Erg goed en mooi scherm, nog paar puntjes op de i en het is perfect:)

De levering was erg vlot en het scherm is erg mooi en goed gemonteerd. Ook werden we goed betrokken in hoe we het scherm afgesteld wilde hebben en wat de beste optie zou zijn om de snoeren netjes weg te werken. Twee redenen waarom we geen 5 maar 4 sterren geven: 1. Bij levering bleek 1 optie niet meegeleverd te zijn, miscommunicatie intern, dit werd vanuit hen keurig intern opgevolgd en wordt opgelost. 2. De plaatsing is goed gedaan en hangt erg mooi, echter bleek achteraf dat er nog diverse bouten, moeren en slijpresten over de tuin verspreid lagen (viel ons zelf ook pas later op)

Professioneel bedrijf

Hennies zonwering heeft bij ons een pergola van 14 meter breed geleverd met verschillende dieptes en led-verlichting. Dat hebben ze perfect geregeld met twee fantastische monteurs, die daadwerkelijk klantgericht, professioneel, vriendelijk en meedenkend zijn geweest, om het beste resultaat te realiseren. Een 10 met een griffel!!!!

Top. Mooi spul. Goede service

Snel geleverd. Flexibel in te plannen. Aardige gasten. Mooi prijsje.

Heel tevreden zowel over de service als over het product

Uit een aantal offertes kwam Henny’s zonwering als beste naar voren. Goeie persoonlijke service, klantvriendelijk, goeie uitleg en ik de warme zo er met vertrouwen tegemoet!

Snelle service, goed advies en mooie zonweringen en horren.

Zeer tevreden over de snelle en goede service van dit bedrijf.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Een zeer betrokken, vriendelijk en servicegericht team (Maikel en Chris) die hun werk uitstekend hebben gedaan! Keurige afwerking en uitstraling van het product.

TOP, wat een harde werkers.

Zeer deskundig. Minitieus uitgemeten zelfs nog een keer extra met een hoogwerker hier op 4 hoog. Snelle offerte geleverd. Elke vraag werd duidelijk beantwoord. Eerlijk. Vertrouwen. Het bleek bij ons een monsterklus want, van bij de bouw reeds aangebrachte bedrading, had de helft geen enkele functie. Rob en Steef echter draaiden hun hand hier niet voor om en losten dit fantastisch op. Dat heeft ze veel extra tijd gekost. Alles hangt er strak en prachtig bij. Heel erg blij mee, chapeau heren, aanbevelen? Jazeker, ik zou zeggen....DOEN!

Snel, netjes en correct gemonteerd

Boven verwachting snel geleverd en gemonteerd

Fijne snelle levering en plaatsing!

Fijne verkoper (Sander) daarnaast snel geleverd en geplaatst zonder poespas. Netjes geplaatst en we zijn tevreden over het eindresultaat, laat de zon maar schijnen!

Knap werk

We bestelden 2 nieuwe rolluiken en wilde er ook één vervangen. De prijs is conform de markt dus hebben wij de order geplaatst bij Hennies zonwering. De monteurs werkten snel, netjes en in overleg met ons ( de klant). Ook op de afwerking en het opruimen was helemaal niets aan te merken.

Vlotte en nette afhandeling.

Zonnescherm hangt netjes. Afhandeling was top

Geweldig werk leveren

Vlot en keurig netjes

Kwalitatief goed materiaal en personeel.

Via mijn ouders die al 13 jaar klant zijn bij Hennies zonwering ,heb ik rolluiken besteld. Deze zijn inmiddels binnen de afgesproken levertijd geplaatst. Ik heb grote bewondering voor de twee monteurs Rob en Stefan die ondanks een flink pak sneeuw hun werk op twee hoog hebben gedaan.

goede ervaring.

ondanks problemen met de leverancier heeft hennie ervoor gezorgd dat ik mijn raambekleding voor de verhuizing binnen had. prachtige raambekleding die vakkundig zijn opgehangen door maikel. ben zeer tevreden met het bedrijf zal iedereen aanraden bij hennie"s zonwering te kopen!

In één woord top!

Allereerst een leuke ontmoeting met het opmeten en uitzoeken van de producten! Vervolgens eerder dan verwacht een afspraak voor montage! De twee mannen die kwamen voor montage gaven aan iets te missen om de rolluiken op een goede manier te bevestigen. Het was namelijk echt passen en meten bij ons huis om de rolluiken goed op te hangen. Ze besloten ter plekke naar de fabriek te rijden en kwamen eind van de ochtend terug om alles te monteren. Dit gebeurde met beleid en fijne communicatie! Ook de gaten die moesten worden gemaakt aan de binnenzijde van onze woning, werden heel netjes afgewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! Bram en Alda Bargeman

Keurig en snel werk !

We zijn heel blij met ons rolluik. Vanaf het moment van bestellen tot de aflevering is allemaal goed en snel gegaan !

Ik ben zeer tevreden

Heb vandaag mijn zonnescherm gekregen en is vakkundig door 2 monteurs gemonteerd. Ik ben zeer tevreden.

super !!! Zeer tevreden.

Zelden zo'n vriendelijke en deskundige medewerkers gehad!!!!! Mooie en prima materialen. Laten ook geen "rommel" achter. Er kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt. A. van Maren. 0487- 78 54 62

Al jaren komen we hier en altijd top geregeld. Ook deze keer zijn we weer heel blij met het eind resultaat.

Snel gehandeld na melding en prima service

Plus prima medewerkers die het keurig aangaven wat ze gingen doen

Perfecte service, snelle reacties!

Ideaal geplaats door de mannen. Lastige stevige muren en hoop boortjes versleten maar wat een service. Wij zijn er heel blij mee!

Terrasscherm snel en vakkundig geplaatst

Keurig en op tijd volgens afspraak geleverd en geplaatst door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Zelfs het tuinmeubilair werd weer keurig teruggeplaatst op de juiste plek. Wij zijn zeer tevreden!!

Goede duidelijke service

Al onze rolluiken bij Hennies zonwering gekocht en laten plaatsen. Super en netjes gedaan!

Keurige monteurs die vakbekwaam werk leveren.

Bovenstaande zin zegt voldoende over de kwaliteit van dienstverlening van de monteurs. Alles netjes opgeruimd en vriendelijke monteurs.

Hennies zonwering levert volgens afspraak met goede kwaliteit

Hennies zonwering, snelle levering, vakkundige montage, na leveringsfoutje is dit dezelfde dag nog vakkundig opgelost.

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede