Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Mijn ervaring met Ot en Sien is zeer positief. Kwaliteit van de kleding is zeer goed en de snelheid van de levering is ook erg goed.

mooie kleding

Veel keuze, prachtige kleding. Snelle levering

Prima levering, snel en netjes

Alles was top

Alles was tip top in orde

Na ruim een week nog niets ontvangen

Na ruim een week nog niets ontvangen de klantenservice pakt dit wel goed op nu maar hopen dat pakket voor de feestdagen in huis is....

Veel keus, snelle levering

Prachtige sale actie en er was nog meer dan voldoende keus!

Duidelijke website, snelle verzending.

Geweldig!

Super uitgebreide collectie. Verzending verloopt over het algemeen super snel. Service is helemaal top! Ik bestel graag bij ze!

Fijn

Heerlijke pyjama’s en supersnelle levering

Fijne kleding, snel geleverd

Fijne stoere jongens kleding gekocht tijdens de 6 halen 3 betalen dagen. Maten kloppen precies bij de omschrijving en de kwaliteit is geweldig. Ene dag besteld volgende dag geleverd.

Leuke actie, snel en netjes geleverd.

Fijne kleding

Makkelijk te bestellen. Maten zijn passend en materiaal is prima. Ik had alleen 1 shirt wat gelijk pillig werd naar het wassen. Voor de rest Top service

Perfect services

Echt in een woord PERFECT

Fijne ervaring

Fijne winkel

Snelle levering Goede service Super fijne winkel

Fijne webwinkel

Overzichtelijk en snelle levering.

Snelle en nette levering

Erg tevreden met de snelle nette levering.

Goed werkende site, snelle levering!

Goed werkende site, leuke acties, genoeg voorraad en een snelle levering!

Had een bopmerking bij mijn bestelling geplaatst nou en toen werd ik meteen gebeld En de snelle service helemaal top

Snelle bezorging

Artikelen mooi verpakt. Zelfs cadeautasje erbij. En snel bezorgd.

Bestelling geplaatst binnen 2 dagen alles binnen

Snel geleverd top!

Wat een fijne site en zo snel in huis!

Snel geslaagd bij Ot en Sien,en mooie kwaliteit!Heel snel verzonden,ik ben dik tevreden :-)

Pas ontdekt, groot fan

Ik ken deze winkel sinds een paar maanden en ik kom er inmiddels graag voor het kopen van kinderkleding (online). Ze hebben een mooi en kwalitatief goed assortiment kledingmerken bij elkaar, die perfect aansluit op de smaak van mijn kinderen. Snelle service en een aanstekelijke Instagram kanaal maken het af. Erg tevreden dus.

Goede, snelle verzending. Prettig contact met medewerker (s)

Wij hadden 2 pyjama's besteld en snel geleverd gekregen. Helaas had 1 pyjama een beschadiging. Na overleg met Ot & Sien kregen wij een retourformulier gemaild en konden we de pyjama kosteloos retour sturen. Top geregeld.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop