Een armani jas besteld voor een mooie prijs. Het werd ook snel bezorgd.

Binnen een dag kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen. Hele snelle service. Vriendelijke personeel die voor je klaar staat. Kortom goede service

Supersnelle levering. Schoenen bleken te klein dus zonder problemen retour mogen sturen en binnen twee dagen m’n geld terug op de rekening!

Ha

Jammer dat je voor retour zelf moet gaan betalen!!!!! Heel jammer dit! Op zo'n manier hoef ik geen spullen bij HERMAN SHOES te bestellen.

Ha

Jammer dat je voor retour zelf moet gaan betalen!!!!!

Super tevreden

Makkelijk mooie schoenen gevonden op de website en besteld. Ik twijfelde alleen over de maat. Hele snelle levering en het was netjes verpakt. Erg tevreden met de schoenen, zijn erg mooi en lopen super.

Super te vreden

Leuke aanbiedingen maar leveren ook heel snel . En vriendelijk personeel die voor je klaar staan als je ze nodig hebt. Zou het zeker aanraden :)

Snelle levering, geld ook ontzettend snel terug gekregen. Ik ben tevreden met mijn product!

Fijne webshop, mooie jassen. Besteld met BF meerdere jassen om te kiezen. Vervolgens hetgeen gehouden wat ik wou en de jas retour gestuurd. Mooie aftersales, geld snel terug geboekt en netjes afgehandeld. Thanks toppers

Snelle verzending en afhandeling

Goede snelle service en goede aanbieding

Het pakketje was snel geleverd, goed verpakt en het artikel was zeker heel erg mooi en voor een mooie sales prijs.

Snelle levering,goede kwaliteit.veel keuze

Snelle levering.goede kwaliteit ,veel keuze

Oke

Jammer dat je verzendenper betalen bij het kopen en terug sturen

Goeden service en heel klantvriendelijk ik zeg het is een aanrader

Goeden service en heel klantvriendelijk ik zeg het is een aanrader

Binnen een dag bezorgd

Netjes maar onverzorgd

Je bestelt duren items dus verwacht je het ook goed ingepakt maar dat viel zwaar tegen want het kom gwn in plastic zak en dat is het

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.