Super fijne goede ervaring

Vandaag besteld en echt morgen in huis en dat met de drukte .in dec top service

Super tevreden

Snelle levering, altijd mooie kortingen top winkel

Snelle verzending en goede service

Geweldige service

Super vlotte zending

Alles snel geleverd

Vlotte service

Had pakje retour gedaan. Geld heel snel terug

Goed en tevreden

Snel bezorgd mooie schoenen

Altijd zeker er van zijn dat het de volgende de dag in huis is....als je voor een bepaalde tijd besteld helemaal top

Perfect!

Snelle levering van mooi product!

Snel service

Vrijdag (blackfriday) een pak besteld en zondag al geleverd.

Echt super service!

Bij bestellen per ongeluk de pagina weg geklikt, nr de winkel gebeld en ze hadden het jasje er weer snel terug op de site gezet zodat ik hem toch nog kon bestellen. (Was de laatste in de juiste maat)

IK ben heel te vrede

als ik iets besteld , heb ik het op tijd in huis.

Heel vlot

Snelle levering Helaas te klein Snelle retourverwerking en retour saldo Zal zeker opnieuw bestellen

Super tevreden

Snelle verzending, veel keus qwa merken. Retourneren heel makkelijk en snel je geld terug gestort. Fijne winkel.

Alles naar wens. Mooi verpakt

Hele mooie guess jas is echt lekker warm kom geen wind door heen ook geen regen Uitstekend

Snelle bezorging

Bn zeer toverden met mijn geus handtas. Na 2 pogingen bij ander webshops heb ik bij Herman de juiste bestelling gekregen kreeg heel veel complimenten over mijn tas

perfect

snel, top en perfect

Hier winkelen is altijd goef

Nog nooit misgegaan. Ook in de sale nog nooit voorgekomen dat een besteld artikel achteraf ineens niet meer leverbaar is. Kunnen een flink aantal andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Prima! Snelle levering!

Gewoon goed.

Mooie spullen

Heeel goed

Goede producten en een goede service!!! Zekrs een aanrader om daar te shoppen.

Ontvangen items

Goede kwaliteit en service. Ik had een ander shirt dan op foto website gekregen omdat ze die niet meer hadden kreeg als compensatie korting.

Bestelling is de volgende dag al geleverd! Bestelling was ook netjes ingepakt.

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.