Snelle en kwalitatieve levering

Voor een mooie prijs een elektrisch rolluik laten plaatsen. Levering was sneller dan verwacht en de monteurs leverden goed werk.

Volgens afspraak keurige montage

Volgens afspraak keurige montage

Zeer vriendelijk personeel afspraken worden goed nakgekomen

Heel tevreden!

Snelle levering en het rolluik was snel geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden. Een aanrader dus!

Goed advies en houd zich aan de afspraken

Goed advies en houd zich aan de afspraken. Alle doeken bij zich en kon je gelijk kijken of het dezelfde doek en kleuren waren. Goed bedrijf en zeker betrouwbaar.

Tevreden

n.v..t.

Scherpe prijs en snelle levering

Onlangs een terrasscherm bij Hennies-zonwering gekocht. Hennie kwam met een goede prijs, de levering was snel en de montage vakkundig en netjes. Wat mij betreft kan de lente/zomer beginnen!

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar en goed geprijsd.

Vanaf het moment van bellen voor een afspraak, tot aan de montage aan toe, het was een zeer prettige ervaring. Hennie zit al heel lang in het vak en weet waar hij het over heeft. Daarnaast kan hij mooie verhalen vertellen. Ruime keuze, vakkundig advies, mooi product. Wij zijn super tevreden met onze zonnenwering. Het huis ziet er anders, veel mooier uit.

Door de jaren heen zijn wij een tevredden klant, klantvriendelijk en prima service.

Zoals ik al in één zin verwoorde, we zijn zeer tevreden met het geleverde werk en product dat Hennie’s zonwering bij ons wederom heeft geleverd.

Klant is koning!

Ervaren, hoogwaardig personeel. Installatie obstakels snel opgelost.

Goede service!

Een uitstekend bedrijf met heel vakbekwame en vriendelijke monteurs.

Ook nog vriendelijk geprijsd.

Snelle levering, goede prijs, goede communicatie

Snelle levering, goede prijs, goede communicatie

Netjes en snel geholpen

Na offerte snelle levering en afspraak. Vriendelijk en nette monteurs. Netjes gewerkt en geplaatst. Kwaliteits rolluiken.

Goede, snelle service en vakkundig gemonteerd

Onze rolluiken zijn erg netjes gemonteerd. Goede kwaliteit producten en snelle levering.

Zeer tevreden over zowel de producten als de service

Niets op aan te merken. Klantvriendelijk, netjes en doet wat wordt beloofd. Meerdere producten bij ze besteld en allemaal van goede kwaliteit en netjes gemonteerd.

Goed werk

Snelle en goede service

Prima levering en montage

Hennie kwam zelf het screen inmeten en kwam snel met een offerte, de levering en montage verliepen prima en volgens afspraak. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Fijn en goed personeel

Goede afspraken perfect nagekomen.

Denkt mee met de klant

Iom de klant kan je mening geven en hij adviseert ook wanneer het wel of niet kan

top!

Een bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. Echt een aanrader! Goede service en prima prijs/kwaliteit

Fijn bedrijf, keurige prijs, net personeel, lange levertijd

Zeer prettig contact gehad met Hennie en zijn medewerkers. Er werd goed meegedacht met een nette oplossing. Zeer nette prijsstelling, dit werd zelfs erkend door conculega’s. Geen discussie over het oppakken van een restpuntje. Levertijd van de screens was wel wat lang, maar komt door de fabrikant.

Prettige mensen, prima bedrijf

Komt direct als je hulp nodig hebt!

Zonwering had naar tien jaar (mag het een keer) storing... dezelfde middag kwam Hennie zelf langs.. gelijk gefixed.. was service zei hij.. kijk dat bedoel ik! Helemaal top!

Goede prijs en uitstekend geplaatst.

Aan te bevelen, ook de installateurs zijn vriendelijk, netjes en kundig!

Molenvliet 8

3961 MV Wijk bij duurstede