Zoals beschreven op de site en super snel geleverd

Al een paar keer een tas besteld. Wordt netjes verpakt en snel verstuurd.

Snelle en goede service

Heel vriendelijk snelle levering gewoon heel goed

Goede en snelle service!

Snelle en goede service !!

Snelle levering van bestelling , helaas voldeed de bestelling niet zoals het op het internet vertoont werd . Na een telefoongesprek en toesturen van fotos , bevestigte u dit ook en kon ik het terugsturen zonder extra kosten . Dat allemaal in 1 dag .Top .

Goed!

Michael kors schoenen besteld. Werd snel geleverd, schoenen zitten fijn. Wat wel vervelend is, is dat 1 schoen moeilijker aan gaat dan de andere. Die is minder rekbaar. Hopelijk komt dit goed als ik de schoen wat vaker aan heb.

Goed! Makkelijk bestellen, snelle bezorging. Fantastische jas, dikke duim

Goede duidelijke service Mail verkeer ook top Kortom een fijne ervaring.

Prima, snelle levering

Bestellen ging soepel en snelle levering. Prima !!

Ik heb besteld en kon het dezelfde dag al ophalen

Altijd netje geholpen

Vriendelijke medewerkers.

Snelle bezorging en netjes verpakt

Vole prijs voor defecte schoenen

Levering duurde langer dan stond vermeld op de site. 1e ervaring was met Guess zelf waarbij ik betaalde voor een bestelling die nooit is ontvangen door hun. Toen opgezocht of de schoenen elders ook te koop waren. Wel heel jammer was dat de schoenen bij Herman €30 goedkoper waren tot de dag dat ik ze wilde bestellen (me geld terug had van Guess) Dat was wel een domper. Ook brak het bedeltje al direct af (zelf het ringetje moeten repareren) en in de zool van de linker schoen zit een diepe snee waardoor die wat naar aanvoelt. Om eerlijk te zijn, als ik in de buurt had gewoond (had ik sws niet online besteld) maar was ik terug gegaan voor een heel paar. Aangezien ik niet in de buurt woon en de schoenen echt al heel lang wil, heb ik besloten ze maar gewoon te houden met gebreken en al en dat voor de volle prijs.

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Ervaring met Herman is heel goed. Zowel in de winkel als online bestellen.

Goede en snelle service.

Mooie Guess schoenen besteld alleen waren deze te groot (helaas) Deze teruggestuurd, volgende dag mail met bevestiging gehad en kort erna bedrag terug gestort. Hele leuke winkel en ik bestel er graag.

Netjes verpakt snel geleverd.

Super snel geleverd

Top service en producten

Had Guess schoenen gekocht super snel geleverd alleen niet veel later kwam er de sale aan.......ik werd perfect door Britt geattendeerd dat ik ook daarvoor in aanmerking kwam een topper. Tot de volgende keer

Prima, snelle levering.

Toppers

Goed en snel en netjes verpakt en verstuud

Mooie schoenen Heel blij mee

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.