Super winkel

Zeer fijn personeel en eerlijk . Online loopt ook super. Zeer tevreden

top

Mooie sneakers

Uutstekend

In de winkel, vriendelijk personeel en goed geholpen. Via internet de volgende dag al in huis! Super!

Hallo

Hallo, goede dag, de zwarte schoenen zijn te klein, ik wil ze terugsturen.

Zeer goed. snelle 2 dagen levering.

Top zaak , top mensen !!

Super geholpen bij het ruilen van een paar online bestelde schoenen . Vriendelijke verkopers en verkoopsters ! Voelde mij welkom .

Ein-de-lijk de tas gevonden die ik wilde hebben, en snel in huis!

Super goed

Goeie kwaliteit mooie spullen en soms goeie aanbiedingen

Snelle levering..mooie slippers

Dank je wel:)

Besteld, geleverd, betaald

Besteld, betaald, geleverd. Zoals het hoort. Probleemloos bestelling verlopen

Komt er al vanaf mijn jeugd en inmiddels bijna alles online omdat altijd super snel Is en niet tevreden snel geld terug top winkel als je binnen komt ziet er altijd netjes en verzorgd uit koop hier daarom graag personeelsleden super vriendelijk en behulpzaam en niet opdringerig fijne winkel Om te shoppen in de winkel Of online erg tevreden over deze winkel

Gave winkel alleen jammer dat retour sturen vrij veel geld kost. Snap dat jullie ook veel klanten hebben die bestellen en weer terug sturen en dat het koste met zich mee brengt maar 1,99 voor retour zenden zou ik prima vinden . Daardoor zal ik niet snel meer bestellen bij jullie

Snelle levering en mooie sets

Altijd top online en zelfs in de winkel.

Online al paar keer besteld altijd keurig en snel. En in de winkel geweest, daar word je super geholpen en is een enorm aanbod.

Mooie collectie, snelle levering

Mooie collectie en snelle levering

Super snelle levering

Super blij met mijn aankoop. Super snelle levering !

Goed bedrijf

Goede snelle service aanrader

Heel erg tevreden

Ik koop all jaren in het winkel!!

Schoenen zijn top

Super snelle service

Ben zeer tevreden top service

Snelle levering en product is ook netjes verpakt

heel goeie service

alles zow snel binne en netjes top

Snelle levering Klantenservice bereikbaar Retour beleid is netjes Groot aanbod aan producten Tip : maatomschrijving vd moddelen voor fitting

Snel geleverd en netjes verpakte

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.