Helemaal Top

Snelle Levering Super Service Website Is Een Aanrader

Uitstekend goede service en geen wachttijd als je je schoenen laat opsturen. Perfect.raad het iedereen aan. Voor mij een dikke 10.

Snelle verzending en mooie merken

Altijd geweldige levering

Vlotte levering

Schoenen waren snel verzonden en voor een mooie prijs

Mooie sneakers

Schoenen werden snel geleverd en goed verpakt. Helaas waren ze te klein en heb ik aanvraag gedaan voor retourneren maar uiteindelijk heeft mijn dochter ze overgenomen

Ik had een shirt besteld van guess. Super snelle verzending. Goed en netjes verpakt. Kleding is wat aan de prijzige kant. Maar de kwaliteit is top.

Jas besteld was okke

Uitstekende service !

Verzending is altijd snel en goed,evenals de service !!

Nice

Fijne ervaring gehad. Heel blij met mijn nieuwe Guess tas! :)

Snel en keurig geleverd

Geweldig hoe snel ik de bestelling in huis had!

Leuke kleding, goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!

Super shop

Vaker wat besteld, en vorige week helaas wat terug moeten sturen omdat het niet mooi stond. Het retourneren werd snel behandeld en teruggestort. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Snel en helder

Ik heb hier een guess tas besteld die snel werd geleverd tegen een mooie aanbiedingsprijs. Ook de communicatie via mail was duidelijk

Prachtige en super fijne schoenenzaak Hermans.

Super fijne samenwerking.

Snelle levering en goedkoop

10+ niks meer aan toe te voegen!

Snelheid

Van bestellen tot leveren 1,5 dag.

Meedenken met de klant

Voor mijn vrouw had ik een sportsetje online besteld, per abuis een donker blauwe broek en een zwart topje. Word ik gebeld over mijn bestelling of het wel klopt. Nee dat klopt niet, stom van me! Bedankt voor de oplettendheid en meedenken met de klant. Den Haag ligt een beetje uit de buurt van Almere ;-) maar we komen vast de winkel eens bezoeken.

Zijn super vriendelijk

Super winkel

Een hele mooie winkel voor kleding tassen en schoenen,wij komen uit groningen en komen er ongeveer 4x per jaar maar zie ik wat moois op de site dan bestel ik het en dat is ook super die 5 sterren worden voor mij wel 10 Groetjes

5 sterren

Duidelijke site, prima prijzen, goede communicatie en snelle levering!

Snel ontvangen

Helaas was de jas te klein maar levering en retour verliepen prima en supersnel

Super snelle levering. Mooi verpakt.

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.