Duidelijke webshop, snelle en vooral nette levering. Het product dat ik had besteld was heel netjes ingepakt. Geen beschadigingen aan de verpakking.

Snelle service zoals altijd! Mooie prijzen

Snelle service!

Makkelijk besteld en afgehaald!

Netjes verpakt en bezorgd!

Goede service en snelle levering

Eerste keer besteld en zeer tevreden.

GEWELDIG

Top webwinkel

Van bestellen tot leveren super geregeld.

Goede en snelle levering

Mooie artikelen tegen een goede prijs, een snelle levering van de goederen. Tevreden.

Good

Everything was OK.

• Poleciłbyś nas? Tak

Super goed

Goede ervaring!! En de pructen zijn ook goed aanrader!!

Prima levering en service

De jas was 50 euro goedkoper dan elders, de levering was boven verwachting snel en de webshop was prima te bedienen verder. Keurige email meldingen ook. Dus goed op de hoogte. Nooit eerder hier geshopt, de site was mij onbekend maar via Google gevonden. Positieve ervaring dus.

Hele fijne winkel om te shoppen

Ik koop graag kleding bij Hermanschoenen, goede service, kwaliteit en alles. Beetje duur, dan wacht ik vaak de korting momenten af :)

Goede webshop en snelle verzending

Fijne en goede service toen mijn pakket door postnl als geleverd was geregistreerd maar niet waar was hebben mij telefonisch fijn en goed geholpen

Altijd snel en op voorraad

Top ! Snelle levering bij retour snel afgehandeld.

Gwn blijven bestellen peeps !!!

Snelle en zeer goede service!

Betrouwbare en snelle levering! Ik ben super blij met mijn aankoop.

Optijd geleverd, topservice

Topservice

Super snelle levering helemaal top

Iets voor 17.00 besteld, dan wel niet de volgende dag, maar wel de dag erna al binnen. Mooie schoenen en goed verpakt!

Had 2 black banana broeken besteld , er was iets mis gegaan met 1 broek was niet voorradig Nu bijna dezelfde perfect gecommuniseerd

Juiste keuze

Op tijd bezorgd

snel geleverd en kwaliteit

Zeer mooie website, snel geleverd, goede prijs en kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken. Hier ga ik zeker nog bestellen.

Super goed

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.