Mooie aanbieding en.mooie assortiment

Veel gekocht michael kors leuke prijzen betaalbaar voor mij

Top ervaring

Snelle levering en netjes verpakt.

Ik heel goed

Top jas

Hele snelle levering en ben heel blij met me jas

Snelle levering, komen afspraken na.

Snelle levering, helaas waren de schoenen te groot en heb ik ze terug moeten sturen. Binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Snel geleverd, goed verpakt

Gewoon prima service

Tevreden!

Ruim aanbod met regelmatig leuke aanbiedingen! De levering van mijn schoenen was super snel en ze zitten me heerlijk. Na deze bestelling een email ontvangen met een kortingscode dus de site maar weer in de gaten houden.

Perfecte bestelling

Ik kreeg het ontzettend snel binnen en het is precies zoals beschreven.

Super service en altijd veel keus

Snelle levering Spullen netjes ingepakt Altijd veel keuze

Besteld en de volgende dag al in huis.

Snelle levering, mooie schoenen

Toppie

Ik wou schoenen en een tas kopen en dacht deze winkel in mijn stad gezien te hebben dus niet was maar 1 winkel en dat in Denhaag 200km verder op ging ik niet redden natuurlijk. Half uur voor sluitingstijd opgebeld ze hadden ze op voorraad dus ik heb gelijk besteld en ja hoor volgende dag voor 12.00 in huis toppie.

Zeer goer

Komt na wat er afgesproken is. Kon maat op laatste moment nog veranderen. Super fijn

Erg snelle nette service!

Mooie winkel vriendelijk personeel en aparte schoenen die ze niet overal verkopen

Mijn enige opmerking is meer betaal mogelijkheden in de toekomst,

Top service! Super snelle levering

Top service! Super snelle levering

Top zaak! Ik bestel schoenen volgende dag gelijk in huis . Goede kwaliteit!

Snelle levering en bestelling correct verpakt.

Geleverd zoals het hoort

Order ging vlekkenloos tot em met levering.

Goede snelle service

Goede service, snelle levering en netjes verpakt. Ik kan iedereen herman schoenen aanbevelen!

top

snel geleverd

Ben er blij met me schoenen dankjewel

Snelle levering tijdens feestdagen

Prima snel geleverd

Laarzen besteld helaas niet goed maar binnen een paar dagen mijn geld terug

Service is echt top. De laarzen die ik besteld had waren niet zoals ik verwacht had. Retour gestuurd en binnen 2 dagen een credit factuur ontvangen en mijn geld terug. Echt een top service.

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.