Reactie van het bedrijf
Beste Marielle,
Bedankt voor je feedback!
Fijn om te horen dat je onze klantenservice en kleding waardeert.
Uiteraard vinden we het jammer dat de 40% korting die we je hebben aangeboden niet helemaal naar tevredenheid is. Hopelijk mogen we je daarover toch nog wat aanvullende uitleg geven.
In het verleden hebben we wel met omruilingen gewerkt tijdens onze actie 8 halen is 3 betalen. Sindsdien zijn we echter best wat gegroeid, waardoor het vooral systeemtechnisch niet langer mogelijk is om je deze optie aan te bieden.
We hebben ons best gedaan om met een gepaste oplossing te komen. Zo verrekenen we de korting over alle acht de artikelen om te voorkomen dat je korting vervalt op het moment dat je één of meerdere items wilt retourneren.
Omdat we vervolgens ook begrijpen dat je niet opnieuw aan acht artikelen komt op het moment dat je een andere maat wilt bestellen, mogen we je een persoonlijke korting aanbieden.
Nogmaals, we vinden het vervelend om te horen dat deze persoonlijke korting volgens jou niet toereikend is in dit geval. We hebben deze korting enkel met goede intenties aangeboden en hopen dan ook dat we je een eventuele volgende keer misschien beter kunnen helpen.
Liefs,
Team Ot & Sien