Cadeaubon mogen verzilveren

Altijd top kwaliteit van kinderkleding, echt een top winkel

Bestelling wordt altijd snel geleverd, kleding is altijd goed en ziet er netjes uit

Fijne service!

Helaas was de wassing van een besteld shirt niet goed. Gemaild en wasgarantie gekregen. Uiteindelijk niet geholpen en kon het kosteloos retourneren. Snelle reactie's en fijne oplossing. Al had ik liever een goed shirt gehad, maar daar kunnen zij niets aan doen!

Snelle levering en zeer goede service.

Snelle bezorging

De site werkt goed, is overzichtelijk en de zoekfilters zijn goed in te zetten zodat je optimaal resultaat hebt. De verwerking en bezorging is snel. Als ik in de buurt zou wonen, zou ik zeker in de winkel langskomen.

Snelle service!

‘s Avonds besteld: volgende dag al binnen!

Goede service en leuk assortiment !

Online bestellingen verlopen altijd vlot , regelmatig leuke aanbiedingen of sale altijd fijn :)

Goede levering en producten zien er goed uit.

Super fijne winkel We gaan er twee keer per jaar fysiek naar toe en bestellen regelmatig wel een van ons favoriete winkels voor ons kinderen van. 3/6 en 8

ik ben zo goed geholpen! Een paar maanden geleden iets besteld waarvan de maat niet klopte, toen ik onlangs weer iets bestelde, kwam ik het artikel tegen en had ik gestuurd dat de maat niet klopte, toen kreeg ik de juiste maat kosteloos toegestuurd dus heel erg blij!

Snel geleverd en goed verpakt !

Snelle verzending

Bestelling werd al snel ingepakt en dezelfde dag verzonden. Extra 10% korting op de bestaande korting. Wel jammer dat er pas gratis verzending is bij zo'n hoog bedrag

Snelle levering en geen onnodig groot pakket.

Viel erg tegen

Normaal bestel ik vaker kleding van name it en black bananas omdat het voor wat smallere kinderen is. De korte broek van name it en de polo van black bananas hingen beide als een hobbezak om mijn zoon. Dit ben ik niet gewend, daarom terug gestuurd. Waarbij ik uiteindelijk 13 euro aan verzendkosten kwijt was voor even passen voor slecht gemaakte kleding. Erg jammer. Volgende keer bestel ik weer bij kleertjes.com

Snel en netjes geleverd!

Mooie kleren met leuke actiekorting

Dé kleertjes gevonden voor mijn dochter voor onze bruiloft. Snelle verzending en helemaal goed.

Erg goed

Erg goed, snelle levering. Leuke kortingen

Had een broekje die kapotte plekjes had gelijk antwoord terug gekregen, gratis retour en mee denken met een ander bestellen fijne service

Snelle levering, mooie producten

Zo blij met de Feetjes pyjama's voor mijn kleine meid. Ze zijn super en snel in huis! Bedankt ot en sien!

Pakket zoek

Ik koos ervoor om mijn bestelling af te halen in de winkel. Eenmaal in de winkel wilde ik mijn legitimatie pakken maar de medewerker zei dat het niet nodig was en dat ze het zo meegaf. Uiteindelijk bleek mijn pakket dus aan de verkeerde persoon meegegeven te zijn. Legitimatiecontrole zou dit ondervangen. Of een adres controleren. Vervolgens zou mijn pakket gisteren terug gebracht worden door de persoon en dan zou hij mijn kant op komen met de post. (Service als excuus). De medewerker zei dat wanneer de persoon het voor vijf uur zou brengen het gisteren met de post gestuurd zou worden. Ik heb nog geen melding gehad van PostNL dus ik denk dat hij niet verstuurd is. Ik had het een extra service gevonden als ik gisteren een bericht gehad zou hebben in de trant van; we hebben je pakket terug, hij komt vandaag/morgen naar je toe. Dan wist ik dat het goed zou komen. Ik heb nu niks gehoord, en ik heb nu de vraag of de persoon gisteren wel terug is gegaan met mijn pakket. Vanwege mijn eerdere ervaring met Ot en Sien zou ik jullie wel aanbevelen.

Snelle service en mooie kleding

Niet snel meer iets kopen

Jammer dat je EN verzendkosten moet betalen en zelf opdraait voor de retourkosten. Ik zal niet snel meer iets kopen hierdoor.

Super service!!

Er was een foutje in de webshop waardoor een trui niet op voorraad was maar wel besteld. Kreeg daar een heel goed alternatief aangeboden met korting. Wij allemaal blij!

Fijne website

Ruim aanbod, snelle service