Topservice en vriendelijke medewerkster

Gisteren nieuwe schoenen gekocht. Onwijs goed en eerlijk geholpen (geen verkooppraatjes). Hier ga ik vaker heen!

Snelle levering en gekregen wat ik bestelde

Ik ben blij met hoe snel de producten zijn geleverd, het product wat ik heb besteld zag er precies hetzelfde uit op de foto als in het echt. Zeker aan te raden dus!

Top service!

Hele goede service in de winkel, ben super tevreden!

Geweldig personeel

Goede winkel!

Personeel helpt je goed, mooie kleren, winkel ziet er goed uit en ze gaan mee met de tijd. Ook is de social media leuk om naar te kijken!

Kan niet beter

Altijd vriendelijk personeel, geordende winkel en als ik iets bestel komt het altijd netjes op tijd aan.

Leuke kleding en schoenen

Ik ben afgelopen maandag in de winkel geweest en ik ben super geholpen door het vriendelijke personeel. Heb weer leuke kleding en schoenen gekocht en ben blij de deur uitgegaan. Ik ben helemaal happy! Dankjewel! Groetjes, Nina

Goed personeel en mooie spullen!

Shop altijd graag online bij Herman schoenen. Ook de winkel is zeker de moeite waard om heen te gaan vriendelijk personeel!

Hele goede en nette service

Echt top personeel en heel vriendelijk! Hebben me met alles kunnen helpen en zeker een aanrader om hier te komen shoppen!

Geweldige winkel en super fijn personeel!

Online items besteld en deze in de winkel opgehaald. Goede service en mooie kwaliteit spullen!

Top winkel!

Het personeel heeft me heel goed geholpen en ben heel tevredenen met de kleding die ik gekocht heb. 5 Sterren verdiend en ik kom zeker terug ! voor en iedereen is dit een aanrader! Met vriendelijke groet , Anton.

Mooie winkel!

Aardig personeel, makkelijk om met vervoer te komen en mooie merken! Zeker een aanrader!

Top service!

Ik had guess sneakers besteld na 3 weken dragen ging de rits stuk. Ik heb contact opgenomen en ik kreeg binnen 1 dag reactie! Ik heb mijn schoenen opgestuurd en kreeg binnen 1 week nieuwe sneakers toegestuurd . Bedankt !

Super snelle en nette levering. Mooie boots voor een hele leuke prijs

Snelle bezorging. Nette klantenservice

Pakketje besteld met super mooie schoenen.. alleen toen ik ze binnen kreeg waren ze helaas te groot. Het pakketje is snel geleverd. Ook het retouren ging makkelijk en dit hebben ze snel in orde gemaakt. ( overal duurt alles langer ivm de drukte door Corona, maar heb hier niks van gemerkt ) Heel netjes, zal hier zeker vaker bestellen. Zeer tevreden over hun snelle werkwijze.

5 sterren voor de goede service

tas besteld. Om 1 uur besteld volgende dag in huis mooi verpakt! Ook snel geleverd ondanks de Lockdown, corona en kerstperiode echt top, helemaal blij!

Snelle levering kwaliteit niet goed

Ik heb een guess body besteld hij kwam snel binnen helaas de lifters na 1 keer dragen helemaal gerafeld en vervaagt :( veder wss het wel een leuke body voor 1 keer

Overzichtelijke site, snelle levering Mooie fotos van de producten

Super winkel

Snelle levering, en heel netjes verpakt. Goeie service

Gewoon goed

Snelle levering, netjes ingepakt en mooie spullen. Ook aardige meiden bij de klantenservice.

Voor herhaling vatbaar

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop en zullen zeker deze site vaker bezoeken.

Snel geleverd en mooi en goed verpakt!

Snel geleverd erg mooi en goed verpakt helaas te klein dus geretourneerd ook daarin snelle service! Aan te bevelen aan een ieder!

Super tevreden

Super snelle levering en kledingstuk ziet er echt uit zoals op website, super mooi en super content

Geweldig!!

Uitstekend verpakt, netjes en snel bezorgd.

Super goede en snelle verzendig en zeer te vreden met mijn schoenen top

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.