Hele goeie service

Slechte Klantenservice

Ik heb een bestelling bij deze webshop geplaatst en de klantenservice die ik ontving was echt slecht!!! Normaal gesproken vul je alle informatie in op de website en dit word dan zo opgenomen op de factuur, om een of andere reden heeft deze webshop mijn informatie niet correct overgenomen op mijn factuur waardoor dit niet goed was. Hierdoor heb ik meerdere keren om een correctie gevraagd omdat ik het recht heb om een correcte factuur te ontvangen (steeds deden ze het fout, lijkt wel expres). De webshop maakt hun probleem mijn probleem, door te zeggen dat ze voor mijn bestelling extra handmatig werk moesten verrichten, terwijl dit absoluut niet mijn schuld is. Ik als klant heb alle informatie goed ingevuld in mijn account dus als dit niet goed is gedaan door hun 'zogenaamde' automatisch systeem op de factuur dan moet de webshop dit GOED corrigeren en niet de schuld op de klant gooien. Bij alle andere webshops sturen ze automatisch een factuur met alle correcte informatie die is ingevuld op de account door de klant. Ik snap niet hoe moeilijk het is om een simpele factuur te maken en waarom ze niet willen helpen. Als je niet bereid bent om klanten te helpen moet je ook geen winkel openen, dit hoort bij je werk! Ik zal hier bovendien nooit meer iets kopen, en niet aanbevelen. Ze hebben mooie items voor goede prijzen maar de klantenservice valt heel erg tegen!

Mooie kleren en schoenen

Zeer snelle levering en goeie service

Een geweldige winkel om leuke item te bestellen

De items worden veel gepromoot. Regelmatig leuke aanbiedingen. Bij het bestellen wordt je bestelling snel bezorgd. Toppers!

Never a dissapointment

Love this store, it never dissapoints me!

Zeker zeer goede kwaliteit

aanrader!

Hier al vaker besteld. Snelle levering, goede kwaliteit, altijd netjes verpakt.

Helemaal blij met jullie

Beste winkel ☺️

Bıjna iedere weekend bezoek in de winkel

Merk kleding

The best

The best

Goede service en snel

Super snelle levering

Vandaag besteld is morgen in huis! Heel fijne service en vriendelijk personeel!

gewoon goed

alles snel en goed afgehandeld

Ik hou van alles in winkel

Veel jaren klant daar en nog altijd supper blij

Erg snelle service en goede kwaliteit,

Helemaal top

Duidelijke website, mooie kortingen en snelle verzending… Gewoon eerlijke zaak en website die al heel lang bestaat.

Heel goeie sneakers

Me vrouw was heel blij.

Snelle levering helemaal goed

Altijd op tijd

Herman heeft super mooie spullen en zijn altijd snel met de levering. Echt een aanrader!

zeer tevreden

Zeer snelle levering , goed verpakt en prima kwaliteit. Hoop in de toekomst toch weer bij u te bestellen.

Snel en goed geleverd

Mooie producten

Top, snelle service.

Uitstekende service altijd goed geholpen

staan.

Ik zocht al achter deze schoen 3 maanden en mijn maat Uiteindelijk heb ik het gevonden bij schoenen bij Herman schoenen Heel snelle levering Dank u wel Mvg

Hobbemaplein 4

2526 JA Den haag

070 - 380 57 74

Over Herman Schoenen

Herman Schoenen, Tassen & Kleding is dé mode winkel voor schoenen, kleding, tassen en accessoires van trendy, internationaal bekende merken als Michael Kors, Guess, Armani EA7, Hugo Boss, Antony Morato, Baron Filou, Cruyff Classics, Steve Madden, Nikkie, Airforce en Versace Jeans Couture. Deze merken koop je niet alleen in onze winkel, maar kan je ook online bestellen in de Herman Schoenen en Kleding webshop.