaatst! Prima mannen! Ik ben heel blij met het resultaat en kan alleen maar zeggen: SUPER!!!

De monteurs deden hun uiterste best om onze wensen te realiseren.

Met Sander een prettige afstemming over onze wens maar niet helemaal duidelijk wie voorbereiding zou doen. Dit werd later opgelost naar volle tevredenheid. Monteurs stemden voortdurend af wat wij wilden bij keuzemogelijkheden. Vakkundige montage en overleg over opties die zich voordeden. Zijn heel tevreden over eindresultaat en uitvoering van de werkzaamheden. Bij oplevering alle rommel opgeruimd. Keurig.

men heeft zeer goed werk afgeleverd

Een luifel met een glimlach

De monteurs waren keurig op tijd en hadden het zonnetje meegenomen. Erg prettig in de omgang, werkten vlot en netjes. Met het eindresultaat meer dan tevreden, van deze luifel kunnen we nog vele zomers genieten van de koelte!

Snelle installatie en service.

Komen afspraak goed na.

Prettige service, zonnescherm van goede kwaliteit

Er werd goed meegedacht om een oplossing te vinden voor onze situatie. Het geplaatste zonnescherm ziet er goed uit en functioneert perfect.

Geweldig!

Zeer persoonlijk advies en komt afspraken na. Ook nadat alles hing en functioneerde hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Binnen een aantal minuten na het versturen van onze mail kregen we een telefoontje en direct daarna kwam Sander en stond open voor elke opmerking van ons! Enorm service gericht en heel klantvriendelijk!

Uitstekende service, van inmeten tot monteren

Mijn ervaring met Hennie's Zonwering is uitstekend. Vanaf het eerste contact tot het inmeten en uiteindelijk ook het monteren, alles liep goed. Ze denken goed mee, in oplossingen, en realiseren die oplossingen op vakkundige wijze.

Keurig geïnstalleerd!

Prettig contact bij verkoop en montage. Plaatsing Veranda zonwering netjes en vlot verlopen.

Netjes en precies

Vakkundig team en uitvoering zoals besproken. Complimenten

De dagen dat de zon scheen werkte de zonwering prima.

Ondanks dat er na het plaatsen weinig zonnige dagen waren ben ik te vrede over de zonwering. Echter bij veel wind durf ik het zonnescherm niet uit te doen.

Prima werk, door echte vakmensen!

Ik ben heel tevreden over het plaatsen van het zonnescherm. De monteurs dachten met mij mee bij de installatie en ruimden na afloop alles keurig op! Een aanrader!

Raad het iedereen aan.

Prima service en keurige monteurs

De zonwering (10 schermen) zijn keurig geplaatst door vakkundige monteurs. We zijn erg tevreden. Het enige verbeterpuntje betreft de planning van de installatie: die werd gaande het proces steeds aangepast.

Vakkundig en vriendelijk

Goede service en kwaliteit

Goede service en prijs

Goede prijs kwaliteit en goede service

Contact krijgen onmogelijk

Hennie's Zonwering heeft een zonnescherm en een hordeur bij mij geleverd. Na installatie bleek dat het zonnescherm niet goed was afgesteld, dit hebben ze na een bericht van mij netjes hersteld. Ook de hordeur is toen beter sluitend gemaakt, zodat er geen vervelende vliegen of muggen langs konden komen. In mei liep mijn zoon door de hordeur. Daarna is het contact tussen mij en Hennie Zonwering een beetje misgelopen. Door drukte was mijn vraag erdoorheen geschoten. Hennie en ik hebben hier een goed gesprek over gehad. Hennie's zonwering levert goede producten, maar een tip zou zijn om ook tijdens drukte vragen en opmerkingen van mensen in de gaten te houden.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede