De service van Herman is perfect zelf heb ik met een werknemer van Herman gesproken genaamd Marriane. Ze was een hele lieve vrouw die heel goed alles voor mij regelde tijdens mijn bestelling.
Hoi Ronja, dankjewel voor jouw super aardige complimenten, heel leuk om te horen! Veel plezier van jouw bestelling! Groetjes Marianne
Besteld en volgende dag geleverd.. Prima snelle service
Beste Lee, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marianne
Hoi Danny, Fijn dat alles naar wens is verlopen, dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, Marianne
Snelle levering!
Beste Natalia, Fijn dat het pakket snel geleverd is! En super dat je de moeite hebt genomen voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering en Product is precies zoals op de website staat. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Prima service!!
Pakje zeer snel gekregen. Kon ook goed mee volgen. Na betaling meteen mail gekregen. Kwalitatief en perfecte schoenen van Steve Madden in eigen doos + nog eens in doos van Herman zelf. Top levering en kwaliteit dus! Zeker aanrader om hier te kopen. Ben van België en pakje was er in een mum van tijd. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug!
Bedankt voor jouw geweldige beoordeling! We hopen jou snel weer terug te zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
T shirt besteld van Hugo boss. Vervolgens laten afleveren in de winkel. Toen bij het afhalen vroegen ze mijn legitimatie bewijs. Terwijl deze niet in de mail was aangeven. Dit was minder want ik had dit niet bij alleen de bestelgegevens. Volgende keer gewoon bestellen op huisadres
Goedemiddag, Bedankt voor de beoordeling en de feedback! Wij vragen om legitimatie zodat wij zeker weten dat de bestelling met de juiste persoon mee gaat. Dit staat ook in de mail die u ontvangen heeft waarin we aangaven dat de bestelling klaar stond op opgehaald te worden. Uiteraard verzenden wij ook graag naar uw huisadres dus dat zou voor de volgende keer misschien een oplossing zijn. Met vriendelijke groet, Marianne
Goede service en snelle afhandeling!
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Erika. Ik wil je nog heel veel plezier wensen met jouw aankoop en ik hoop dat wij jou snel weer van dienst mogen zijn in onze winkel, of via onze webshop! Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Ik bestelde een jas bij Herman Schoenen snel in huis niet eens 1 dag verzending naar België. Ook nog goedkoop ook wat soms bij andere websites tot €60 duurder is... maar de jas bleek te groot te zijn en retourneren was een optie maar wel op de kosten van de klant en van België terug retourneren naar Nederland wel €16,50 kost. En verzend kosten als je iets besteld naar België is het al €6,95 dus ben ik een stuk geld verspilt als je iets terug wilt retourneren! En de klantenservice is ook niet de snelste soms antwoorden ze wel tot 2 dagen na het bericht. Echt een aanrader om bij hun te bestellen als je de perfecte maat pakt Zeker goedkoper dan bij andere
Beste Mo, Bedankt voor uw review! Het klopt dat retourneren op eigen kosten is, als wij gratis heen en weer gaan sturen verwachten wij veel meer retourzendingen en is het voor ons lastig om de webshop rendabel te laten zijn. De verzendkosten die u gemaakt heeft bij het maken van de bestelling, storten wij terug op uw rekeningnummer als de gehele bestelling terugkomt. U betaald dus alleen de retourkosten en dat zou ook een stuk lager moeten zijn dan €16,50. Wij reageren altijd dezelfde (werk) dag op mails, als u pas na twee dagen antwoord op uw bericht kreeg, zal er iets fout gegaan zijn. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op maandag t/m zaterdag (070-3805774), dan weet u zeker dat u ons gelijk te pakken krijgt..:) Met vriendelijke groet, Marianne
Aantal weken schoenen besteld bij herman schoenen. Deze paste niet dus heb deze gelijk de volgende dag retour gedaan. Volgens herman schoenen waren deze gedragen (DAT WAREN ZE DUS NIET) en kreeg ik mijn geld niet terug. Kreeg fotos te zien van schoenen die helemaal vies en vuil waren aan de onderkant. Ik had het idee dat de schoenen op de foto niet dezelfde waren als die ik terug gestuurd had. Heb overwogen juridische hulp in te schakelen maar de kosten ervan waren hoger dan de winst die er te halen viel, dus heb ik de schoenen terug laten sturen. De schoenen die ik terug kreeg waren overigens brandschoon en niet vies zoals op de foto's. Om op deze manier geld van mensen af te troggelen komt in de buurt van oplichterij, en ik adviseer mensen om hier absoluut niks te kopen. Zowel de arrogante houding van de winkel als de manier van verkopen is waardeloos.
Beste Guus, Service staat bij ons hoog in het vaandel, we doen ons best de klant altijd tevreden te houden. Hierbij gaan we ver en nemen we, indien leveranciers niet met een oplossing komen, ook vaak zelf de kosten of het verlies op ons. Er zijn echter wel grenzen; artikelen die duidelijk gebruikt zijn, schoenen waar intensief op gelopen is, nemen wij absoluut niet retour. Je noemt ons oplichters.. Wat moet ik hier nu van zeggen.. Laat ik het er bij houden dat we inmiddels meer dan 2300 beoordelingen op Kiyoh hebben, hiervan is 97% positief en we krijgen een gemiddeld cijfer van 9.3. Hier doen we ons best voor en hier zijn we trots op. Je noemt ons arrogant. Ook hier kan ik mij niet in vinden. We houden in dit geval voet bij stuk en communiceren dat we gebruikte artikelen, die wij niet meer als nieuw kunnen verkopen, absoluut niet retour nemen. Maar dat vind ik niet arrogant. Mvg, Bart
alles perfect verlopen!!
Hoi Michael, Bedankt voor de positieve feedback! Groetjes, Lara
goede service leuk en vriendelijk personeel
Hoi Diana, Bedankt voor de positieve review die jij hebt achtergelaten op onze beoordelingssite. We hopen je snel terug te zien zodat we je weer van dienst kunnen zijn! Groetjes, Lara
Snelle en goede service. Top.
Goedemorgen Rogér, Bedankt voor het mooie compliment! Groetjes, Lara
Zelf had ik een guess riem besteld op jullie site. Ik ben zeer tevreden over de riem zelf. Daarnaast is het heel erg snel geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hoi Marit, Wat fijn om te horen dat jij zo te spreken bent over de riem en onze service! Hopelijk zien we je snel terug. Groetjes, Lara
Goed aflevering, kwaliteit goed en de prijs ook,
Hoi John, Fijn om te horen dat jij zo te spreken bent over ons bedrijf en de service! Fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens! Groetjes, Lara
Top service, goede producten en snel bezorgd
Goedemorgen Marjory, Wat een mooie complimenten! Bedankt hiervoor! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Lara
Bestel is altijd super snel binnen en producten zijn top kwaliteit
Hi Nora, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat jij zo tevreden bent! Groetjes, Lara
Zeer tevreden en goede produkten
Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Jarenlang al trouw klant bij Herman Schoenen. De dames zijn erg klantvriendelijk en denken gericht mee. Wel vrij hoge bezorgkosten.
Goedemorgen Carina, Wat leuk om te horen dat jij een trouwe klant van ons bent! Wij zullen jouw commentaar over de bezorgkosten zeker mee nemen voor in de toekomst. Hopelijk zien we je snel terug en kunnen we je weer van dienst zijn! Groetjes, Lara
Ik slaag altijd ik shop al 12 jaar bij Herman schoenen .Ik slaag altijd voor ons hele gezin .J adore
Hoi Mica, Wat leuk om te horen dat je al zo lang een vaste klant bent! Dankjewel voor de mooie review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Vriendelijk personeel, heel veel keuze
Beste Patrick, Bedankt voor de mooie review, fijn dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Marianne
Goed en snelle levering.
Beste Thierry, Dankjewel voor de mooie review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering bestellen volgende in huis top.
Goedemorgen, Fijn dat jij zo tevreden bent over onze levering! Groetjes, Lara
Super tevreden. Hele mooie riem, super snel geleverd en alles zoals beschreven.
Hi Nathalie, Bedankt voor de mooie review die jij hebt achtergelaten op onze beoordelingssite! Hopelijk zien we je snel terug. Groetjes, Lara
Heel blij met mijn schoenen, ze zijn prachtig. Snelle levering
Goedemorgen Ellemiek, Wat fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze webshop! Wij wensen jou nog heel veel plezier met jouw aankoop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Hobbemaplein 4
2526 JA Den haag
Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.