Je krijgt heel snel antwoord op je mail Super snelle verzending Heel vriendelijk personeel en ze denken mee in oplossingen als dat nodig is

Helemaal top!

Behulpzaam, vriendelijk, geduldig. Proces van begin tot eind verliep helemaal goed. Voor een winkel die al zó lang bestaat is het personeel nog steeds vriendelijk. Echt super! Dank je wel Herman schoenen.

Super goede en snelle service en erg vriendelijk!

Snel, eenvoudig en prachtige schoenen

Goede webshop, makkelijk bestelportaal en volgende dag geleverd. Top en niet geheel onbelangrijk, hele vette schoenen.

Heel snel

Mooie schoenen en de volgende dag geleverd

Mooie slippers kurt geiger

Wat een mooie slippers van kurt geiger lopen ook goed. Echt een aanrader Snelle verzending

Alles ging zoals verwacht.

Duidelijke communicatie.

Besteld. Niet leverbaar

Mooie porotomonee besteld werd 2 dagen later gebeld dat deze niet meer leverbaar is geef dit dan aan op je webshop.

Mooie kwaliteits kleding/schoenen

Hele leuke webshop

Snelle levering, netjes verpakt, en ze hebben hele leuke dingen!

Mooie spullen en snelle levering

Top ervaring en een hele goede service.

Ik vind Hermanschoenen een zeer klantvriendelijk bedrijf met een zeer mooie collectie. Jaren geleden, toen je nog niet online kon bestellen, had ik schoenen op hun site gezien, maar omdat ik aan de andere kant van het land woon, heb ik gebeld en gevraagd of ze het wilden opsturen. Dat hadden ze gedaan en sindsdien ben ik al jaren klant bij Herman schoenen.

Zozo

Schoenen waren beschadigt

Hele mooie unieke spullen medewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen je ook graag Dik tevreden

Uitstekende service

Snelle verzending

Fantastisch!

Snelle en nette levering. Schoenen zijn fantastisch. Gaat sws een favoriete winkel van mij worden. Leuke online advertenties. Kwaliteit voor een nette prijs.

Helemaal super!

Snel geleverd en hele mooie schoenen

Mooie schoenen voor mooie prijs

Boss sneakers gekocht tegen gereduceerde prijs.

Snelle levering en super leuke kleding en schoenen

Zeer tevreden met mijn bestellingen.

Uitstekend.

Helemaal Top

Snelle Levering Super Service Website Is Een Aanrader

Uitstekend goede service en geen wachttijd als je je schoenen laat opsturen. Perfect.raad het iedereen aan. Voor mij een dikke 10.

Snelle verzending en mooie merken

Altijd geweldige levering

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Guess, Michael Kors, Armani EA7, Boss, Antony Morato, Kurt Geiger, Cruyff Classics, Steve Madden, Richesse, Airforce en Warmbat. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.