Prettige ervaring

Wilde online bestellen, mt was niet voorradig, Winkel gebeld en die hebben mij heel fijn geholpen zodat ik toch online kon bestellen. Top

Super actie 8 halen 3 betalen

Leuk en vlot personeel! Denken en helpen goed met je mee, vooral Cathy ;)

Fijne winkel met veel keuze

Fijne winkel. Goed geholpen Veel keuze Kindgericht

Nette winkel en fijn geholpen

Online aankoop gedaan en in de winkel deels retour gebracht en iets nieuws uitgezocht! Prima geholpen door het personeel! Leuke speel hoek voor de kinderen!

Super fijn !

Een hele fijne grote winkel. Veel lieve medewerkers die ons goed hielpen. Hierdoor waren we snel klaar ! Want met twee kleine kids is shoppen niet heel makkelijk.

Heel goed en snel verzonden

mooie kleertjes. leuke actie en snel verzonden

Topwebsite met topkleding.

Fijne webwinkel met mooie kindermerken. Bestellingen worden vlot verzonden en ze hebben regelmatig leuke sale-acties.

Klantenservice

Bestelling gedaan, naar een paar dagen kreeg ik een mail dat het pakket ongeopend was teruggestuurd. Bleek het huisnummer niet te kloppen. Dus ze hebben het pakket de zelfde dag verzonden naar het goede adres. Dag eraan pakket netjes ontvangen. Op zaterdagochtend belt de klantenservice weer met de mededeling dat ze het geld retour hadden gestort en of dat ik het geld terug wilde storten. Uiteindelijk netjes opgelost.

Uitstekende service

Ik had kleertjes besteld, woon zelf in België en wou deze laten bezorgen op een post NL punt in Nederland. Werd snel door de klantenservice gecontacteerd of dit wel klopten en samen een oplossing gezocht on het verzenden evenzeer vlot te kunnen laten gaan. Ook met de opvolging ivm de levering ben ik super geholpen. En dan natuurlijk de mooie kleertjes

Super!!

Fantastische site, leuke merken en goeie service! Helaas is de winkel een beetje te ver uit de buurt, maar zal hier zeker vaker online gaan shoppen voor mijn kids!

Fijne website, goed verzonden

Alles naar tevredenheid!

Fantastisch!!

Via internet een hele bestelling gedaan. En iets was al uitverkocht en meteen een mail in mijn inbox. Super netjes en heel vriendelijk.

Goede service. Overzichtelijke site. Mooie betaalbare kleding .

Goede prijs en snelle levering, tevreden.

Mooie aanbieding 8=3. Snelle levering, prima.

Zeer tevreden mega klant vriendelijk

Heel vriendelijk en mee denkend

Goede service en erg leuke artikelen

Ot en Sien hebben altijd hele leuke kleren voor de kids. Daarnaast een goede service in de winkel maar ook een snelle levering online.

Zo veel keuze en alles netjes afgehandeld

Alle maten, merken en keuzes voor onze jongens

Aanrader!

Mijn ervaring met Ot en Sien is heel goed. Een voor mij webshop met mooie merken. Met mijn 4 kinderen een walhalla om de winkelmand vol te gooien, zeker met de mooie acties die zij hebben.

Geweldige service !

Soms wist ik even niet hoe het zat en dan mailde ik en dan werd ik snel en duidelijk geholpen.

Mooie kleding, goede aanbieding

Mooie kleding, goede aanbieding

Leuke trui

Mijn kleinzoon was helemaal blij met zijn leuke treinentrui!

Erg fijn

Mooie korting, snel bezorgd

Merkkleding voor een zeer aantrekkelijke prijs. Snel bezorgd.

Snel besteld. Ontzettend mooie aanbieding!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop