Ouderwets degelijke superservice, het bestaat gelukkig nog!
Gisteravond viel de buis waar ook de motoraandrijving zit met een knal naar beneden. Daar sta je dan, geheel onthand. Wat te doen? Wie te benaderen voor een inspectie en eventueel reparatie? Op dat moment sta je even met lege handen. De volgende morgen een plaatselijk bedrijf gebeld (in het kader van 'Help de lokale ondernemer de crisis te overleven'. "Meneer, wij doen alleen reparaties in het voorjaar en het najaar. In het hoogseizoen doen wij alleen nieuw verkochte schermen". Met andere woorden: Zoek het maar uit met je probleem! Na wat speurwerk kwam ik terecht bij Hennie's Zonwering in Wijk bij Duurstede. De 'baas' nam zelf op. "Ik kom tegen de middag zelf even langs". Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een uur heeft deze vakman het 'varkentje gewassen'. Het bestaat nog: Ouderwets degelijk service, zoals service zou moeten zijn. Daar kan menig bedrijf nog van leren. Als ik zonwering nodig heb, binnen of buiten, of een reparatie hieraan, ik weet wie ik de volgende keer rechtstreeks moet benaderen: Hennie's Zonwering!! Hulde!!