Niet snel meer iets kopen

Jammer dat je EN verzendkosten moet betalen en zelf opdraait voor de retourkosten. Ik zal niet snel meer iets kopen hierdoor.

Super service!!

Er was een foutje in de webshop waardoor een trui niet op voorraad was maar wel besteld. Kreeg daar een heel goed alternatief aangeboden met korting. Wij allemaal blij!

Fijne website

Ruim aanbod, snelle service

Mooie kleding en goede service

Groot assortiment en verwerking van de bestelling gaat altijd prima!

Tevreden

Tevreden

TOP, TOP, TOP!

Wat een mega snelle service en levering. Daarnaast een feestje om te kunnen shoppen met korte. Zowel voor de jongens als meiden erg veel keuze!

Prima site, goede service en snelle levering

Goede service.

Hele mooie kleding gekocht voor ons dochtertje. Bij aankomst was helaas 1 jurkje kapot. Dit gemeld bij de klantenservice en dit was direct opgelost. Heel netjes en heel vriendelijk te woord gestaan en vaak mooie acties die gehouden worden waardoor het ook betaalbaar is voor iedereen.

Snelle verzending en top kleding

Duidelijke website hielp het uitzoeken erg mee. De verzending was snel en de kleding is van super goede en mooie kwaliteit. Wel jammer dat er zoveel plastic overal wordt gebruikt.

Een mooie overzichtelijke webshop

Een leuke, overzichtelijke webshop met veel leuke merkjes voor mijn kleine man. De bestelling was ook snel klaar om opgehaald te worden. Enige verbeterpunt dat ik zou kunnen bedenken is dat het misschien handig is om ergens duidelijk te vermelden dat bestellingen in de meisjes winkel opgehaald moeten worden. Ik stond namelijk eerst in de jongens winkel, maar stond dus verkeerd. Dit was verder niet hinderlijk en werd ook vriendelijk geholpen door een van de medewerkers en naar de overkant verwezen.

Vriendelijk en goede service

Bestel hier graag nog een keer!

Heel plezierig

Ik werd erg snel en persoonlijk geholpen via de mail toen ik wat vragen had. Alles netjes en vlot opgelost. Top!

Leuke en mooie kleding

Voor de eerste keer besteld bij jullie dus wist niet wat ik kon verwachten maar het is mooie en leuke kleding

Snelle bestelling en top service!

Niets meer aan de titel toe te voegen!

Snel, goed contact, vriendelijk geholpen.

Kleding is top, een item viel heel klein en mocht gratis geretourneerd worden. Klantenservice goed te bereiken, snelle reacties.

Mooie kleertjes die altijd snel klaar liggen

De website is heel uitgebreid, soms moeilijk te zoeken, maar van alles en veel leuke aanbiedingen. Na de bestelling liggen je kleren ook nog eens super snel en netjes verpakt klaar en staan onze jongens ook nog super :)

Snelle service top kleding

Snelle verzending.

De artikelen waren snel binnen. Erg fijn!

Snelle levering van een mooie jas.

Een mooie jas, met leuke korting.

Vlotte levering van mijn bestelling

Heel tevreden over de vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik heb mijn kleinkinderen weer blij kunnen maken met hun zomer pyjamaatjes van Feetje!

Snelle levering top kleertjes

Leuke mooie kleertjes die snel zin geleverd. Wij zijn er heel blij mee.

Veel keuze!

Heerlijk rond kunnen neuzen

Onwijs blij!

Mooie kwaliteit, leuke merkjes, leuke acties. Kortom onwijs blij!

Snelle en nette levering, prachtige kleertjes gescoord.

Pakketje was snel verzonden en met wat pech bij een kledingstuk is dit heel netjes en snel opgelost.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop