Snel bezorging en altijd de laagste prijs

super snel betrouwbaar uitstekend perfect

bestelling komt zsm en in de winkel ook super goed personeel gewoon mijn winkel

Snelle levering, en gekregen wat ik heb besteld

Herman, altijd al een TOP zaak

Vroeger altijd even langs lopen ..vooral naar binnen toen ik nog in de Zusterstraat woonde. Nu af en toe even snuffelen op de site.

Online schoenen gekocht en de zolen ervan gingen snel kapot. Herman schoenen heeft de klacht erg netjes afgehandeld.

Leuke schoenen besteld voor een leuke actieprijs. De tracking van mijn pakket werkte niet en per mail contact opgenomen. Snel en behulpzaam geholpen. De bezorging was zeer snel! Blij met mijn bestelling!

Mijn bestelling was snel verstuurd. Toch terug gestuurd omdat het niet goed paste. Binnen 1 dag al mijn geld terug gestort!

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen snelle service

Uitstekende service Snelle levering Goede pasvorm Goede kwaliteit

Snelle levering en ben weer blij met mijn guess product!

Snelle goeie service

Niks op aan te merken. Gewoon goed, snel en duidelijk

Doen wat ze zeggen

Snelle levering zonder klachten

Supersnelle levering

Had vrijdag besteld en niet verwacht dat het zaterdag al werd bezorgd.

Top en snel

Top en snelle levering!

Tas besteld op zaterdag, maandag keurig verpakt thuisbezorgt.

Een super gafe winkel om te winkelen!

Altijd vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers en heel veel keuze in kleding, tassen schoenen en accessoires! Zeker een aanrader!

TOP winkel online besteld en de dag erna al thuis

top

Guess sneakers

Makkelijk besteld en snel opvangen.

Ik heb een tas besteld. Levering was supersnel. Mijn bestelling was niet compleet ,maar ze kwamen met passende oplossing. En nu is alles weer helemaal goed.

Erg goed en snel

Zie hierboven

Goed product en snele levering

Ik heb de ene dag besteld en de andere dag s’morgens stonden ze netjes klaar en kreeg ik bericht dat ik ze op kon halen , dat was in de periode dat de winkel niet open mocht en dat je je bestelling aan de deur kon ophalen , personeel was ook vriendelijk aan de deur ondanks de teleurstelling dat ze niet open mochten .

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.