Cadeautje op zich

Goede communicatie en leuk ingepakt je zou het bijna zelf open maken

Zeer tevreden!

Verzending was zeer vlot Zeer mooie kledij Top ervaring vanuit België :)

Mooie kleding

Mooie kleding. Wordt netjes geleverd. Kleur van de kleding komt anders over op je scherm dan in het echt. Retourbeleid kan wel makkelijker. Beetje omslachtig dat je eerst moet bellen.

Een hele fijne ervaring: super klantvriendelijk meegedacht door Ellen en prachtige kleding ontvangen

Goede service. Snelle levering.

Goede service. Snelle levering.

Bestelling snel ontvangen

Heel fijn, vriendelijk contact en super fijne, snelle service!

Mijn bestelling super snel ontvangen. Eén artikel bleek te klein, dus wilde ik graag omruilen. Contact gehad met Merel van de klantenservice en door haar super goed en vriendelijk geholpen. Nieuwe artikel werd diezelfde dag nog naar me toegestuurd. Heel fijn, vriendelijk contact, super snelle service en dus zeker de moeite waard!

Super leuke kleding, snelle levering en super kwaliteit van de kleding!

Snelle levering en heel tevreden over het product

Altijd goede service

Altijd super sociaal en goede service! Heel vriendelijk personeel!

2 shirts besteld De shirts zijn van goede kwaliteit en komen overeen met het plaatje van de webshop Snelle levering

Zowel fysieke als online winkel heel fijn. Snel en vriendelijk

Hele fijne kledingwinkel!

Ot en Sien is een fijne kledingwinkel met een ruim assortiment aan kleding voor jongens en meisjes en van baby tot tiener in diverse prijsklasses. Dus meer dan genoeg keuze! Voor de kinderen is er naast shoppen ook vertier. De medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk.

Een Top service

Prima! Alles snel geleverd. En was iets fout gegaan bij de levering binnen 2 dagen opgelost! In 1 woord geweldig

Duidelijk. Snel.

Goede service, vlotte verzending

geweldig

snelle levering goede kwaliteit

Leuke kleding! Groot nadeel dat retouren geld kost.

Leuk pakket besteld. Sommige dingen bleken echter toch veel te groot. Jammer dat retouren 7,95 kost. Vind ik toch zonde!

Hele leuke collectie en goede service!

Hele zomer garderobe voor onze dochter besteld bij Ot en Sien. Snel verzonden en goede service met het beantwoorden van vragen. Hebben een hele leuke collectie!

Fijne ervaring en snelle verzending

Fijne ervaring en snelle verzending. Mooi shirtje van Bajé besteld!

Snelle Levering en terug betaling

Een prachtig mooie bestelling ontvangen!

Verschillende mooie sets voor beide dochters besteld. De verzending was vlot, mooi verpakt en een feestje om straks te dragen!

Goede prijs, mooie kleding en goede service

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop