Hele fijne winkel en snelle service.

The Best

The Best

Ging snel

Ben netjes geholpen met advies

Waren snel binnen

Gewoon goed....

Netjes geleverd

Goede service snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Netjes geholpen

Hier word je nog netjes in de nederlandse tal geholpen

Mijn ervaring met Herman Schoenen: Correct en klantvriendelijk!

Had via de webshop schoenen besteld die er op de foto, naar mijn zin uit zagen. Echter eenmaal uitgepakt waren ze toch niet wat ik voor ogen had. Ook bleek de leest, voor mijn smalle voet, te breed. Heel jammer, ze moesten retour. Hoe dat in zijn werk moest gaan was heel duidelijk aan gegeven. Ook vond ik het keurig dat er precies werd vermeld hoe het proces tijdens de afhandeling verliep. De terugbetaling werd ook direct afgehandeld. Dus bij deze chapeau! Durf zeker bij Herman schoenen weer wat te bestellen als er iets naar mijn zin voor bij komt. Met vriendelijke groet Anja Mathieu-Peppelman.

top levering en snel

Hugo boss schoen uit china ruikt synthetisch

Ik heb een hugo boss schoen gehaalt van Herman die heel synthetisch ruikt en die komt uit china .echter ben ik vandaag wederom na herman gegaan en heb 5 a 6 paar hugo boss bekenen die een kwam uit Vietnam en de ander uit china ik vroeg de personeel hoe het kwam dat een merk schoen uit 2 verschillende landen komen kreeg ik geen antwoord op ik zou niks meer willen kopen daar !

Te gekke winkel superrrrrrrr

Komen graag bij jullie winkelen tassen, schoenen altijd mooi en goed zijn er altijd super blij mee . Groetjes jannie

Goed leuk kwaliteit

Herman heeft alltijd leuke aanbieding en is goeie service goeie kwaliteit bestel alltijd kleren bij herman.

Uitstekend!

Mooie schoen gekocht , op tijd geleverd netjes track and trace ontvangen. Uitstekend ervaring mee aanrader!

Mijn ervaring bij Herman schoenen is goed ben zeer tevreden over de snelle levering en ook dat je geld binnen een paar dagen na ontvangst weer teruggestort wordt met de kosten verzendkosten erbij alleen retour moet je zelf betalen wat ik een normale zaak vindt anders wordt er maar klakkeloos besteld en teruggestuurd nu denk je wel beter na . Mvr gr Sylvia Timmers

Klantvriendelijk en denken mee.

Snelle bezorging

Al jaren lang bestel ik hier met plezier

Mooie winkel en goede service!

Ik shop zowel online hier als in de winkel. Duidelijke overzichtelijk site en prachtige grote winkel. Mocht er iets mis zijn dan staan ze voor je klaar en zoeken een passende oplossing. Ik blijf hier zeker klant ❤️

Zeer goede

Goede service, netjes ingepakt en snel verzonden

Goede service en de producten voldoet aan de eisen.

Uitstekende service en goedkoper dan anderen

Vlot en snel bezorgd, ga hier vaker bestellen

Airforce snowparka.

Prima jas. Goede prijs. Snel geleverd.

Netjes en verzorgd in doos en zak eromheen. Als de bezorging buiten staat blijven ze lekker droog.

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.