Ben super blij met de schoenen ook super snelle levering en goede kwaliteit gewoon top!!!

Schoenen besteld, helaas niet meer leverbaar, werd keurig gebeld en ter compensatie extra winkeltegoed mogen ontvangen! Service, perfect!!

Super tevreden

Snel besteld en snel bezorgd. Het was voor mij de 1ste x dat ik hier bestelde, maar ga hier zeker vaker bestellen. Ik twijfelde over hoe de maten zouden vallen van de schoenen, maar gelukkig paste de schoen perfect. Snel geleverd en netjes verpakt. En met de schoenen ben ik erg blij.

Mooie kleding en uitstekende service

Altijd snelle levering en goed mailcontact wanneer nodig.

Mooie kleding en uitstekende service

Altijd snelle levering en goed mailcontact wanneer nodig.

Bestelling, levering en retourneren was prima. Helaas de schoenen terug moeten sturen om dat het mijn pasvorm niet was.

Supersnel in huis

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.