Heel erg tevreden

De verzorging van de kleding is top is netjes verpakt en de levering is supersnel

Product zoals omschreven en zoals altijd een snelle levering.

Snel en netjes bezorg!

Zeer goede klantenservice en snelle levering

De klantenservice is uitstekend, het personeel zeer vriendelijk en snelle, correcte levering.

Mooie tas besteld.

Snelle levering, snelle klantenservice

Besteld zelfde dag nog verzonden, leek iets mis te zijn maar kreeg gelijk contact en werd daarna zelf ook nog bericht!

Prima webshop

Terug sturen op eigen kosten! Bij grote/bekende site's is dit niet het geval.

Perfecte service en goede kwaliteit

Mooi schoenen snel geleverd

Mooi schoenen snel geleverd

Bestelling wordt snel geleverd. Retour behandelingen worden snel behandeld. Producten zijn altijd goed. Geld terug storten na retouren gebeurd heel snel. Altijd alles op tijd binnen.

Klant vriendelijk

Aanrader!!!

Snelle levering,,,,, volgende dag al in huis Product zag er goed uit… Aanrader!!

De snelle levering is geweldig

Gewoon goed

Super bedrijf en snelle levering. Altijd tevreden

Herman schoenen is meer dan alleen maar schoenen

Geweldige winkel, fantastische service en supersnelle levering!

Super snelle levering top

Zeer snelle gewoon top

Mooie schoen, Goede prijs!!

Mooie schoen, Goede prijs!! Snelle verzending,

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle goede service

Snelle goede service

Handelen snel en komen afspraak na en vriendelijk

Al jaren een vertrouwd adres, nu gelukkig ook online!!

Al jaren klant geweest bij Herman schoenen en toen ik 6 jr geleden uit Den Haag verhuisde was ik heel blij toen ik hun webshop vondt online. Altijd mooie schoenen voor begrijpelijke prijzen lag weer binnen handbereik . Jammer alleen dat de terugstuurt terwijl maar 14 dagen is. Ik had nml paar schoenen die iets te groot waren en een kennis wilde overnemen . Dus ik heb ze netjes bewaard in de verpakking en plastic bezorgzak. Helaas zei de kennis na een maand dat ze toch van gedachte veranderd was. Ik heb Herman schoenen toen gevraagd per mail of ik de in perfecte staat verkerende schoenen nog mocht terrugsturen en als ze hadden gezien dat ze idd niet gedragen zijn , mij dan niet mijn geld hoeven teruggeven, maar ik graag dezelfde schoenen in de andere beschikbare kleur dan wilde. Helaas heb ik geen reactie op de mail gehad. Wel veel nieuwe reclame mailtjes. Misschien duurt het even voor ze het lezen. Dus hoop morgen alsnog antwoord te krijgen. Ik zou dan ook mijn reactie hier aanpassen. Want ben nog steeds tevreden klant van Herman schoenen!!

Hele fijne, klantvriendelijke service! Het contact met de winkel gaat heel soepel, je krijgt snel antwoord en je word goed geholpen als je hulp nodig hebt

Vriendelijk en snel

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.