Fijne winkelervaring, zowel online als in de winkel.

Fijne winkelervaring, zowel online als in de winkel. Zeer betrouwbaar!

Heel goed service

Prima shop Goed geholpen

Zeer goede service en klantvriendelijkheid. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Snel en gemakkelijk

Helemaal blij met mijn nieuwe shoes!!!

Slecht

Ik hb mijn bestellimg niet ontvsngen

Helemaal top!!!!

Na 5 dagen nog steeds mijn geld niet terug

Schoenen werden snel geleverd, dat is het enige positieve. In de beschrijving stond het materiaal niet beschreven, ik ging er vanuit dat schoenen van over de € 200 wel van echt leer zouden zijn, maar dat was niet het geval. Daarom heb ik ze terug gestuurd. Ik moest zelf de verzendkosten betalen, dat wist ik ook niet, is ook niet duidelijk aangegeven en nee ik ga niet de hele algemene voorwaarden doorlopen. Enfin na 5 dagen heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Ik wacht het af. Maar voor mij geen Herman schoenen meer.

Goede service en kwaliteit van kleding

Ik heb voor de eerste besteld en zeker niet de laaste keer zeer snelle service mooi ingepakt met extra folie super

Fijne schoenen winkel

Ervaren als goede service Mailen binnen 1 dag terug

Ondanks de drukte van pre Black friday had Ik ze snel. Ik kreeg een mailvoor de track en tracé maar de link opende niet, gemaild en ook daar supersnel reactie op!

Dit wordt mijn favoriete winkel snel en eerlijk geholpen top zaak

Ik ben al jaren klant in de winkel !!

Nog nooit problemen gehad behalve met post.nl

Snel en correct geleverd

Mooie spullen prima website en snelle levering

Super!!

Super snelle service!!!

Bestelling nog steeds niet binnen

Ze hebben het over een snelle levering, maar ik wacht al meer dan een week. Erg jammer want ik heb juist hier besteld vanwege die snelle levering. Verder prima website.

Had het snel en netjes binnen.

Perfext

Alles is perfect Goede en snelle service Gewoon alles top!

Goede service en snel verstuurd

Goede service en snel verstuurd

Zoals beschreven op de site en super snel geleverd

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.