Fijne communicatie en snelle levering

Heel tevreden

Prachtig badpak voor mijn dochter. Snelle levering. Heel tevreden! Wij zijn klaar voor de zon en zee!

Groot aanbod en fijne service!

We zijn erg tevreden over het ruime en gevarieerde aanbod van Ot en Sien. De fijne klantenservice en de mooie acties zijn met name redenen waarom we hier regelmatig nieuwe kleren kopen voor onze jongens.

Super fijne winkel

Ik wilde meer info over zwembroeken. Ben via Messenger prima geholpen en vlot. Zelfs foto’s gehad. Echt de moeite genomen om me goed te helpen waardoor ik makkelijk kon bestellen waarnaar ik op zoek was.

Artikelen in de avond besteld. De volgende dag al binnen.

Leuk aanbod. Snelle levering

Zoals altijd super!

Bestel regelmatig bij Ot en Sien online. En ik "gok" altijd goed qua mast. Verzending gaat ook super snel. Dus hier een zeer tevreden klant. De sales van 6 halen 3 betalen is echt een aanrader.

Goed kwaliteit kleding. Fantastische aanbieding. Snel geleverd. Geen op of aanmerkingen

Leuke kleding

Kleding is prima, alles werd snel verzonden en dus ook snel ontvangen. 1 kledingstuk viel tegen en moet retour. Dat is echter onduidelijk. Er zit een retourformulier bij. Alles ingevuld en ingepakt. Helaas geen retourlabel. Na lang zoeken op de website kom ik erachter dat de verzendkosten voor mijn rekening zijn. Dit mag van mij duidelijk gecommuniceerd worden en is voor mij een reden om niet meer te bestellen. Het gaat me in deze niet om de kosten, maar wees hier gewoon open en eerlijk in. Vermeld het bij het bestellen, komt nu onduidelijk en oneerlijk over. Kinderen groeien zo snel dat je makkelijk een verkeerde maat besteld

Altijd super

Nog nooit problemen gehad, bestel regelmatig. Altijd compleet, snel bezorgd, netjes ingepakt! Altijd tevreden!

Topkwaliteit kleding

Hele leuke en goede kwaliteit kleren. Leuke acties. Bestelling vlug binnen. En tevens goede service.

Prachtige kleren

Mooie kleren van top kwaliteit!

Super snelle levering!

Heerlijke aanbieding, 6 halen 3 betalen. Super snel binnen!

Hele goede service

Er was een kledingstuk niet leverbaar van mijn bestelling. Ik ben netjes gebeld dat deze moest meer voorradig was en kreeg vervolgens een kortingscode toegestuurd. Super netjes!

Super service en prachtige kleertjes!

Ik had 6 items besteld tijdens de sale voor mijn zoontje en toen bleek dat er één van die 6 items niet meer op voorraad was. Natuurlijk kreeg ik van dit item mijn geld terug én als compensatie voor het ongemak kreeg ik 50% korting en gratis verzenden op de volgende bestelling! Wat een fijne service. Buiten dat is de collectie ook enorm en vind ik altijd (veel te veel ;-) ) leuke items voor ons zoontje.

Top service!

Denken mee, altijd vriendelijk & snel geleverd. In de winkel word je ook altijd super fijn geholpen.

Super.

Snelle levering, goede prijzen en retour snel verwerkt.

Snelle levering netjes verpakt

Duidelijke website, snelle levering

Goede merken voor een superprijs (6=3)

Snelle levering en nog eens extra korting via SIENTJE10

Super (online) winkel met veel keuze!

Een echte ouderwetse kinderwinkel met heel veel keuze. Het is jammer dat we op 2 uur rijden wonen maar deze winkels moeten we echt in stand houden.

Prachtige babykleding ontvangen, snelle levering.

Ik raad Ot en Sien zeker aan. Hele mooie babykleding ontvangen en gebruik kunnen maken van een goede actie (6 halen, 3 betalen). Bedankt!

Altijd tevreden

Nette vlotte service, overzichtelijke website

Fijne Webwinkel

Fijne webwinkel met mooie aanbiedingen. Mooie merken voor zowel jongens als meisjes. Je wordt op de hoogte gehouden over de verzending en deze is ook netjes verpakt. Voor mij weer een top ervaring!

Super mooie kleding en snelle verzending

Mooie aanbieding en alles ziet er netjes uit. Super snel verzonden en in huis.

Topservice!

1 artikel van mijn bestelling bleek niet meer op voorraad, kan gebeuren. Ik werd netjes gebeld en kreeg vervolgens een passende oplossing, heel netjes en blij mee!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop